inzercia, predaj, predám, bazár

Predám krásnu webstranku pre maliarsku firmu s logom.

Kategória: IT, webdesign

Predám profesionálnu webstranku pre maliarsku firmu.
Stránka je krásna dynamická, dobre optimalizovaná, hladký chod. Na stránke je spravená základná SEO optimalizácia. Webstranka je responzivna pre všetky zariadenia takže bude krásne vyzerať na počítači aj na telefóne.
Je prehľadná rozdelená do kategórii Domovská stránka,Služby, O nas, Galéria prác, Kontakt,Blog pre články.
Samozrejme viem stránku doplniť o ďalšiu sekciu a upraviť čo bude potrebné.
Ku stránke je vytvorené Originálne Logo v cene.
Názov stránky je
Cena 200eur , možna dohoda.


Predám krásnu webstranku pre maliarsku firmu s logom.
Podobné inzeráty
Predám krásnu webstranku pre maliarsku firmu s logom.
Predám profesionálnu webstranku pre maliarsku firmu. Stránka je krásna dynamická, dobre optimalizovaná, hladký chod. Na stránke je spravená základná SEO optimalizácia. Webstranka je responzivna pre všetky zariadenia takže bude krásne vyzerať na počítači aj na telefóne. Je prehľadná rozdelená do kategórii Domovská stránka,Služby, O nas, Galéria prác, Kontakt,Blog pre články. Samozrejme viem stránku doplniť o ďalšiu sekciu a upraviť čo bude potrebné. Ku stránke je vytvorené Originálne Logo v cene. Názov stránky je Cena 350eur , možna dohoda. Webstranku vytvorilo Štúdio
Predávam doménu/webstránku
Predávam doménu/webstránku Túžite mať skvelú doménu pre váš web alebo online obchod? Ponúkam vám unikátnu príležitosť získať doménu/webstránku ! je perfektný názov pre vašu online prítomnosť, či už plánujete prevádzkovať e-shop s moderným a trendy zariadením, alebo blog o najnovších gadgetoch a technológii. Táto doména je krátka, zapamätateľná a zvukovo príťažlivá, čo ju robí skvelou voľbou pre váš projekt. S získate výhody, ako sú: Silný zvukový názov: Názov je pútavý a zaujme pozornosť vašich zákazníkov. Brandingový potenciál: Doména vám umožní vytvoriť si silný a jedinečný značkový obraz online. Vysoký SEO potenciál: Doména obsahujúca relevantné kľúčové slovo "cool gear" môže mať výhody v rámci vyhľadávacieho enginu, čo vám môže pomôcť zvýšiť organický výkon vašej webstránky. Možnosti príjmu: S môžete prevádzkovať online obchod s cool produktmi, generovať príjmy z reklamy, alebo ponúkať recenzie a affiliate marketing. Doména je voľná a je pripravená pre nového majiteľa. Nezmeškajte túto jedinečnú príležitosť získať skvelú doménu/webstránku, ktorá môže byť kľúčom k vášmu online úspechu. Kontaktujte ma e-mailom na coolgear@ a získajte viac informácií o tom, ako si môžete zakúpiť túto jedinečnú doménu/webstránku ešte dnes!
Profesionálna webstránka a eshop už od 299€ - Košice, Poprad
Potrebujete profesionálu web stránku na prezentáciu Vašej spoločnosti alebo e-shop pre predaj Vaších produktov a zároveň kvalitný online marketing..? Máme pre Vás teraz akčnú ponuku platnú do 31.05.2023 za zvýhodnené akciové ceny za webstránku od 299eur a za tvorbu e-shopu od 599eur s doménou a ročným hostingom v cene! Vytvoríme pre Vás dizajnovo responzívnu webstránku alebo e-shop so všetkými prvkami, ktoré by mal štandardný web alebo e-shop obsahovať. Súčasťou webstránky za akciovú cenu 299eur je moderný dizajn, základné menu, 5-10 podstránok, kontaktný formulár, fotogaléria, prezentačný slider na úvodnej stránke a taktiež základné SEO s optimalizáciou a indexáciou webstránky do webových vyhľadávačov. ► Spravíme Vám analýzu pre vaše podnikanie a najefektívnejšie riešenie pre vašu firemnú webstránku alebo e-shop. ► Dizajn tvoríme na mieru(logo, bannery, slider) aby Vaša webstránka vyzerala profesionálne. Funkcionalitu tiež spracujem podľa Vašich požiadaviek. ► Responzívny design pre mobil, tablet, notebook, projektor, PC. Vaša web stránka bude optimalizovaná pre všetky bežné zariadenia. ► Bez mesačných poplatkov t.j po odovzdaní web stránky žiadne poplatky neplatíte. E-shop či web stránka sú plne vo vašom vlastníctve. ► SEO optimalizácia a zrýchlenie pre Vašu webstránku aby bola na prvej strane Google vyhľadávania. Vďaka SEO optimalizácii vašej webstránky Vás potencionálni klienti nájdu rýchlejšie. ► Zabezpečíme Vám v prípade Vašej požiadavky novú funkcionalitu pre Váš existujúci web alebo eshop s taktiež úpravy a dotvorím obsah. ► Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP, PrestaShop,Magento,WordPress,Laravel,Javascript, Vue.js) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy WINDOWS a ANDROID. Tvorba webstránok a e-shopov pre rôzne druhy odvetví ako sú napr. ✅ realitná kancelária ✅ reality nehnuteľnosti ✅ inzertný webportál ✅ inzercia predaj kúpa aukcia ✅ cestovanie ubytovanie & rezervácie termínov hotely ✅ reštaurácia gastro služby ✅ auto moto servis ✅ personálne a administratívne služby ✅ stavebníctvo ✅ zoznámka webchat ✅ kozmetický, masážny salón s registračným formulárom ✅ zdravotníctvo ✅ advokácia a právnické služby ✅ a pre veľa daľších odvetví. Naše služby poskytujeme po celom Slovensku a vyše 90% stretnutí riešime online čím šetríme Váš čas aj čas pre zhotovenie projektu. Samozrejme vieme sa s vami stretnúť aj osobne. Pre viac informácií a referencií alebo nezáväznú cenovú ponuku neváhajte nás kontaktovať emailom webstranka.eshop@ alebo telefonicky . Tešíme sa na našu spoločnú spoluprácu..!
Profesionálna webstránka a eshop už od 299€ - Košice, Poprad
Potrebujete profesionálu web stránku na prezentáciu Vašej spoločnosti alebo e-shop pre predaj Vaších produktov a zároveň kvalitný online marketing? Máme pre Vás teraz akčnú ponuku platnú do 30.09 za zvýhodnené akciové ceny za webstránku od 299 eur a za tvorbu e-shopu od 599 eur. Vytvoríme pre Vás dizajnovo responzívnu webstránku alebo e-shop so všetkými prvkami, ktoré by mal štandardný web alebo e-shop obsahovať. Súčasťou webstránky za akciovú cenu 299 eur je moderný dizajn, základné menu, 5-10 podstránok, kontaktný formulár, fotogaléria, prezentačný slider na úvodnej stránke a taktiež základné SEO s optimalizáciou a indexáciou webstránky do webových vyhľadávačov. ► Spravíme Vám analýzu pre vaše podnikanie a najefektívnejšie riešenie pre vašu firemnú webstránku alebo e-shop. ► Dizajn tvoríme na mieru(logo, bannery, slider) aby Vaša webstránka vyzerala profesionálne. Funkcionalitu tiež spracujem podľa Vašich požiadaviek. ► Responzívny design pre mobil, tablet, notebook, projektor, PC. Vaša web stránka bude optimalizovaná pre všetky bežné zariadenia. ► Bez mesačných poplatkov t.j po odovzdaní web stránky žiadne poplatky neplatíte. E-shop či web stránka sú plne vo vašom vlastníctve. ► SEO optimalizácia a zrýchlenie pre Vašu webstránku aby bola na prvej strane Google vyhľadávania. Vďaka SEO optimalizácii vašej webstránky Vás potencionálni klienti nájdu rýchlejšie. ► Zabezpečíme Vám v prípade Vašej požiadavky novú funkcionalitu pre Váš existujúci web alebo eshop s taktiež úpravy a dotvorím obsah. ► Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP, PrestaShop,Magento,WordPress,Laravel,Javascript, Vue.js) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy WINDOWS a ANDROID. Tvorba webstránok a e-shopov pre rôzne druhy odvetví ako sú napr. ✅ realitná kancelária ✅ reality nehnuteľnosti ✅ inzertný webportál ✅ inzercia predaj kúpa aukcia ✅ cestovanie ubytovanie & rezervácie termínov hotely ✅ reštaurácia gastro služby ✅ auto moto servis ✅ personálne a administratívne služby ✅ stavebníctvo ✅ zoznámka webchat ✅ kozmetický, masážny salón s registračným formulárom ✅ zdravotníctvo ✅ advokácia a právnické služby ✅ a pre veľa daľších odvetví. Pre viac informácií a referencií alebo nezáväznú cenovú ponuku neváhajte nás kontaktovať.
Profesionálna webstránka a eshop už od 299€ - Košice, Poprad
Potrebujete profesionálu web stránku na prezentáciu Vašej spoločnosti alebo e-shop pre predaj Vaších produktov a zároveň kvalitný online marketing? Máme pre Vás teraz akčnú ponuku platnú do 31.12 za zvýhodnené akciové ceny za webstránku od 299 eur a za tvorbu e-shopu od 599 eur. Vytvoríme pre Vás dizajnovo responzívnu webstránku alebo e-shop so všetkými prvkami, ktoré by mal štandardný web alebo e-shop obsahovať. Súčasťou webstránky za akciovú cenu 299 eur je moderný dizajn, základné menu, 5-10 podstránok, kontaktný formulár, fotogaléria, prezentačný slider na úvodnej stránke a taktiež základné SEO s optimalizáciou a indexáciou webstránky do webových vyhľadávačov. ► Spravíme Vám analýzu pre vaše podnikanie a najefektívnejšie riešenie pre vašu firemnú webstránku alebo e-shop. ► Dizajn tvoríme na mieru(logo, bannery, slider) aby Vaša webstránka vyzerala profesionálne. Funkcionalitu tiež spracujem podľa Vašich požiadaviek. ► Responzívny design pre mobil, tablet, notebook, projektor, PC. Vaša web stránka bude optimalizovaná pre všetky bežné zariadenia. ► Bez mesačných poplatkov t.j po odovzdaní web stránky žiadne poplatky neplatíte. E-shop či web stránka sú plne vo vašom vlastníctve. ► SEO optimalizácia a zrýchlenie pre Vašu webstránku aby bola na prvej strane Google vyhľadávania. Vďaka SEO optimalizácii vašej webstránky Vás potencionálni klienti nájdu rýchlejšie. ► Zabezpečíme Vám v prípade Vašej požiadavky novú funkcionalitu pre Váš existujúci web alebo eshop s taktiež úpravy a dotvorím obsah. ► Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP, PrestaShop,Magento,WordPress,Laravel,Javascript, Vue.js) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy WINDOWS a ANDROID. Tvorba webstránok a e-shopov pre rôzne druhy odvetví ako sú napr. ✅ realitná kancelária ✅ reality nehnuteľnosti ✅ inzertný webportál ✅ inzercia predaj kúpa aukcia ✅ cestovanie ubytovanie & rezervácie termínov hotely ✅ reštaurácia gastro služby ✅ auto moto servis ✅ personálne a administratívne služby ✅ stavebníctvo ✅ zoznámka webchat ✅ kozmetický, masážny salón s registračným formulárom ✅ zdravotníctvo ✅ advokácia a právnické služby ✅ a pre veľa daľších odvetví. Pre viac informácií a referencií alebo nezáväznú cenovú ponuku neváhajte nás kontaktovať.
Profesionálna webstránka a eshop už od 299€ - Košice, Poprad
Potrebujete profesionálu web stránku na prezentáciu Vašej spoločnosti alebo e-shop pre predaj Vaších produktov a zároveň kvalitný online marketing? Máme pre Vás teraz akčnú ponuku platnú do 31.03 za zvýhodnené akciové ceny za webstránku od 299 eur a za tvorbu e-shopu od 599 eu s doménou a ročným hostingom v cene! Vytvoríme pre Vás dizajnovo responzívnu webstránku alebo e-shop so všetkými prvkami, ktoré by mal štandardný web alebo e-shop obsahovať. Súčasťou webstránky za akciovú cenu 299 eur je moderný dizajn, základné menu, 5-10 podstránok, kontaktný formulár, fotogaléria, prezentačný slider na úvodnej stránke a taktiež základné SEO s optimalizáciou a indexáciou webstránky do webových vyhľadávačov. ► Spravíme Vám analýzu pre vaše podnikanie a najefektívnejšie riešenie pre vašu firemnú webstránku alebo e-shop. ► Dizajn tvoríme na mieru(logo, bannery, slider) aby Vaša webstránka vyzerala profesionálne. Funkcionalitu tiež spracujem podľa Vašich požiadaviek. ► Responzívny design pre mobil, tablet, notebook, projektor, PC. Vaša web stránka bude optimalizovaná pre všetky bežné zariadenia. ► Bez mesačných poplatkov t.j po odovzdaní web stránky žiadne poplatky neplatíte. E-shop či web stránka sú plne vo vašom vlastníctve. ► SEO optimalizácia a zrýchlenie pre Vašu webstránku aby bola na prvej strane Google vyhľadávania. Vďaka SEO optimalizácii vašej webstránky Vás potencionálni klienti nájdu rýchlejšie. ► Zabezpečíme Vám v prípade Vašej požiadavky novú funkcionalitu pre Váš existujúci web alebo eshop s taktiež úpravy a dotvorím obsah. ► Ponúkame vývoj webových riešení na mieru(PHP, PrestaShop,Magento,WordPress,Laravel,Javascript, Vue.js) a taktiež vývoj softvéru a aplikácií pre platformy WINDOWS a ANDROID. Tvorba webstránok a e-shopov pre rôzne druhy odvetví ako sú napr. ✅ realitná kancelária ✅ reality nehnuteľnosti ✅ inzertný webportál ✅ inzercia predaj kúpa aukcia ✅ cestovanie ubytovanie & rezervácie termínov hotely ✅ reštaurácia gastro služby ✅ auto moto servis ✅ personálne a administratívne služby ✅ stavebníctvo ✅ zoznámka webchat ✅ kozmetický, masážny salón s registračným formulárom ✅ zdravotníctvo ✅ advokácia a právnické služby ✅ a pre veľa daľších odvetví. Pre viac informácií a referencií alebo nezáväznú cenovú ponuku neváhajte nás kontaktovať.