inzercia, predaj, predám, bazár

Predám klimatizáciu

Kategória: Ostatné - biela

Predám túto prenosnú klimatizáciu. Bola veľmi malo používaná a to je aj dôvod predaja. Neposielam kuriérom, bola by som rada za osobný odber. Značka sencor a ostatné je vidieť na fotke. v prípade záujmu ma kľudne kontaktujte aj emailom. Pri rýchlom jednaní sa viem na cene dohodnúť.
Predám klimatizáciu
Podobné inzeráty
Predám mobilnú klimatizáciu TKG ACM 1008
Predám len 2x použitú (cca 5 hodín) mobilnú klimatizáciu TKG ACM 1008. Pôvodná cena 449€. Klimatizácia je ako nová (všetky filtre sú ako nové). Kedže som ju dlhšiu dobu nepoužíval tak ju chcem predať. Nemám už pôvodné balenie. Klimatizáciu predávam ako je na foto spolu s balkónovým textilným setom na suchý zips. Klimatizáciu predávam na osobný odber: Štiavnička pri Ružomberku. Info zo stránok výrobcu: Mobilná klimatizácia od Team Kalorik Groupe z Belgicka, Vám ponúka príjemnú chladnú klímu kdekoľvek v byte či dome. Je naozaj praktická, môžete ju totiž umiestniť kdekoľvek, kde potrebujete. Napríklad do spálne. Model ACM1008 je supervýkonný - dokáže Vám pripraviť osviežujúci chládok až do 115 m3! Navyše sa skvelo obsluhuje ďiaľkovým ovládačom s luxusným LCD displejom, má niekoľko stupňov ochrany voči prehriatiu i zamrznutiu, digitálny časovač a navyše dokáže nielen chladiť, ale aj odvlhčovať. Charakteristika a technické parametre: -mobilná klimatizácia -systém nezávislého vyparovania kondenzu bez nádržky na vodu možnosť kontinuálneho odvodu kondenzu pri odvlhčovaní pomocou ventilu a hadičky pre zvýšenie efektivity sa kondenzovaná voda recykluje a použije na chladnie kondenzátora automatická samodiagnostika a funkcia automatického reštartu predĺženie životnosti prístroja vďaka funkcii odloženého reštartu (3 minúty) -prevádzkové režimy- chladenie/ odvlhčovanie /ventilátor/automatická prevádzka okenný set= lišta do okna s posuvným otvorom pre umiestenie hadice -energetická trieda A -kapacita chladenia 12000 Btu/h / 3,52KW -chladivo R410/530g -vhodné pre miestnosti maximálne 115m3, 46m2 -prietok vzduchu 400m3/hod -odvlhčovací výkon 28,8l / 24hod -hlučnosť 65dB -tlak nasávania 0,8Mpa -tlak fúkania 3,2Mpa -maximálny tlak 5,0Mpa -nastaviteľné prúdenie vzduchu SWING -3 stupne výkonu -elektronická regulácia -digitálny časovač 24 hodín -diaľkové ovládanie s luxusným LCD displejom -LCD Display -umývateľný filter -fukcia SLEEP-ticha prevádzka -možnosť prepnutia °C a °F -ochrana proti zamrznutiu počas chladenia -ochrana proti prehriatiu -ochrana proti pretečeniu kondenzu -220/240V/50Hz -príkon 1340W -hmotnosť 28kg -rozmery 420x360x722mm
2x Masívna Konzola na klimatizáciu, Držiak na klímu, biely
Predám dve konzoly na klímu 2x Konzola na klimatizáciu, Držiak na klímu, stojan na klimatizáciu biely ROZMERY: Spodná strana nohy - aktúvna plocha: 510mm Celková dĺžka spodnej nohy: 560mm Uchytenie: 488mm Hrúbka plechu konzoly cca 3mm Skladateľná Hmotnosť 1 kusu konzoly: 2546g Osobne: SENICA Hurbanova 542, ut pi: 9:00-13:00, 15:00-18:00, so: 10:00-13:00 Viem i poslať poštovné balné 10€
Klimatizácia VIVAX ACP-12CH35AESI
Predám úplne novú originál zabalenú klimatizáciu Vivax S-Design 3,5kw ACP-12CH35AESI v záruke vhodné aj na kúrenie. Ceny na eshopoch od 540 eur. Popis: Dizajnová séria S predstavuje niečo úplne nové na trhu klimatizácií. Veľmi jednoduchá inštalácia, ľahká údržba a jednoduché čistenie, čo šetrí váš čas aj peniaze. Špeciálna 3D invertorová technológia umožňuje výraznú úsporu energie, tichú prevádzku a dlhotrvajúcu kvalitu. Vnútorná jednotka má bio filter, vďaka čomu je mimoriadne vhodná pre ľudí citlivých na znečistený vzduch, zatiaľ čo vonku má úplne nový dizajn, ktorý je teraz ešte tichší a odolnejší voči vonkajším vplyvom. Estetický avantgardný vzhľad a inovatívny dizajn vám umožňujú oddeliť sa od ostatných používateľov. Klimatizácia obsahuje sterilizáciu vzduchu a je vhodná na vykurovanie domu, bytu, kancelárie, skladu. Klimatizácia vykuruje až do -15°C vonkajšej teploty. Možná úprava na vykurovanie až do -25°C vonkajšej teploty. Klimatizácia na kúrenie Vivax model S poskytne pekný dizajn, funkčnosť, wifi ovládanie a ionizáciu vzduchu. Nástenná klimatizácia VIVAX S-Design ACP-12CH35AESI (set s kompresorom) predstavuje najlepší pomer ceny a kvality. Špeciálna technológia 3D invertora umožňuje výrazné úspory energie, tichú prevádzku a dlhodobú kvalitu. Vnútorná jednotka má sterilizáciu vzduchu,bio filter a ionizátor, čo robí klimatizáciu mimoriadne vhodnou pre ľudí citlivých na znečistený vzduch. Vonkajšia jednotka sa skladá s kompresora a ohrievača kondenzátora, čo klimatizáciu robí mimoriadne účinnou v režime vykurovania. To všetko je v energetickej triede A ++ chladenie a A + kúrenie. Vnútorná jednotka klimatizácie je k dispozícii vo viacerých farebných variantách: biela, zlatá, červená, čierná a strieborná. Po dokúpení WIFI modulu môžete rozšíriť funkcie zariadenia. Jednoducho ho zasuniete do klimatizačnej jednotky a máte možnosť jednoduchého pripojenia a ovládania klimatizačnej jednotky cez WIFI pomocou aplikácie NetHome Plus pre Android alebo IOS. Okrem vypnutia a zapnutia prostredníctvom mobilnej aplikácie si môžete nastaviť časovač, zistiť koľko energie spotrebuje vaša klimatizácia, a v akom režime pracuje a diagnostikovať potenciálne zlyhanie. FUNKCIE: Digitálny display WiFi Ready DC inverter Bezhlučná prevádzka Sleep mode ECO mode Časovač 12 rýchlosti ventilátora vnútornej jednotky Inteligentné odmrazovanie Prachový filter BIO filter Turbo funkcia I Feel snímač v diaľkovom ovládači posiela informáciu vnútornej jednotke , čím zaručuje maximálny komfort v blízkosti osôb v miestnosti Mono a Multi systémy Sterilizátor - UV svetlo - Uvoľňuje záporné ióny, eliminuje nepríjemné prachy, prach, dym a peľ. Poskytuje svieži a čístý vzduch. Samočistenie - Pomocou tejto funkcie sa odstraňujú baktérie, zabraňuje sa ich tvrobe, ovzdušie sa stáva čistejším a sviežejším. Automatický reštart (po výpadku elektrickej energie). Tel.kontakt:
PREDÁM klimatizáciu Samsung
Predám klimatizáciu značky Samsung. Dôvod predaja: Nesedí mi na multisplit
Predam klimatizaciu Whirlpool - [12.10. 2022]
Predam mobilnu klimatizaciu Whirlpool. Klimatizacia je v 100% technickom a vizualnom stave. Je nevyuzita. peciálny HEPA filter Integrovaný časovač Výkon: 3 500 W Ovládanie pomocou diaľkového ovládača Vďaka 6. zmyslu nastaví klimatizácia vhodnú kombináciu funkcií, aby vytvorila ideálnu klímu Režim SLEEP pre váš príjemný spánok Funkcia rýchleho ochladenia automaticky zníži teplotu v miestnosti na 18 °C. Chladenie, odvlhčovanie aj ventilácia Výkonná klimatizácia spadá do energeticky úspornej triedy A, a preto je ekologicky aj ekonomicky šetrným spotrebičom. Ponúka 3 rôzne režimy prevádzky – chladenie, odvlhčovanie a ventilátor. Spoľahlivo dokáže odvlhčiť až 1,7 litrov za hodinu. Ak aktivujete režim ventilácie, klimatizácia priestory iba vyvetrá, avšak bez využitia pridaného chladenia. Všetko ľahko a komfortne navolíte pomocou diaľkového ovládania.
Predam mobilnu klimatizaciu
Predám mobilnú klimatizáciu Coolexpert APG-09AN, pár krát používaná- ako nová, s digitálnym dialkovým ovládaním, energetická trieda A, maximálna spotreba 1 kW / hod. Iba osobný odber v BA. Cena 250EUR.