inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kočík Easywalker harvey 2 dezert Pink 3 kombinácii

Kategória: Kočíky

Easy Walker Harvey2 farba desert Pink.

3-kombinácia: vanička, športová časť, autosedačka Cybex Anton 5, plus adaptéry k autosedačke a výškové adaptéry.
Set obsahuje: pláštenku na vaničku, pláštenku na športovú časť, moskytieru na vaničku, slnečnú clonu, organizér a fusak s rukávnikmi ružovej farby.
Kočík je po jednom dieťati vo veľmi dobrom stave. Na konštrukciu sú drobné odreniny, viď foto. Je to ľahký a skladný kočík.

- ľahký mono kočík, ktorý sa môže rozšíriť do tandemu a späť
- najkompaktnejší a najpohodlnejší v segmente kombinovaných kočíkoch
- oceňovaný pre pohodlie jazdy a jednoduché ovládanie
- mäkké a pohodlné sedadlo s prešívaným vnútrom, možno jednoducho otočiť tvárou k sebe alebo k okolitému svetu
- 4 pozície na polohovanie športovej časti
- konštrukcia je vyrobená z vysoko kvalitného a ľahkého hliníka
- kompaktný zloženie spolu so sedadlom
- vysoké a stabilné položenie hlbokej vaničky
- výškovo nastaviteľná vanička
- nosnosť vaničky je do 9 kg
- forma vaničky má vylepšený tvar s pridanými otvormi, ktoré zabezpečujú lepšiu cirkuláciu vzduchu
- čalúnená vanička s príjemným povrchom, obsahuje mäkký matrac so špeciálnou 3D štuktúrou (3 cm)
- s vaničkou Easywalker možno kočík používať už od narodenia
- mäkké, polstrované sedadlo
- hladká a pohodlná jazda na nerovnom teréne vďaka závesnému systému ložísk
- všetky 4 kolieska sú odpružené, predné kolieska s možnosťou aretácie
- ľahké manévrovanie a penová kolieska
- nosnosť športovej časti je do 20 kg (bez výškových adaptérov)
- ak využijete rozšíriteľný set, kočík Vám poskytne priestor pre uloženie i 2 detí
- v prevedení s dvoma športovými časťami má každá nosnosť 15kg, takže dokopy 30kg
- 5-bodový bezpečnostný pás s polstrovanými popruhmi
- odnímateľné madlo
- všetky látky sú odolné voči vode a premoknutiu, ľahké čistenie
- nová XL slnečná strieška s okienkom
- ľahký iba 10,8 kg
- ešte väčší nákupný košík
- kompaktný po zložení
- možnosť zloženia aj so sedacou časťou
- výškovo nastaviteľná rukoväť
- strieška má pridaný šilt, ktorý možno jednoducho schovať
- elegantná čierna konštrukcia

Rozmery rozloženého kočíka: 59x98x113 cm
Rozmery po zložení: 59x90x40 cm

Vaničku ku kočíku Harvey2 je možné použiť od narodenia až do 9 kg. Je pohodlná a vhodná aj na nočný spánok dieťaťa.

- vanička je vhodná od narodenia až do 9 kg
- sklopiteľná strieška pre lepší prístup k dieťaťu
- forma vaničky má vylepšený tvar s pridanými otvormi, ktoré zaisťujú lepšiu cirkuláciu vzduchu
- v strieške sa nachádza praktická rukoväť ktorá slúži na prenášanie vaničky
590€
Predám kočík Easywalker harvey 2 dezert Pink 3 kombinácii
Podobné inzeráty
Kočík Easywalker Harvey 3
Predám kočík dvojkombinaciu Easywalker Harvey v skvelom stave. Cely set obsahuje: - Konštrukciu Easywalker Harvey 2 - Športovú časť Easywalker Harvey 2 - Športovú časť Easywalker Harvey 3 vo farbe Forest Green (používaná asi 5 mesiacov na striedacku s inym kočíkom) - Vaničku Easywalker Harvey 3 vo farbe Forest Green (používaná na striedacku s inym kočikom necelých 5 mesiacov) - Výškové adaptéry - Adaptéry na vajíčko/autosedacku - Plastenka na vaničku - Kolesa all terrain - Kolesa štandardne Osobná obhliadka je mozna v TN. Cena za cely set je 530€.
Predám kočík Easywalker harvey 2 dezert Pink 3 kombinácii
Predám kočík po jednom dieťati. 3 kombinácia. Stav veľmi dobrý.easy Walker harvey 2 dezert Pink, vajíčko,vanička a športová časť, ku kočíku je redukcia na autosedačku vajíčko. Cybex atom 5 šedá farba. Predávam kočík 3 kombinácia +Autosedačka(vajíčko) + redukcie na kočík +Fusak z rukavnikom v ružovej farbe.
EASYWALKER Harvey 2 - trojkombinácia+príslušenstvo
Predám 3-kombináciu kočíka EASYWALKER HARVEY 2 vo farbe night black spolu s bohatým originál príslušenstvom: • prebaľovacia taška, • organizér, • pláštenky na hlbokú i športovú časť, • sieťky proti hmyzu na hlbokú i športovú časť, • slnečná clona, • adaptéry na vajíčko, • výškové adaptéry, • fusak Easywalker, • úplne nová nepoužitá zimná vložka do športovej časti, • taktiež úplne nová nákupná taška na kočík, • rukavičky s kožušinkou na rukoväť + kožušinka na striešku, • úplne nový držiak na nápoj pridám grátis. Hlboká časť je zabalená v originál krabici (preto prikladám len jej ilustračné foto). Vajíčko je značky Maxi Cosi, ladené vo farbe kočíka. Kočík a príslušenstvo sú v TOP stave, bez poškodení, niektoré časti dokonca úplne nové. Treba vidieť a presvedčiť sa na vlastné oči... ;) Je to skutočne vynikajúci, ľahký, perfektne ovládateľný a štýlový kočík, ktorého kúpu som ja osobne nikdy neoľutovala, naopak, vrelo odporúčam všetkým budúcim mamičkám i oteckom... skrátka, toto je ten naj kočík, ktorý musíte mať. :) Kočík je po 1 dieťati, kupovaný bol nový v obchode.
EASYWALKER Harvey 2 - trojkombinácia s príslušenstvom
Predám 3-kombináciu kočíka EASYWALKER HARVEY 2 vo farbe night black spolu s bohatým originál príslušenstvom: • prebaľovacia taška, • organizér, • pláštenky na hlbokú i športovú časť, • sieťky proti hmyzu na hlbokú i športovú časť, • slnečná clona, • adaptéry na vajíčko, • výškové adaptéry, • fusak Easywalker, • úplne nová nepoužitá zimná vložka do športovej časti, • taktiež úplne nová nákupná taška na kočík, • rukavičky s kožušinkou na rukoväť + kožušinka na striešku, • úplne nový držiak na nápoj pridám grátis. Vajíčko je značky Maxi Cosi CabrioFix, ladené vo farbe kočíka. Kočík a príslušenstvo sú v TOP stave, bez akýchkoľvek poškodení, niektoré časti dokonca úplne nové. Treba vidieť a presvedčiť sa na vlastné oči... :-) Je to skutočne vynikajúci, ľahký, perfektne ovládateľný a štýlový kočík, ktorého kúpu som ja osobne nikdy neoľutovala, naopak, vrelo ho odporúčam všetkým budúcim rodičom... skrátka, toto je ten naj kočík, ktorý musíte mať. ;-) Kočík je po 1 dieťati, kupovaný bol nový v obchode, rovnako tak i celé príslušenstvo bolo zakúpené úplne nové.
Easywalker Harvey 2 All Terrain, kombinovaný kočík
Predám perfektný, mimoriadne ľahký a kompaktný kočík Easywalker Harvey 2 All Terrain vo farbe coral green. Kočík je 2-kombinácia pozostávajúca z hlbokej vaničky a športovej časti. Možnosť otočiť v smere jazdy a tiež v protismere. K dispozícii sú 2 sady koliesok. Hladké kolieska vhodné do mesta a kolieska s dezénom All Terrain na poľné cesty a prechádzky v prírode. S kočíkom som behávala po cyklocestách, preto vrelo odporúčam aj aktívnym športovcom. Výškovo nastaviteľné madlo pohodlne prispôsobíte nižším aj vyšším rodičom. Súčasťou kočíka je aj originálna pláštenka do dažďa a snehu. Mimoriadne jednoducho a pohodlne sa skladá do auta. Kočík bol kupovaný nový v roku 2021, je po 1 dieťati, bez poškodení a v perfektnom stave. Záruka platí do jesene 2031. Ku kočíku pridám aj originálne Easywalker adaptéry na vajíčko kompatibilné s Maxi-Cosi vajíčkami.
Easywalker Harvey 3 - Sage Green
Predáme náš kočík Easywalker Harvey 3 - Sage Green, 2-kombinacia. V super stave, drobné bežné škrabance od nakladania do auta. EASYWALKER Set XXL kočík kombinovaný Harvey3 s príslušenstvom Balenie obsahuje: - športový kočík Harvey3 - vaničku na kočík Harvey³vo farbe kočíka - fusak vo farbe kočíka - prebaľovaciu tašku - set výškových adaptérov - set adaptérov na autosedačku ku kočíku Harvey3 - pláštenku na športovú časť Harvey3 - pláštenku na vaničku Harvey3 - moskytiéru na športovú časť kočíka Harvey3 Navyše: - volant na športovú časť Harvey3 - slnečná clona na vaničku Harvey3 - držiak na nápoje Harvey3 - zimné rukavice Elodie Cena: 650€ pevná cena Len osobný odber