inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Koženú rohovú sedačku + kreslo + otoman

Kategória: Sedacie súpravy

Predam Koženú rohovú sedačku 3,1m x 2,6m + kreslo + otoman. Zachovalá, veľmi pohodlná. Cena pevná. Odvoz viem zabezpečiť.
Predam Koženú rohovú sedačku + kreslo + otoman
Podobné inzeráty
Predam Koženú rohovú sedačku + kreslo + otoman
Predam Koženú rohovú sedačku 3,1m x 2,6m + kreslo + otoman. Zachovalá, veľmi pohodlná. Cena pevná. Odvoz po dohode viem zabezpečiť.
Kreslo matrac transformér futon, bezkarkasové mäkké kreslo
Charakteristiky a popis Rozmery Hmotnosť: 4 kg Výška: 75 cm Šírka: 100 cm Hĺbka: 95 cm Hlavné atribúty Krajina pôvodu: Slovakia Veková skupina: Pre deti aj dospelých Maximálna nosnosť: 200 kg Materiál čalúnenia: Oxford Vnútorný obal: Nie Vzory a potlače: Bez vzorov a potlačí Stav: Nové Veľkosť: M Bezkarkasové kreslo transformér je výrobok, ktorý spojil kreslo a matrac v jednom. Bok po boku môžete za jednu minútu premeniť tento matrac na pohodlné kreslo a naopak. Tkanina - Oxford: Syntetický materiál, ktorý nepotrebujete prať, odolný voči vlhkosti. Dobrá podpora pre tvar kresla. Môžete ho použiť aj vonku. Náplň - Holofiber. Bezkarkasové kreslo-posteľ Futon alebo Ouster, ako ho nazývajú, je ideálnym objavom pre nadšencov moderného dizajnu v interiéri, jedinečný svojou konštrukciou, tvarom a vzhľadom bezkarkasového výrobku. Kreslo-posteľ je veľmi ergonomické, nezaberá veľa miesta v obývacej izbe, spálni alebo detskej izbe. Jeho tvar poskytuje pohodlnú oporu chrbtu. Kreslo nemá pevný rám, dokonca aj najaktívnejšie dieťa sa nemôže na ňom zraníť alebo udrieť. V zloženom stave má kreslo tvar rohu, ktorý poskytuje pohodlné sedenie v širokej škále uhlom náklonu chrbta, a v rozloženom stave pohodlný polokruhový matrac. Kreslo je pevne naplnené polyuretánovou penou s vysokou hustotou, ktorá mu dodáva mäkkosť a pružnosť zároveň. Takýto druh výplne sa nesťahuje a za šetrného zaobchádzania môže slúžiť mnoho rokov. V priebehu 50 rokov ho môžete vrátiť do kresla zo zloženého stavu. Oxford - to je materiál, ktorý sa vôbec nebojí vlhkosti, zvlhnutie kresla na tejto tkanine sa veľmi ľahko čistí, stačí utrieť špinavé miesto vlhkou utierkou alebo hubkou a kreslo bude opäť tešiť Vaše oči svojim pôvodným vzhľadom. V závislosti od nastavení monitora sa môže odtieň mierne líšiť.
PHASE SEDAČKA
Predám kvalitnú koženú Phase rohovú sedačku + otoman. Luxusná, maximálne zachovalá, vyrobená na Slovensku. Cena pôvodne 3600€, Teraz 1200€. Vac info po telefone. Rozmery: 330cm x 285cm Otoman: 90cm x 60cm
PHASE SEDAČKA
Predám kvalitnú koženú Phase rohovú sedačku + otoman. Luxusná, maximálne zachovalá, vyrobená na Slovensku. Cena pôvodne 3600€, Teraz 1200€. Vac info po telefone. Rozmery: 330cm x 285cm Otoman: 90cm x 60cm
Predám rohovú sedačku
Predám rohovú sedačku v peknom stave. Odber Dulová Ves. Používaná, ale nie je vydesená, pohodlná.Ešte poslúži ako na každodenné používanie, alebo pre tých, ktorý hľadajú sedačku do bytu na prenájom, chatu, krytú terasu a pod. Rozmery cca:235cm a otoman 240cm. K sedačke je taburetka v bezchybnon stave. Malý nedostatok na foto, ale nič neriešiteľné, na pohľad ani nevidno, len keď si človek sadne.
rohová sedacia súprava (sedačka)
Predám krásnu, krátko používanú rohovú sedačku (Ľavé L). Veľmi pohodlná na sedenie aj zdriemnutie. Popis je nielen pohodlná, ale aj zaujímavá na pohľad. Vzdušný dizajn tvarov dotvárajú veľké vankúše, moderné kovové nohy, dekoratívny prešiv a priestranný otoman na ľavej strane. Sedačka je očalúnená kvalitnou látkou v optike modrého zamatu. Poteší aj z praktickej strany, vďaka úložnému priestoru a rozkladací funkciu na príležitostné lôžko. konštrukcia: drevo, drevotrieska, preglejka, kov jadro: vlnovcové pružiny, polyuretánové peny, čalúnnický flís poťah: látka Monolith 77 – kvalitná látka v elegantnej zamatovej optike, farba námornícka modrá (zloženie: 100% polyester, oteruvzdornosť: 45.000 cyklov, gramáž: 330 g / m2, špeciálne vlastnosti: zvýšená vodeodolnosť – tkanina je potiahnutá špeciálnou ochrannou vrstvou, ktorá vytvára hydrofóbna povlak, ktorý chráni pred rýchlym prechodom tekutín – to zabraňuje okamžitej absorpcii vody skrz tkaninu, čím sa kvapalina kondenzuje na povrchu materiálu, vďaka tomu máte čas použiť mäkkú handričku alebo papierový uterák k jemnému odfiltrovanie rozliate kvapaliny) vrátane čalúnenie zadnej časti (možné umiestnenie aj v priestore) 3 x veľký oporný vankúš (hustá vnútorná výplň, poťah snímateľný na zips, rozmery vankúše cca 72 × 49 cm) dekoratívne prešiv poťahu sedadla rohový pôdorys – ľavý roh (otoman umiestnený vľavo) členitá optika operadla (kovové spojnice – čierny mat) sedák: priestranný, stredne mäkký operadlo: operadlo / veľké oporné vankúše (stredne mäkké – opora a pohodlie zároveň) hĺbka sedadla vrátane vankúšov: 61 cm / bez vankúšov: 85 cm výška sedačky vrátane vankúšov: 90 cm / bez vankúšov: 79 cm predné / zadné nohy: hranatý kovový profil, čierny mat, výška nohy 13 cm funkcia rozkladu na príležitostné lôžko: plocha 151×223 cm (výsuvný typ rozkladu, konštrukcie kov / drevo, na kolieskach pre ľahšiu manipuláciu, látkové madlo, plocha lôžka potiahnutá látkou) úložný priestor (pod otomanom, vyklápacie kovová konštrukcia, vnútorný rozmer cca 152×16×73 cm) Zadná stena sedačky má rozmer 260 CM Dĺžka lôžka je 180 cm Iba osobný odber.