inzercia, predaj, predám, bazár

Predám knihy zamerané na ekologický životný štýl

Kategória: Zdravý životný štýl

Veľmi rada posuniem ďalej knihy s ekologickou tématikou - Domácnosť bez odpadu a kúzelné upratovanie. Takmer ako nové, len čakajú na nového majiteľa, ktorý miluje zdravý životný štýl. Výborné aj ako vianočný darček :)

Cena spolu 12 eur + poštovné (cca 2). Posielam aj cez zásielkovňu (cena 2,50). Len platba vopred. Kontaktujte ma prosím emailom. Možný aj osobný odber v Spišskej Novej Vsi. Pozrite aj moje ostatné inzeráty :)
Predám knihy zamerané na ekologický životný štýl
Podobné inzeráty
Sebarozvoj & psychológia
Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - [3.3. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 1 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 2 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 3 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 4 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 5 Ďalšia Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 6 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 7 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 8 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 9 Sebarozvoj, psychológia, motivačné, životný štýl - 10 Predám knihy rôznych žánrov (sebarozvoj, výživa, psychológia, atď.). Knihy sú ako nové, vo veľmi dobrom stave. Zoznam titulov: Metóda bullet journal Praveký plán Radikální přijetí Voľba Nezačalo to vami Čokoláda pro znalce Mrkev miluje rajčata Najväčší obchodník na svete Tuk-veľké prekvapenie Ako vizualizovať Od nuly k jedničce Umenie vojny Cena za 1 knihu = 6 € Posielam poštou/packetou alebo osobný odber Prešov.
Predám knihy zamerané na ekologický životný štýl
Veľmi rada posuniem ďalej knihy s ekologickou tématikou - Domácnosť bez odpadu a kúzelné upratovanie. Takmer ako nové, len čakajú na nového majiteľa, ktorý miluje zdravý životný štýl. Výborné aj ako darček :) Cena spolu 12 eur + poštovné (cca 2). Posielam aj cez zásielkovňu (cena 2,50). Len platba vopred. Kontaktujte ma prosím emailom. Možný aj osobný odber v Spišskej Novej Vsi. Pozrite aj moje ostatné inzeráty :)
knižky - životný štýl, sex
predám nečítané knižky Ako uspokojiť ženu - 3 eurá - PREDANÉ Starostlivosť o pokožku - 3 eurá Zdravá žena - 4 eurá Zdravý sex - 4 eurá Zdravý životný štýl - 2 eurá Pri odbere viacerých kusov - aj z iných mojich inzerátov - sa vieme dohodnúť na nižších cenách.
Knihy-zdravý životný štýl
Predám knihy: 1.HOSTINA každé jedlo je sviatok,cena 14€ 2.Sportovní výživa pro péknou postavu,dobrou kondici,vykonnostní trenink, v češtine, menšia čierna škvrna v pravom rohu na obale knihy,vnutro knihy bez poškodenia, znížena cena 7€ 3.Maškrty z prírodných zdrojov,cena 1€ 4.Redukčná diéta,cena 1€ 5.Receptár štíhlej linie,cena 1€ 6.Výživa pro bežce, v češtine,PREDANÁ 7.Horské bycikle,cena 5€ 8.Domáci lekár od A do Z,karizblok so zakladacími kartami,cena 3€ 9.Jak užívat léky,v češtine,cena 1,50€ 10.Všeličo o vitamínoch, ZDARMA k nákupu 11.Kozmetikou ku kráse,cena 2€ 12.Venujem ženám,cena 2€ 13.Tradičné recepty, ZDARMA k nakupu Na SMS nereagujem, volajte, resp.píšte na email. Podrobnejšie informáciema prípadné ďalšie foto kníh iba cez email.
Knihy o pečení a vareni
Predám knihy od Vila Haba pri kúpe jednej cena za kus 7€ pri kúpe naraz cena 13€ Zdravé Zdravie Zdravý život Zdravý životny štýl
Knihy -životný štýl-nové
Predám nové, nepoužité knihy pre ženy, vhodné aj ako darček: len prelistované. Ak si potrebujete zvýšiť sebavedomie, rozhodne odporúčam. 1.,Aerobický program pre aktívne zdravie-Kenneth H. Cooper-Pohyb - výživa - duševná rovnováha. Čo znamená aktívne zdravie? Ako zmeniť sen na skutočnosť? Základné princípy rovnováhy vo výžive, Záhadný cholesterol, "Superjedlá" a "superreklama", Pohybová aktivita - kľúč k telesnej a duševnej rovnováhe, Tréningový program - tabuľky. 2.,Zuzana Chorvátová-Kozmetikou ku kráse- Táto kniha obsahuje rozličné rady a podnety, ako možno výhodne zdôrazniť svoju osobnosť podčiarknutím toho, čo je pekné, a urobiť menej nápadným to, čo neprispieva k atraktívnosti nášho vzhľadu (starostlivosť o krásu tela, pokožka a jej chyby, ošetrovanie tváre, pestovaná od hlavy po päty, atd.)... 168 strán, obal, tvrdá väzba, väčší formát. 3.,Emma Tekelyová-Byť ženou je úžasné- Ktorá žena by nechcela byť stále mladá a krásna? Roky však letia neúprosne dopredu a zanechávajú stopy na tvári i na duši. Netreba sa ich ľakať alebo ich ignorovať. Známa televízna moderátorka Emma Tekelyová vás vo svojej úprimnej výpovedi presvedčí, že byť ženou je úžasné bez ohľadu na vek. Okrem cenných tipov, ktoré vychádzajú z autorkiných skúseností, tu nájdete aj množstvo zaujímavostí zo sveta módy a televízie. Cena za kus 2,00€ + poštovné, alebo osobný odber. Pozrite prosím všetky moje inzráty.