inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihu J.L. Horsta

Kategória: Detektívky

Predám knihu Zradca, nová. Nepoškodená. Cena 10,- € plus poštovné. Kontakt len mailom.
Predám knihu J.L. Horsta
Podobné inzeráty
Predám knihu od J. Horsta
Predám knihu Katharinin kód, nepoškodená, nová. Cena 7,- € plus poštovné. Kontakt len mailom.
Knihy Fitzek a Horst
Predam knihy od Fitzeka a Horsta + jeden prebal na knihu Noe (2€). Cena za kus 7€. Osobny odber BA Dubravka alebo postou, podla tarif SP, na dobierku nezasielam. Knihy od Fitzeka a Kliescha Auris Namesacny - predany Noe Balik - predany Izolovani - predany Horst - predany Ponukam aj prebal na knihu Noe - 2€
Knihy Fitzek a Horst
Predam knihy od Fitzeka a Horsta + jeden prebal na knihu Noe (2€). Cena za kus 7€. Osobny odber BA Dubravka alebo postou, podla tarif SP, na dobierku nezasielam.
Darujem knihy
Darujem knihy od Horsta, rohy su ohryzene od steniatka ale daju sa citat, text je ok, len osobne prevzatie, knihy neposielam, Kalnica pri NMnV
Detektivky na Vianoce :)
Predám skvelé a obľúbené detektivky. Každá kniha v ponuke bola prečítaná len 1x. Knihy sú v TOP stave! :) Pri zakúpení 4 a viac kníh poštovné hradím ja. Fitzek- Frekvencia smrti 9€ Fitzek - Namesačny 8€ Fitzek- Šum smrti- 8€ PREDANA Fitzek- Cesta domov 7€ PREDANA Fitzek- Noe 9€ Grisham- Cena za jednu knihu 8€ Connelly- cena za knihu 7€ Horst - PREDANÉ Minier- 8€ Kepler- 10€ Gard Sveen- PREDANÁ Bryndza- PREDANÁ Jo Nesbo- 8€ za jednu knihu. Všetky knihy sú vhodne ako darček pod stromček alebo na iný sviatok. Sú vo vynikajúcom stave. Pri zaujme ma kontaktujte na mail.
Predám knihu Ten, ktorý klope - Kristina Ohlssonová
Predám knihu Ten, ktorý klope od Kristiny Ohlssonovej. Kniha je v stave ako nová, nečítaná, nepoškodená. V rámci Bratislavy môžem osobne doručiť.