inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kožuch z ovčej vlny

Kategória: Bundy a Kabáty

Nikdy NENOSENY, kupovaný v Turecku. Velkost M. PC bola 450€.
Predám kožuch z ovčej vlny
Podobné inzeráty
Kožuch KARA
Jahnací kožuch veľkosti 50 - ako nový, nosený len raz Predávam luxusný jahnací kožuch veľkosti 50, ktorý bol nosený len raz a je v skvelom stave. Kožuch je vyrobený z kvalitnej jahnacej kože, ktorá je príjemná na dotyk a zaručuje Vám teplo aj v najchladnejších zimných dňoch. Veľkosť 50 zodpovedá približne veľkosti S/M a je vhodná pre osoby s výškou okolo 165-170 cm. Kožuch má moderný strih a krásnu farbu, ktorá sa ľahko kombinuje s rôznymi oblečeniami a doplnkami. Kožuch je v stave ako nový, bez akejkoľvek známky opotrebenia, vzhľadom k tomu, že bol nosený len raz. Bol starostlivo vyčistený a udržiavaný, aby sa zachoval jeho krásny vzhľad. Kožuch je univerzálny a je ideálny pre každú príležitosť - od štýlových spoločenských udalostí až po každodenné nosenie. Jeho kvalita a stav sú zaručené, takže cena je veľmi výhodná. Ak hľadáte skvelý jahnací kožuch, ktorý má jedinečný štýl a kvalitu, neváhajte ma kontaktovať na uvedenom telefónnom čísle alebo emailovej adrese. Budem sa tešiť na Vašu odpoveď a rád Vám poskytnem ďalšie informácie alebo sa dohodneme na obhliadke kožucha.
Pravý kozuch
Velkost S/M Cena 250€ + posta Kozuch na fotkách nie je ucesany , preto tak vyzerá. Je v skrini. Bol nosený 3x. ( je strapatý, spľasnuty , Plzne … ) Kozuch treba vyčesať , zavesiť na vesiak aby sa chĺpky vystreli a “ nadýchali” Postup- kúpiť drôtenu kefu s ktorou najlepšie a najúčinnejšie vycesete kozuch. BEZ VYCESANIA NEBUDE NIKDY VYZERAŤ TAK DOBRE. Kefu možno kúpiť v chovprodukte :) Vycesavat je najlepšie z láva do práva , chĺpky s výstrú , kozuch sa krasne nadycha. Treba ho potom nechať zavesený. :)))) Kozuch má odopinatelne rukávy , čiže možnosť urobiť z neho aj vestu !!:) Nie je to umelý kozuch !!!
Kozuch
Velkost S/M !!!! Nie je to umelý kozuch !!!!!! Cena 230€+ posta Kozuch na fotkách nie je ucesany , preto tak vyzerá. Je v skrini. Bol nosený 3x. ( je strapatý, spľasnuty , Plzne … ) Kozuch treba vyčesať , zavesiť na vesiak aby sa chĺpky vystreli a “ nadýchali” Postup- kúpiť drôtenu kefu s ktorou najlepšie a najúčinnejšie vycesete kozuch. BEZ VYCESANIA NEBUDE NIKDY VYZERAŤ TAK DOBRE. Kefu možno kúpiť v chovprodukte :) Vycesavat je najlepšie z láva do práva , chĺpky s výstrú , kozuch sa krasne nadycha. Treba ho potom nechať zavesený. :)))) Kozuch má odopinatelne rukávy , čiže možnosť urobiť z neho aj vestu !!:)
Kožuch z ovčej vlny
Ponúkam na predaj kožuch z ovčej vlny, kupovaný na trhu. Veľkosť medzi XS - S. Cena nezahŕňa poštovné.
Kožuch z ovčej vlny
Ponúkam na predaj kožuch z ovčej vlny, kupovaný na trhu. Veľkosť medzi XS - S. Na cene aj poštovnom sa vieme dohodnúť, aby vyhovovali obom stranám.
Kožuch z ovčej vlny
Ponúkam na predaj kožuch z ovčej vlny, kupovaný na trhu. Veľkosť medzi XS - S.Na cene aj poštovnom sa vieme dohodnúť, aby vyhovovali obom stranám