inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kolobežku

Kategória: Športové potreby

Predám kolobežku, v zachovalom stave. Skoro nejazdená. Má nafukovacie kolesá, tak je vhodná aj do terénu.
Predám kolobežku
Podobné inzeráty
Elektrická kolobežka zn. Denver SCK-5400, Ružová detská
POPIS PRODUKTUKTU Ponúkam na predaj veľmi málo používanú detskú kolobežku zn. Denver SCK-5400 v ružovom prevedení disponuje elektrickým motorom s výkonom 80 W. Dosahuje maximálnu rýchlosť až 6 km/h. Je poháňaná 21,6 V 2000 mAh batériou. Kolobežka disponuje farebným LED osvetlením a kovovou nožnou brzdou na zadnom kolese. Je vybavená 4,5“ PU predným kolesom a 3,5“ PU zadným kolesom. Riadidlá je možné nastaviť a prispôsobiť výške dieťaťa. Kolobežku je možné jednoducho zložiť, čo uľahčuje jej prenášanie. Maximálna nosnosť je 50 kg. Na jedno nabitie dojazd až 6 km Kolobežka je vybavená kolesami z polyuretánu (4,5“ PU přední kolo, 3,5“  PU) s protišmykovou povrchovou úpravou, čo zabezpečuje vyššiu bezpečnosť a pohodlnosť pri jazde. Elektrický motor s výkonom 80 W poskytuje na jedno nabitie dojazd až 6 kilometrov. Farebné LED osvetlenie Predné koleso kolobežky je vybavené farebným LED osvetlením, ktoré je poháňané kinetickou energiou. Súčasťou je aj bočné LED osvetlenie. Jednoduché prenášanie Kolobežka má odolnú konštrukciu a maximálnu nosnosť 50 kilogramov. Je poháňaná batériou, ktorej nabitie trvá 2 až 2,5 hodiny. Kolobežku môžete jednoducho zložiť a preniesť kdekoľvek alebo odložiť.  PARAMETRE PRODUKTU Hmotnosť 5 Kg Kapacita batérie 2 Ah Výkon motora 80 W Kolobezka je v 100% stave bez poškodenia plne funkčná. Kolobežka bola zakúpená na vianoce 2021 v Nay za 205 euro. Dôvod predaja - sťahujeme sa.
Predam freestyle kolobezku  - ZNIZENA CENA
Predam jazdenu freestyle kolobezku v povodnej cene 60€. Dve sezony jazdena, bezne hrkance od deti. Cena 20€.
Predám kolobežku pre dieťa 3-8 rokov
Predám kolobežku pre dieťa 3-8 rokov Ešte dostupné - po predaji inzerát mažem. Ak nezdvihnem, som v práci - pošlite SMS.
Predám novú kolobežku
Predám novú kolobežku. Osobný odber v Senci, prípadne dohodou. Zábavná a intuitívna! Kolobežka pre deti od 80 do 115 cm, ktoré chcú zábavnou formou objavovať prvé pocity z jazdy (kryt sa predáva zvlášť). Zábavná a intuitívna vďaka jedinečnému systému riadenia. B1 je prvá kolobežka, ktorá rozvíja psychomotoriku detí už od 2 rokov.
Predám detskú kolobežku
Predám detskú kolobežku, síce starší model, ale málo používaná, teda veľmi zachovalá, určite ešte poslúži. Odber len osobne na trase BA - Hamuliakovo. Inzerát je platný do zmazania.
Predám  dievčenskú kolobežku
Predam dievčensku kolobežku málo použivaná