inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Kombuchu – Kombucha, vymením za zaváraniny, nosnice.

Kategória: Potraviny

Predám čajovú hubu. Silnú a kvalitnú kombuchu, hrúbku vidíte na foto. Mám dve 5l fľaše, cena za obidve fľaše 30,- €. Prestali sme ju piť a ostala nám.. Dá sa rozdeliť v prípade potreby na veľa malých húb. Možná výmena iba za domáce zaváraniny alebo sliepky – nosnice.
Predám Kombuchu – Kombucha, vymením za zaváraniny, nosnice.
Podobné inzeráty
KURZ NA VÝROBU FERMENTOVANÉHO NÁPOJA (KOMBUCHY)
Ponúkam kurz pre tých, ktorý si chcú doma vyrábať vynikajúcu kombuchu alebo začať s fermentovaním. Výroba kombuchy je skutočne jednoduchá, som si istá že to zvládneš aj ty. Je však niekoľko vecí, na ktoré treba myslieť. Prejdeme si spolu nie len celý postup, ale oboznámim ťa aj s kritickými bodmi, ktoré treba mať na pamäti. Naučíš sa nie len ako si vyrobiť prvú kombuchu, ale aj ako ju potom udržať pri živote pre ďalšie využívanie. Dozvieš sa ako kombuchu nechať prejsť druhou fermentáciou, mať ju ešte šumivejšiu, či ako ju dochutiť. Vyrobiť si základ pre kombuchu nám potrvá 30 až 45 minút, avšak dĺžka kurzu nie je limitovaná týmto časom, rada vysvetlím čokoľvek navyše alebo zodpoviem dotazy:) Čo je zahrnuté v cene: - scoby (symbiotická kultúra baktérií a kvasiniek na výrobu kombuchy, slúži ako tzv. štartér) - všetky suroviny potrebné na prípravu - veľká nádoba, v ktorej potom budeš kombuchu pestovať u seba doma - drobné občerstvenie a teplý nápoj Cena: - v prípade že kurz urobíme u mňa - 25e - v prípade že sa stretneme u teba doma - 35e Kombuchu mám už niekoľko rokov a okrem toho mám skúsenosti aj s inými druhmi fermentácie - výroba tempehu, nakladaná zelenina, vodný aj mliečny kefír atď. Kurz je vhodný aj ako darček. #kombucha #diy #fermentacia #fermentovanie #homemade
Predám Kombuchu – Kombucha, vymením za zaváraniny, nosnice.
Čajová Huba. Silnú a kvalitnú kombuchu, hrúbku vidíte na foto. Mám dve 5l fľaše, cena za obidve fľaše 40 - 50,- €. Prestali sme ju piť a ostala nám.. Dá sa rozdeliť v prípade potreby na veľa malých húb. Možná výmena iba za domáce zaváraniny alebo sliepky – nosnice.
Kombucha - čajová huba
Ponúkam čajovú hubu kombuchu za symbolickú cenu alebo na výmenu za iné potraviny - domáce ovocie alebo zelenina, orechy, sušené huby, lekvár, domáci chlieb... čokoľvek, čo ste si vypestovali alebo vyrobili sami - aj naša kombucha vyrástla u nás doma:) Len osobný odber v rámci KE - Ťahanovce alebo centrum. Čo odo mňa dostanete: 1.) Niekoľko diskov samotnej huby. Množstvo huby je na nádobu v objeme 0,7 - 1 liter. 2.) Trochu vykvaseného nálevu, akurát aby pokryl hubu, pripravený na pitie. 3.) Sklenenú fľašu s viečkom, akú mám práve poruke (napr. ako vidíte na fotke). Zopár rád k starostlivosti o kombuchu: V prvom rade si treba uvedomiť, že ide o živý organizmus. Teda žiadna horúca voda. Musí mať vzduch (viečko dať doma dole a zakryť servítkou s gumičkou) a pravidelný prísun potravy. Keďže ide o proces kvasenia, musí byť prítomný cukor (sacharid), v tomto prípade ideálny klasický biely cukor. Keď hude dáte dostatok času, všetok cukor sfermentuje a výsledný nápoj vôbec nie je sladký. 2. Množstvom cukru (odporúča sa 80g na liter, zhruba tak to dodržiavam aj ja) a okolitou teplotou viete rast huby regulovať (chladnička a menej cukru spomalí rast). 3. Je jedno, či použijete zelený alebo čierny čaj. Odporúčam však organické čaje, ktoré nie sú striekané. Zvyšky pesticídov by teoreticky mohli hube ubližovať, keďže kombucha je tiež vlastne zhluk baktérií a kvasiniek. Ale overené to nemám, vyskúšajte. Z rovnakého dôvodu neodporúčam používať bylinkové čaje s antifungálnymi účinkami, ako mäta či zázvor. Keď tak si pred pitím môžete bylinkovým čajom doriediť hotový kombuchový nápoj a prípadne ho dosladiť medom (to je môj návrh na servírovanie:)).
Predám hubu - kombuchu
Kombucha je huba (čajová huba), ktorá je živá symbióza kvasiniek a iných mikroorganizmom vo vlastnom prostredí roztoku (živý roztok – čaj). V roztoku, teda čaj, žije, rastie a rozmnožuje sa. Najznámejší pozitívny zdravotný účinok tejto čajovej huby je. Ide o to, že čajová huba kombucha má pozitívne a účinné látky. podporuje imunitný systém Vychytáva voľné radikály Chráni bunky Prevencia proti rakovine Podporuje trávenie Podporuje obnovu črevnej mikroflóry Odstraňuje zápchu a aj hnačku Detoxikuje celý organizmus Dodáva energiu Eliminuje únavu a malátnosť Podporuje funkciu pečene a obličiek Prevencia ochorení pečene a obličiek Udržiava mladistvý vzhľad pokožky Antiseptické, antibiotické a antivírusové účinky Podporuje dobrý spánok Upokojuje nervový systém Podporuje funkciu mozgu a pamäti.Predám hubu kombuchu + 2dl startovací nápoj. cena 9e.Poslem aj na dobierku
Kombucha materská huba :)
Predám domácu kombuchu hubu v skvelom stave :) pripravená na výrobu chutných domácich kombucha nálevov :) Prikladám grátis aj návod na prípravu kombucha nálevu a spôsob skladovania :) V prípade blízkosti je možný osobný odber po dohode, ale nie je problém hubu poslať aj poštou v krabičke na Vašu adresu :)
Kombucha
Ponukam bio kombuchu do cierneho caju s cukrom alebo bio kombuchu Jun do zeleneho čaju s medom. Cena vratane postovneho