inzercia, predaj, predám, bazár

Predám klietku pre hlodavce

Kategória: Chovateľské potreby

Predám klietku pre hlodavce , malo používaná. S klietkou predávam bežiace koleso, bežiaci tanier, napájačku , misku na žradlo, a domček. Rozmery klietky sú 50,5x28x21cm . Len osobný odber. Písať email alebo sms ďakujem.
Predám klietku pre hlodavce
Podobné inzeráty
Klietky pre malé hlodavce
Nové nerozbalené klietky pre malé hlodavce. Kážda po 15€. Poradie podľa fotiek. Klietka pre hlodavce 30x22,5x31,5cm JUMBO Klietka pre hlodavce 31x21x33cm JUMBO Klietka pre hlodavce 38x23x23cm JUMBO Klietka pre hlodavce 40x28x26cm JUMBO Donesiem zadarmo v rámci BA
Klietka pre hlodavce
Dobrý deň, Ponúkam na predaj veľkú klietku pre hlodavce v rozmeroch šírka: 45cm; výška: 55cm; hĺbka: 28cm;+ výbava klietky (t.j. napájačka, domček, miska na jedlo, celé balenie ekologickej podstielky). Pôvodná cena veľkej klietky bola 59,90 €, bola používaná cca 3 týždne, čiže je v zachovalom stave. K tejto klietke prikladáme aj menšiu klietku pre hlodavce v rozmeroch šírka: 50cm; výška: 22cm; hĺbka: 27cm, plus prikladáme aj guľu na behanie pre menšie hlodavce zadarmo. Cena klietky je 40,00 € + vyššie vypísané komponenty ZADARMO. V prípade záujmu ma kontaktujte na uvedenom tel. čísle. Preferujeme osobný odber v Bratislave.
Klietka pre hlodavce
Dobrý deň, Ponúkam na predaj veľkú klietku pre hlodavce + výbava klietky (t.j. napájačka, domček, miska na jedlo, celé balenie ekologickej podstielky). K tejto klietke prikladáme aj menšiu klietku pre hlodavce + plus prikladáme aj guľu na behanie pre menšie hlodavce zadarmo. Pôvodná cena veľkej klietky bola 59,90 €, bola používaná cca 3 týždne, čiže je v zachovalom stave. Cena klietky je 25,00 € + vyššie vypísané komponenty zadarmo. Preferujeme osobný odber v Bratislave.
Klietky pre malé hlodavce
Nové nerozbalené klietky pre malé hlodavce. Kážda po 15€. Poradie podľa fotiek. Klietka pre hlodavce 30x22,5x31,5cm JUMBO Klietka pre hlodavce 31x21x33cm JUMBO Klietka pre hlodavce 38x23x23cm JUMBO Donesiem zadarmo v rámci BA
Predám klietku/box pre drobné hlodavce
Predám modrú klietku Duna multi (71x46x31,5CM). Je určená pre drobné hlodavce ako škrečok, myš a podobne. Bola používaná 5 mesiacov. Je ako nová akurát bočné úchytky, t.j. diely, ktorými sa spája vrch so spodkom sú trochu okusane ale v používaní to nicomu nebrani. Je ku nej aj náhradný diel na zatváranie. Pridám ku klietke aj dózu s maškrtami pre drobné hlodavce. Osobný odber v PB.
Domčeky a hračky pre malé hlodavce
Predám kolotoč pre malé hlodavce s rozmerom 30cm za 15€.Taktiež malý kokosový domček za 5€ a väčší domček za 15€. Rôzne preliezky za 5€. Malý rebrík pre hlodavce za 5€ a väčší rebrík za 10€.Rúru pre hlodavce za 5€.