inzercia, predaj, predám, bazár

Predam korg volca beats

Kategória: Ostatné nástroje

Predam novy par krat pouzity korg volca beats. Dovod predaja. Chcem vyskusat inu krabicku. Pripadne vymena za iny korg volca.
Predam korg volca beats
Podobné inzeráty
Korg Volca Sample 2
Predám Korg Volca Sample 2 - Digital Sample Sequencer. Dôvod predaja - nevhodný darček hľadám skôr pad machine od Akai-u. Na mašine hrané dokopy asi 15x - všetko plne funckné. Ku Sampleru aj nepoužitý Software kód. Podrobný popis produktu Pri rýchlom jednaní viem z ceny spustiť.
Korg Volca Drum
Plne funkcny, takmer vobec nepouzivany. Nemam original krabicu.
Korg Volca Sample 2
Ponúkam na predaj tento sampler, myslel som si, že na to budem mať čas, hrané cca 10x, pôvodné baterky, krabica, vnútorné obaly, nepoužitý kod k softvéru, záruka v alze ešte rok. Pri osobnom odbere v KE spustím 10€, aj doveziem. Zasielkovna +3,5€ k cene v inzeráte.
AKAI MPC Renaissance
Predám AKAI MPC Renaissance v 100% technickom a vizuálne v stave nového, používaný v nefajčiarskom štúdiu. Stav je naozaj parádny, súčasťou je sada originálnych CD so softwarom, USB kábel, iLOK hardware key, originálny adaptér a pridám dva foot switche KORG P-S3. Build ako tank, plná harwarová periféria /podobne ako u Maschine III/. Iba predaj, cena pevná a ideálne osobný odber s vyskúšaním u mňa v Nitre. Zašlem aj na dobierku po zložení 50% sumy vopred na účet. Foto autentická. Píšte prosím SMS alebo maily, v práci telefón neberiem. Platné do zmazania.
Predám nádherný gong aj s dreveným stojanom
Predám tento nádherný gong aj s ručne robeným stojanom. Gong má priemer 50cm mám aj plstenú paličku. Stojan som ručne vyrábal aj zdobil. Gong je privezený z nepalu a kúpil som ho za 600€. Predám ho za 550€ vrátane stojanu a paličky. Gong má veľkú silu a vybráciou. Spraví radosť na duši ???? dôvod predaja financie.
Predám diatonickú harmoniku / Heligónku Hohner Ouverture V
Predám diatonickú harmoniku / Heligónku Hohner Ouverture V S dvorjradová s poltónami, 5-hlasná CF ladenie,BEZ STOJÁKA!!! odborne prekontrolovaná, vo výbave : remene + kufor. Osobný odber, posielam aj dobierkou exprés kuriérom.