inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kombo pre akustické nástroje Kustom Sienna 35 Pro

Kategória: Hudobníci a skupiny

Predám kombo pre elektro akustickú gitaru, alebo ukulele Kustom Sienna 35 Pro s výkonom 30W, 1x10“ Sienna reproduktorom a veľmi vierohodným zvukom, jeden vstup pre nástroj, XLR mikrofónový vstup, 8 kvalitných 24-bitových efektov, 3-pásmový ekvalizér, prepínač na potlačenie spätnej väzby, hmotnosť 14 kg. Druhý kanál vhodný aj na ďalší nástroj. Len osobný odber.
Predám kombo pre akustické nástroje Kustom Sienna 35 Pro
Podobné inzeráty
Hráč na bicie nástroje hľadá kapelu
Hrám na bicie nástroje a hľadám kapelu pôsobiacu v Košiciach alebo blízkom okolí, štýlovo zameranú primárne na Rock, POP... Nie som profesionál ale snáď viac ako lepší amatér so serióznym prístupom a viacročnými skúsenosťami s hraním na bicie nástroje v rôznych kapelách s rôznorodými žánrami. Časovo sa viem plne prispôsobiť potrebám kapely. Vlastné bicie sú samozrejmosťou.
Fender Hot Rod Deluxe USA
Predám lampové kombo Fender Hot Rod Deluxe vyrobené v USA. Čerstvo prelampované. Súčastou je aj footswitch a obal na kombo. Kombu chýba spring reverb a predná sieťka je na spodku trocha poskodená.
Kombo
Predám kombo line 6 prosím iba Bratislava a okolie
Hráč na klávesové nástroje
Rocková skupina Voľne Pohodení z Bratislavy hľadá hráča/hráčku na klávesové nástroje. Pre vypočutie aktuálneho singlu z prvého oficiálneho albumu kapely kliknite na Ostatné skladby (audio) môžete počuť takisto na youtube, spotify, prípadne akejkoľvek inej streamovacej platforme. Navštívte aj FCB konto a IG Voľne Pohodení. Skúšobňa Mlynské Nivy. Telefónne číslo . Peter.
Hráč na klávesove nástroje
Hudobná skupina SEDONA z Košíc hľadá seriózneho hráča na klávesové nástroje. Hráme prevážne vlastnú tvorbu.
Dychové nastroje, gitara, basa
Ahojte, zháňame do kapely niekoho na dychové nástroje, elektrickú gitaru a basovú gitaru. Sme v zložení kláves, gitara/husle a bicie. Hráme zatiaľ covery SK/CZ hity a zahraničné hity. Skúšobnú máme vlastnú, sme z okolia Rajeckých Teplíc, kde máme aj svoje skúšobnú s komplet vybavením. Skúšky mávame prevažne v nedeľu, ale nemáme problém sa zladiť aj iný deň. Hľadáme človeka ktorého baví hrať, má zodpovedný prístup a chce sa posúvať ďalej. Ak si to práve ty, napíš/zavolaj budeme veľmi radi, keď prídeš ku nám na skúšku :) vek nerozhoduje