inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihu Ekonomika verejného a tretieho sektora

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predám knihu Ekonomika verejného a tretieho sektora v 100 % stave. Vydala Žilinská univerzita - Ing. Dagmar Hrašková, PhD. v r.2012. Osobný odber, príp. poštou pri platbe vopred. Cena 2 €.
Predám knihu Ekonomika verejného a tretieho sektora
Podobné inzeráty
Predám knihu Ekonomika verejného a tretieho sektora
Predám knihu Ekonomika verejného a tretieho sektora v 100 % stave. Vydala Žilinská univerzita - Ing. Dagmar Hrašková, PhD. v roku 2012. Osobný odber, príp. poštou pri platbe vopred. Cena 2 €.
Materialy pre studium na VSEMVS
Zdravim, predam materialy pre studium na VSEMVS: vypracovane statnicove otazky Mgr. pre VS/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! vypracovane statnicove otazky Mgr. pre MMSP/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! ekonomia zivotneho prostredia II: 5€ krizovy manazment v EU: 5€ metody a techniky regionalnej analyzy: 5€ poistny trh: 5€ regionalna ekonomika a politika: 5€ regionalna politika EU: 5€ spravne pravo: 5€ regionalny a mestsky marketing: 5€ spolocenska komunikacia a protokol: 5€ zaklady prava EU: 5€ hospodarska politika EU: 5€ investicna a inovacna politika: 5€ pracovne pravo: 5€ trh prace a manazment ludskych zdrojov: 5€ financovanie verejno-prospesnych subjektov: 5€ financna kontrola: 5€ financny manazment vo verejnom sektore: 5€ komunalna ekonomika a politika: 5€ medzinarodne ekonomicke vztahy: 5€ politologia II: 5€ verejne rozpocty: 5€ Materialy pre Bc. studium: -Ako pisat bakalarsku pracu 5€ -Uvod do teorie financii a meny 5€ -Uvod do teorie marketingu 5€ -Vseobecna ekonomicka teoria 5€ -Manazerstvo rizik a krizovych situacii vo verejnej sprave 5€ -Ekonomika verejneho sektora 5€ -Podnikanie v malych a strednych podnikoch 5€ -Ustavne pravo 5€ -Teoria verejnych financii 5€ -Poistovnictvo 5€ -Cenove strategie 5€ -Regionalna politika 5€ -Politologia 5€ -Ako pisat zaverecnu pracu 5€ -Informatika I, II, III 5€ -Manazment projektov 5€ -Narodohospodarska politika 5€ -Teoria, riadenie a organizacia verejnej spravy 5€ -Uctovnictvo 5€ -Danovnictvo 5€ -Strategia rozvoja 5€ -Zaklady prava 5€ -Anglicky jazyk 5€ -Zaklady manazmentu 5€ -Verejna sprava v EU 5€ -Medzinarodny obchod 5€ -Personalny manazment 5€ Ceny su s DPH. Materialy posielam mailom po pripisani penazi na moj ucet, je to tak najrychlejsie a mam to overene. V pripade zaujmu ma kontaktujte vyhradne mailom. Dakujem.
VSEMVS
1.Enviromentálna ekonómia-Zapletal 2.Cenové stratégie-Oláh 3. Úvod do teórie financií a meny-Sysáková;Nináčová 4.Manaž.rizík a krízových situácií vo verejnej správe-Filip;Šimák 5.Poisťovníctvo-Čajková;Martinovičová 6.Všeobecná ekonomická teória-Pŕivarová;Martincová 7.Úvod do teórie verejného sektora-Beňová;Cibáková;Plavčan 8. Nástroje ekonomiky verejného sektora-Neubauerová;Beličková Predám knihy potrebné pri štúdiu alebo ako pomoc pri písaní BP,DP. Knihy su vo veľmi dobrom stave. Najlepšie osobný odber Nové Zámky alebo BA-Eurovea. Danka .
Ekonomika verejného sektora
Kniha je ako nová, nepopísaná pôvodná cena 15,49€ cena 8€ + poštovné, alebo osobný odber Trenčín prosím kontaktujte ma iba sms správou ????
Tieňová ekonomika a verejný sektor - Daniel Vilhelm
Predám knihu Tieňová ekonomika a verejný sektor od Daniela Vilhelma. Kniha je v zachovalom stave, niektoré strany v knihe sú zvýraznené centrofixou. Cena za knihu je 17€. Prevzatie: 1. osobný odber - Košice-Krásna alebo 2. poštou - v prípade pošty platba na účet vopred, cena knihy + poštovné V prípade záujmu kontaktovať emailom: jackova.ada@
Svetová ekonomika - Tomáš Dudáš a kolektív
Predám knihu Svetová ekonomika ktorú napísali Tomáš Dudáš a kolektív Kniha je nová, nepoškodená, 255 strán Cena: 14€ + 2€ poštovné pri prevode na účet, pri dobierke klasické poštovné Ponúkam aj iné knihy/učebnice pre VŠ - pozri moje ďalšie inzeráty kliknutím na meno Písať na mail, číslo je vymyslené. kniha, knihy, literatúra, učebnica, Ekonomická univerzita, Fakulta medzinárodných vzťahov, EKONÓM