inzercia, predaj, predám, bazár

predám korčule in-line Atom skates veľkosť 43 nové

Kategória: In-lines, Skateboarding

Predám korčule in-line Atom skates veľkosť 43 nové iba odskúšané. Karbónová topánka. kolesá 86mm. Možnosť osadiť kolesá až 3x110mm alebo 4x90mm. Korčule ATOM SKATES úplná topka.
predám korčule in-line Atom skates veľkosť 43  nové
Podobné inzeráty
Kolieskové korčule FR Skates FR2 80 veľkosť č. 42
Predám kolieskové korčule FR Skates FR2 80 veľkosť č. 42, kupované minulý rok v Belgicku, nepoužívané, sú ako nové skúšal som ich iba raz v obchode. Dôvod predaja, je že na korčuľovanie nemám vôbec čas a len mi zbytočne ležia pod posteľou. Pridávam k ním aj brzdu ktorú som kupoval zvlášť a aj komplet chrániče (kolená, lakte, dlane) a helmu. Pôvodná cena dokopy: 327€ Ja predávam komplet dokopy za: 250€ Samotné korčule aj s brzdou ponúkam za: 200€ Pošlem na dobierku alebo osobný odber v Bratislave Prosím kontaktovať cez email, ďakujem.
Kolieskové korčule Seba FR Skates FR2 80 veľkosť č. 42
Predám kolieskové korčule Seba FR Skates FR2 80 veľkosť č. 42, kupované 2021 v Belgicku, nepoužívané, sú ako nové skúšal som ich iba raz v obchode. Dôvod predaja, je že na korčuľovanie nemám vôbec čas a len mi zbytočne ležia pod posteľou. Pridávam k ním aj brzdu ktorú som kupoval zvlášť a aj komplet chrániče (kolená, lakte, dlane) a helmu. Pôvodná cena dokopy: 327€ Ja predávam komplet dokopy za: 230€ Samotné korčule aj s brzdou ponúkam za: 180€ Pošlem na dobierku alebo osobný odber v Bratislave Prosím kontaktovať cez email, ďakujem.
Predám dvojradové korčule - roller skates
Predám dvojradové korčule - roller skates. Laubr LUCY, ako na tomto odkaze: Veľkosť: 38 Zopár krát vyskúšané a pri tom poškrabané.
FILA SKATES Helix black/red
Predám korčule FILA SKATES Helix black/red. Veľkosť je 43. Korčule sú ako nové párkrát obuté.
Detske inline korcule Tempish Rebel PP inline skates
Predam Tempish Rebel PP inlane skates, velkost EU 33-36, detske inline korcule.
Dvojradove korcule v.41 roller skates
Predám tieto krásne roller quad skates dvojradove korcule zo Sport direct. Top stav, jazdené asi 10. Osobne v BA Dúbravka.