inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihu Marcus a Martinus NÁŠ PRÍBEH

Kategória: Pre mládež

Dobrý deň, predám knihu od Marcusa a Martinusa NÁŠ PRÍBEH. Obal knihy je iba mierne opotrebovaný.

Len osobný odber

Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám knihu Marcus a Martinus NÁŠ PRÍBEH
Podobné inzeráty
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.Poklad na striebornom jazere-Karl May-1966-Jeden z nejslávnejších príbehov z Divokého západu... 5.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 6.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 7.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 8.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-2
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.,Jabloňová panna-K.J Erben-1971- 2,.Divá Bára-B Němcová-1968-Příběh vesnické dívky, které její okolí přezdívalo „Divá Bára“. Němcová v ní ukazuje, že dobrota srdce a ryzí povaha člověka nesouvisí ani s jeho vzhledem, ani se společenským postavením. 3.Traja mušketieri-Alexandre Dumas-1970-ktorý prichádza do Paríža a vďaka trojitému súboju sa stáva ich neodlúčiteľným spojencom, sa stali symbolom priateľstva, odhodlanosti a obetavosti, ale aj dobrodružného života. 4.,800 míl po Amazone-Jules Verne-1967-Dcéru farmára Joama Garrala, Minu, požiada o ruku mladý lekár Manoel. Z osady Iquitos sa celá Garralová rodina so služobníctvom vydáva na obrovskej plti do Beléma k Manoelovej matke, kde sa má konať svadba. Po ceste natrafia na záhadného Torrésa a tajomná minulosť Joama Garrala je vyzradená. Podarí sa Garralovi dokázať svoju nevinu ? 5.,Maják na konci sveta denník stroskotanca-J.Verne-1975-Prvou je príbeh o statočnom strážcovi majáku na malom ostrove v Atlantickom oceáne, ktorý je obývaný pirátmi. Druhou je príbeh písaný formou denníka, v ktorom sa píše o priebehu plavby lode, na ktorej vypukne požiar... 6.,Jakubko-Hana Zelinová-1987.Zachytáva obdobie druhej svetovej vojny a SNP, dojímavý príbeh malého cigánskeho chlapca, ktorý sa ocitol u staršej osamelej ženy s veľkým srdcom. Ich očami sa detskí čitatelia môžu zoznámiť s neľahkými časmi našej nedávnej minulosti a jej tragickom vplyve na mnohé ľudské osudy. 7.,Čuk a Huk-Arkadij Gajdar-vyd.1989-Príbeh dvojičiek Čuka a Huka, ktoré žijú s mamou v Moskve a na pozvanie otca cestujú cez celé Rusko na Sibír. Zachovalá. V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 3€ Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy Minecraft
Predám knihy pre milovníkov Minecraft. Používané, ale vo výbornom stave. ◇ Minecraft sprievodca svetom prieskumníka 5eur ◇ Minecraft stredoveká pevnosť 5eur ◇ Minecraft ročenka 2017 5eur
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Cholera-Jožo Nižnanský-1969-román Cholera, odohrávajúci sa na začiatku 19. storočia na východnom Slovensku, v časoch protifeudálnych sedliackych povstaní... 2.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 3.Budatínsky Frgáčovci-Jozef Cíger Hronský-1970-Na rozhraní povesti a historickej poviedky. 4.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 5.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 6.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 7.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 8.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Knihy pre mládež-Klub mladých čitateľov-1
Predám nasledujúce knihy. Všetky sú vo veľmi dobrom, zachovalom stave. Z ľavej strany: 1.Tajomstvo zlatej hory-Francisco Marins-1974-Dobrodružný román rozpráva príbeh uja Juvenala, statočného, pracovitého človeka, ktorý sa dá zlákať legendou o rozprávkovom nálezisku zlata a vyberie sa na fantastickú zlatú horu Martírios. 2.Sirota Ivik-Freuchenová Pipaluk-1971- Príbeh o Ivikovi a jeho otcovi Marjarkovi, ktorý sa spolu vydajú na lov. Ivik je veľmi hrdý na to, že je už dospelý a že ho otec berie so sebou. Lenže pri love otec príde o život... 3.Dobrodružstvá Timma Thalera-Krüss James-1972-napoly reálny a napoly fantastický príbeh chudobného chlapca, ktorý v núdzi predá svoj smiech. Keď však spozná jeho skutočnú cenu, podnikne za smiechom cestu okolo sveta. 4.Podivuhodné dobrodružstvá Marka Peháča-Edmund Niziurski-1971-dobrodružný román s detektívnou zápletkou, prekypujúci humorom. 5.Koniec prázdnin-Janusz Domagalik-1974-Stojím vo veľkej aule gymnázia, ktoré mi je ešte celkom cudzie. Všade dookola iba nové tváre: učitelia, ktorých už teraz bude treba oslovovať "pán profesor", a množstvo chlapcov a dievčat, ktorí vypĺňajú celú aulu.. 6.Skvelé dievča Nicolette-Gilardová Madeleine-1972-je Parížanka, jednoduché a bezprostredné dievča z malej úradníckej rodiny. V tekto knižke sa dozviete o jej bezstarostnom živote, o kamarátoch a dobrodružstvách... V prípade záujmu poskytnem viac info a foto. Cena za kus: 2,5€. Pri odbere viac ks zľava. K cene treba pripočítať poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzeráty.
Tary -  príbeh parkouristy
Predám knihu Tary - príbeh parkouristy. Nie je ani raz čítana. V podstate nová. K cene treba pripočítať poštovné.