inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Králiky Belgicky Obor+ Nemecky Obrovity Strakač

Kategória: Králiky

Predam králiky 6 mesacne
Belgicky obor samce po čistokrvnych
Rodicov 2 kusy.
Nemecky obor strakaty samca + samicu nepribuzne
Vhodne na chov
Volat po 17:00
Predám Králiky Belgicky Obor+ Nemecky Obrovity Strakač
Podobné inzeráty
Belgický obor,Nemecký obrovitý strakač,Burgundsky králik
Predám králiky,krížence Nemecký obrovitý strakáč a Belgický obor.Sú velkého vzrastu.Mám aj Krížence belgickeho obra a burgundskeho kralika.Nakolko bol suchý rok,nemáme dostatocnu zasobu sena.Sú to pekne kusy vhodne do dalšieho chovu,ak sa nepredaju pojdu na mäso.Po dohode viem zaslať aj viac fotiek.
Križence Belgický obor a nemecký strakáč
Ponúkam na predaj kraliky križence Belgický obor a nemecký strakač Prevažne samičky ale sú aj samci Výber zo 50ks , ponúkam množstve zľavy pri odbere od 5 ks Cena za 2.5mesačné 14 € 3.5 mesačne 20 €
Predám králiky NoS, FB, BO
Predám králiky plemien Nemecký obrovitý strakáč čierna a modrý, Francúzsky baran divo sfarbený, Belgický obor divo sfarbený. Králiky sú očkované s rodokmeňom aj bez.
Predám králiky Nos, FB div., BO div.
Predám králiky Nemecký obrovitý strakáč samce, Francúzsky baran samce a samice, Belgický obor samce. Všetky králiky sú zaočkované, vhodné na okamžité pripúšťanie.
Predám mladé králiky -  až po odstave
Predám mladé králiky , plemeno : nemecký obrovitý strakáč x Rex , nemecký obrovitý strakáč x Francúzsky baran, francúzsky baran x Rex , Rex x Francúzsky baran. Po veľmi dobrých matkách , vo vrhu 5-7 mláďat .
Nemecky obrovitý strakač
Dobrý deň ponúkam na predaj kraliky nemecky obrovitý strakač. Vo farbe čierno biele a havana. Kraliky sú od 3-5 mesačne. Samce samice. Niektoré po tetovanych rodičoch možnosť zostaviť aj pár. Ockovane preliecene. Cena dohodou . Viac info. telefonicky