inzercia, predaj, predám, bazár

Predam knihy na studium nemeckeho jazyka až literatury

Kategória: Učebnice, skriptá - VŠ

Predam za symbolicku cenu knihy na studium nemeckeho jazyka a literatury. Vid foto
Predam knihy na studium nemeckeho jazyka až literatury
Podobné inzeráty
Pre vysokoškoláka, odbor literatúra
Ponúkam pre vysokoškoláka, na štúdium v jednotlivých ročníkoch. Učebnice, publikácie podľa kritérií a osnov VŠ pre odbor slovenský jazyk a literatúra, vhodný pre budúcich učiteľov. Zoznam kníh: 1.Dejiny staršej slovenskej literatúry. BA 1958 (Mišianik, J. – Minárik, J. a i.) – 6 e 2. Dejiny slovenskej literatúry pre deti a mládež do roku 1945. BA 1990 (Sliacky, O.) – 12e 4. Panoráma slovenskej literatúry II. Literárne dejiny od realizmu po rok 1945 (Čúzy, L. – Gbúr a i.) – 5e 5. Dejiny slovenskej literatúry I. BA 1997 ( Šmatlák, S.) – 8 e 8. Perom a mečom. Biografia J. M. Hurbana. BA 1982 (Winkler T.) – 3 e 10. Dejiny slovenskej literatúry 4. BA 1987 (Števček, J. a kol.) – 3e 19. Roky úzkosti a vzopätia. BA 1992 (Báratová, M.) – 1e 21. Samo Bohdan Hroboň. PO 1999 (Hleba, E.) – 2e 22. BIBIANA. Slovenskí spisovatelia literatúry pre deti od A – L (Slovník). R X. 2-3/2003 – 1,50 Cena bez poštovného. Osobný odber v PO a BA (raz za mesiac). Pošta sa vyráta podľa váhy. Na dobierku neposielam, viem odporúčať svoje hodnotenia na inom bazariku na overenie dôveryhodnosti, mám ich tam dosť. Pošlem link. Bližšie info v správe na vyžiadanie. Pokojne sa pýtajte. Ďakujem za pochopenie.
Vypracované štátnicové otázky - učiteľstvo anglického jazyka
Ponúkam na predaj vypracované magisterské štátnicové otázky pre UKF Nitra - študijný program učiteľstvo anglického jazyka a literatúry. Možno využiť aj na iných školách alebo odboroch s podobným zameraním. Ponúkam tieto vypracované štátnice: 1. Didaktika anglického jazyka a literatúry - cena 5€ 2. Anglický jazyk a literatúra - cena 5€ 3. Pedagogika - cena 5€ Materiály pošlem na mail po prijatí peňazí na účet.
Stanislav Šmatlák: Dejiny slovenskej literatúry I.
Prehľad syntetických dejín národnej literatúry, 9.-18.storočie (I. diel) Podľa osnov a kritérií vysokých škôl slovenského jazyka literatúry, pre budúcich učiteľov. Tvrdá väzba. Zachovalé, bez poškodení, I.diel na troch miestach výrazné ceruzou a zvýrazňovačom Cena bez poštovného. Osobný odber PO a BA (raz do mesiaca). Na dobierku neposielam, viem odporúčať svoje hodnotenia na inom bazariku na overenie dôveryhodnosti. Pošlem link. Bližšie info v správe na vyžiadanie. Ďakujem za pochopenie.
Knihy pre štúdium slovenskeho jazyka a literatury
Knihy sú bez poškodenia, ako nové. Cena 5€ /1ks
Materialy pre studium na VSEMVS
Zdravim, predam materialy pre studium na VSEMVS: vypracovane statnicove otazky Mgr. pre VS/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! vypracovane statnicove otazky Mgr. pre MMSP/2014: 10€ - MINIMALNE ZMENY V OTAZKACH OPROTI MINULYM ROKOM! ekonomia zivotneho prostredia II: 5€ krizovy manazment v EU: 5€ metody a techniky regionalnej analyzy: 5€ poistny trh: 5€ regionalna ekonomika a politika: 5€ regionalna politika EU: 5€ spravne pravo: 5€ regionalny a mestsky marketing: 5€ spolocenska komunikacia a protokol: 5€ zaklady prava EU: 5€ hospodarska politika EU: 5€ investicna a inovacna politika: 5€ pracovne pravo: 5€ trh prace a manazment ludskych zdrojov: 5€ financovanie verejno-prospesnych subjektov: 5€ financna kontrola: 5€ financny manazment vo verejnom sektore: 5€ komunalna ekonomika a politika: 5€ medzinarodne ekonomicke vztahy: 5€ politologia II: 5€ verejne rozpocty: 5€ Materialy pre Bc. studium: -Ako pisat bakalarsku pracu 5€ -Uvod do teorie financii a meny 5€ -Uvod do teorie marketingu 5€ -Vseobecna ekonomicka teoria 5€ -Manazerstvo rizik a krizovych situacii vo verejnej sprave 5€ -Ekonomika verejneho sektora 5€ -Podnikanie v malych a strednych podnikoch 5€ -Ustavne pravo 5€ -Teoria verejnych financii 5€ -Poistovnictvo 5€ -Cenove strategie 5€ -Regionalna politika 5€ -Politologia 5€ -Ako pisat zaverecnu pracu 5€ -Informatika I, II, III 5€ -Manazment projektov 5€ -Narodohospodarska politika 5€ -Teoria, riadenie a organizacia verejnej spravy 5€ -Uctovnictvo 5€ -Danovnictvo 5€ -Strategia rozvoja 5€ -Zaklady prava 5€ -Anglicky jazyk 5€ -Zaklady manazmentu 5€ -Verejna sprava v EU 5€ -Medzinarodny obchod 5€ -Personalny manazment 5€ Ceny su s DPH. Materialy posielam mailom po pripisani penazi na moj ucet, je to tak najrychlejsie a mam to overene. V pripade zaujmu ma kontaktujte vyhradne mailom. Dakujem.
Materiály pre ošetrovateľstvo
Ponúkam všetky potrebné materiály na štúdium ošetrovateľstva (TRUNI). Mám pre celé štúdium, cena je za jeden semester. Je tam úplne všetko čo potrebujete na štúdium. V prípade záujmu ma kontaktujte mailom, číslo je vymyslené.