inzercia, predaj, predám, bazár

Predam knihy, kalendar, bulletin Sparta Trnava

Kategória: Zberateľstvo

Predam knihy - 1, Trnavsky futbalovy rok , 2, 50 rokov organizovaneho futbalu v Trnave,
kalendar 1975 v pevnom plastovom obale,
bulletin Olomouc - Sparta Trnava 1985
Cena : 55€ + poštovné
Predam knihy, kalendar, bulletin Sparta Trnava
Podobné inzeráty
27. Český futbal
Atletic club SP.Praha Sparta Praha Sokolovo Sparta ZSJ Bratrství staršie názvy klubu Sparta Praha Predám
Futbalová lopta - Sparta Praha
Ponúkam na predaj porcelanovú futbalovú loptu na zlatom podstavci mužsta SPARTA ČKD PRAHA. Na spodnej časti je znak porcelánky Chodov - Československo. Pri rýchlom a serióznom jednaní, možná dohoda na cene. V prípade záujmu ma kontaktujte telefonicky alebo e-mailom. futbal, hokej, lopta, sparta, praha, slovan, spartak, porcelan
Futbalová lopta SPARTA
Futbalová lopta SPARTA na zlatom podstavci bez poškodení. Výška= 13cm Cena 60€
Trnavské historické etikety na víno a liehoviny
Predám tieto staré historické ešte nepoužité etikety na fľaše vín a destilátov z Trvavy z rokov 1939 až 1947. (trnavská stará historická etiketa na víno a destiláty) Továreň na výrobu liehu,ADOLF WINTERBERG, RICHARD WINTERBERG - arizované 1939, "RUMLIK "ANDRAŠČÍK A SPOL.TRNAVA. NUPOD TRNAVA. J.MIKO,VINOHRADNÍK ČASTÁ,PREDAJŇA TRNAVA. GRAND VIN SZÉCHENYI ,Z ÚRODY GROFA SZÉCHENYI-HO. Predávam po jednotlivých kusoch. Môžete si vybrať. "RUMLIK "ANDRAŠČÍK A SPOL.TRNAVA. č.1 ( 5 €), č.2 (10 €), č.3 (NIE JE NA PREDAJ), č.4 ( 5 €), NUPOD TRNAVA. č.1 (10 €), č.2 (15 €), č.3 (10 €), J.MIKO,VINOHRADNÍK ČASTÁ,PREDAJŇA TRNAVA. č.1 (15 €), č.2 (10 €), č.3 (10 €), č.4 (10 €), č.5 ( 3 €), GRAND VIN SZÉCHENYI ,Z ÚRODY GROFA SZÉCHENYI-HO. TOKAJI HEGYALJA. (5 €), Ponuky mailom , nie sms(SMSKY MI NEPÍŠTE) - na sms nereagujem. Pozrite všetky moje inzeráty.Inzeráty sú vždy aktuálne až do zmazania. Uprednostním osobný odber alebo pošlem po vložení peňazí na účet. Ak sa posiela poštou , pripočítava sa cena poštovného. Ak sa posiela poštou,PLATBA je VOPRED NA ÚČET cez internet banking. Na dobierku neposielam.
kalendár ROSENBAUER 2016 s hasičskými autami
Predám kalendár ROSENBAUER 2016 s hasičskými autami. Formát 66 x 45 cm, kalendár je kompletný, nepoškodený. Cena: 5 € + poštovné. Pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno si niečo vyberiete.
kalendár WRC 2019
Predám kalendár WRC 2019 s fotografiami od Honza Fronek a Vladislav Maschl. Kalendár má 12 listov = 24 strán, rozmery 44 x 31 cm, je kompletný, nepoškodený - ako nový. Cena: 5 € + poštovné. Fanúšikovia rally a priaznivci motorizmu, pozrite si aj moje ostatné inzeráty, možno si niečo vyberiete.