inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kombinovanú chladničku EUROTECH D 265 A

Kategória: Chladničky

Predám lacno zachovalú málo používanú chladničku s mrazničkou zn.: EUROTECH D 265 A. Mraznička umiestnená v hornej časti chladničky. Objem chladničky 522 dm3, mraznička 53 dm3 veľký priestor na uskladnenie potravín. Plne funkčná vo veľmi dobrom stave. Biela farba. Cena 59Eur...dohoda istá. Nutné zabezpečiť osobný odvoz.
Predám kombinovanú chladničku EUROTECH D 265 A
Podobné inzeráty
Predam chladnicku gorenie
Ponukam na predaj málo používanú chladničku Gorenje R492PW, objem 133l, rozmer 56x58 cm, výška 85 cm. Je neposkodena, neoskreta. Osobny odber Košice Predam chladnicku gorenie, kuchynske spotrebice gorenie, predam chladnicku mora, predam cladnicku samsung, predam chladnicku sencor, predam chladnicku lg, predam chladnicku calex
Predám chladničku Eurotech v super stave
predám chladničku Eurotech v super stave. rozmery 150x60x60cm 295l. A+. 4 ročná. Dovoz viem zabezpečiť.
Chladnicka s mraznickou Eurotech -triedy A.
Predam plne funkcnu chladnicku s mraznickou Eurotech -triedy A.Pouzivana ale vo velmi dobrom stave.Stale chladi a mrazi vyborne.Vyska 182 cm.Cena 80 eur.Pri predaji je mozne vyskusat .cislo
Chladnicka s mraznickou Eurotech.
Predam plne funkcnu chladnicku s mraznickou Eurotech.Pouzivana ale v dobrom stave.Stale chladi a mrazi dobre.Vyska 182 cm.Pri predaji je moznost chladnicku vyskusat.Cena 60 .cislo .
Chladnička s mrazničkou Eurotech K 333 AA
Predám chladničku s mrazničkou Eurotech K 333 AA. Má na sebe známky používania adekvátne k veku, ale inač je plne funkčná. Dôvod predaja - menšia kapacita a nutnosť odmrazovať mrazničku. Chladnička je vysoká 177 a široká 60 cm. Len osobný odber s nutnosťou vlastného odvozu.
Eurotech
Predám chladničku s hornou vnútornou mrazničkou značky eurotech. Vysoká 149cm. Viac info telefonicky