inzercia, predaj, predám, bazár

Predam klipy z pravych ludskych vlasov OMBRE

Kategória: Doplnky

Predam tieto klipy z pravych ludskych kvalitnych vlasov,dlzka 42 cm,sirka 25cm a bocne klipy maju sirku 7cm a 8cm, dlzku 42cm.
Vlasky sa daju zehlit,natacat,farbit,vsetko ako so svojimi vlasmi.
Svetlejsie vlasy su fotky fotene na slnku.
Vlasy su nafarbene v style ombre,daju sa samozrejme dalej farbit ci odfarbit.
Odporucam 1-2 cm podstrihnut,ale to uz necham na novu majitelku,podla vlastneho vkusu.
Cena 35€.
Mozny osobny odber v BA,DS.
Predam klipy z pravych ludskych vlasov OMBRE
Podobné inzeráty
Predam krasne clips in z pravych vlasov - 180g
Predam krasne clips z pravych ludskych vlasov. Vlasy je mozne farbit,odfarbit,strihat,natacat,zehlit. Dlzka 59cm, sirka clipov 25cm. Pekna svetlohneda farba. Pouzivane velmi malo. Vlasy vam krasne zahusti,predlzi,vhodne na rozne prilezitosti. Mozny osobny odber v BA, DS. Cena 50 eur.
Dámske doplnky
Predám v perfektnom stave a v novom stave : Pukačky do vlasov za 1€ Pukačky do vlasov 5ks za 2€ Truhlička na sponky zo zrkadlom za 3,50€ Gumička žltá do vlasov za 0,50€ Gumičky oranžové za 1€ Ružová gumička do vlasov za 0,50€ Čierne gumičky do vlasov za 2€ Gumičky čierne do vlasov za 1,50€ Plus poštovné
Najkvalitnejšie a najlacnejšie clip in vlasy ihneď k odberu
Ponúkam na predaj Luxusné Thermo clip in príčesky, dajú sa umyť,strihať natáčať a aj žehliť do 180 c! Top kvalita ! Porovnateľné vlákno k ľudským vlasom. Nelesknú sa neprirodzene ! Ihneď k odberu ! Dodanie do 24 hodín! Výhody Thermofiber: Thermofiber je najlepšou alternatívou pre ľudské vlasy. Vyzerá a správa sa rovnako, ako ľudský vlas. Vlákna sa nepletú- Thermofiber clip in sa ľahšie umýva ako clip in z ľudských vlasov. POZOR! Keď Vás niekto presviedča o tom, že kanekolen japonské a čínske vlasy sú najlepšie, tak Vám nehovorí pravdu, pretože najkvalitnejšie sú thermo vlasy, samozrejme až po ľudských vlasov.Ich výhodou je, že vždy vyzerajú ako zdravé ľudské vlasy a sú odolné voči krepovitosti, lámavosti. Ich farba ostáva stále žiarivá, nevyblednú a preto ich netreba farbiť. Na dotyk sú jemné a hladké. Thermofiber vlasy neťahajú Vaše vlasy, aj keď sa rozhodnete pre extra hustotu a dĺžku a nelesknú sa na slnku. :)  V prípade, že máte vážny záujem kľudne napíšte.Najkvalitnejšie a najlacnejšie Clip in vlasy na Trhu! Recenzie viem aj vám poskytnúť:) Garantujem vám,že to neoľutujete a budete aj vy 100% spokojná. Ak máte vážny záujem stačí napísať na mail,alebo na Face stránku kde nájdete reálne recenzie od tisíce spokojných zákazníkov :) email clipinvlasynajlacnejsie@ klik na link
Najkvalitnejšie a najlacnejšie clip in vlasy ihneď k odberu
Ponúkam na predaj Luxusné Thermo clip in príčesky, dajú sa umyť,strihať natáčať a aj žehliť do 180 c! Top kvalita ! Porovnateľné vlákno k ľudským vlasom. Nelesknú sa neprirodzene ! Ihneď k odberu ! Dodanie do 24 hodín! Výhody Thermofiber: Thermofiber je najlepšou alternatívou pre ľudské vlasy. Vyzerá a správa sa rovnako, ako ľudský vlas. Vlákna sa nepletú- Thermofiber clip in sa ľahšie umýva ako clip in z ľudských vlasov. POZOR! Keď Vás niekto presviedča o tom, že kanekolen japonské a čínske vlasy sú najlepšie, tak Vám nehovorí pravdu, pretože najkvalitnejšie sú thermo vlasy, samozrejme až po ľudských vlasov.Ich výhodou je, že vždy vyzerajú ako zdravé ľudské vlasy a sú odolné voči krepovitosti, lámavosti. Ich farba ostáva stále žiarivá, nevyblednú a preto ich netreba farbiť. Na dotyk sú jemné a hladké. Thermofiber vlasy neťahajú Vaše vlasy, aj keď sa rozhodnete pre extra hustotu a dĺžku a nelesknú sa na slnku. :) V prípade, že máte vážny záujem kľudne napíšte.Najkvalitnejšie a najlacnejšie Clip in vlasy na Trhu! Recenzie viem aj vám poskytnúť:) Garantujem vám,že to neoľutujete a budete aj vy 100% spokojná. Ak máte vážny záujem stačí napísať na mail,alebo na Face stránku kde nájdete reálne recenzie od tisíce spokojných zákazníkov :)
Copy, vrkoče rovné na zaväzovanie, ombre štýl
Predám nové rovné copy, vrkoče na zaväzovanie v ombre štýle, cca 55-60 cm. Farba: čierno-ružová, čierno-zelená, čierno-sivá. Jednoduchá aplikácia pomocou hrebienka a mašličky zabezpečí možnosť rýchleho použitia vždy, keď budete potrebovať účes pomocou príčesku upraviť. Príčesok z termovlákna je z japonského kanekalonu. Viac info na: bazoselod@ alebo formou SMS. Cena za kus.
Copy, vrkoče rovné na zaväzovanie, ombre štýl
Predám nové rovné copy, vrkoče na zaväzovanie v ombre štýle, cca 55-60 cm. Farba: čierno-ružová, čierno-zelená, čierno-sivá. Jednoduchá aplikácia pomocou hrebienka a mašličky zabezpečí možnosť rýchleho použitia vždy, keď budete potrebovať účes pomocou príčesku upraviť. Príčesok z termovlákna je z japonského kanekalonu. Viac info na bazoselod@ alebo formou SMS, nevolajte. Na dobierku neposielam /nemám dobré skúsenosti/, len vopred prevodom na účet. Cena za kus.