inzercia, predaj, predám, bazár

Predám krásnych bielobruchých ježkov. Rád poradím s chovom.

Kategória: Ostatné domáce

Predám krásnych bielobruchých ježkov.
Rád poradím s chovom.
Cena 100,- eur.
Predám krásnych bielobruchých ježkov. Rád poradím s chovom.
Podobné inzeráty
Predám krásnych bielobruchých ježkov, pošlem aj viac foto.
Predám krásnych bielobruchých ježkov. Rád poradím s chovom. Cena 99,- eur
Vajíčka motýľa Samia ricini
Predám vajíčka motýľa Samia ricini. Cena 6€ za 50ks. Ide o nenáročný druh, larvy (húsenice) sa živia vtáčím zobom. S chovom rada poradím. Preferujem osobný odber v Košiciach, prípadne sa často pohybujem aj v okolí Popradu. Takisto môžem poslať aj cez packetu.
Zakrslý zajačikovia-Minilop
Dobrý deň máme na predaj krásnych malých zajkou:) hravých,zdravých,prítulných a čistotných:) naučených na wc. Narodili sa 19.01.2023 Sú po krásnych čistotných rodičoch ktorý sú pravidelne očkovaný a vyšetrení veterinárom a majú aj očkovací preukaz. Zajkovia sami papaju granulky a seno a pijú vodičku:) Ak máte záujem volajte.
Predám seno a lucerku
Predám 1 guľatý balík lucernového sena 120x120 za 25 eur a 4 kubíkové mechy (big bagy) ručne natlačeného sena, cena za 1 kus 10 eur vrátane mechu. Dalej predám 2 mechy hrabovej letniny za 10 eur. Skončil som s chovom. Seno sa nachádza v Marianke, tel: .
Predam komplet akvárium s vodnými korytnačkami
Predam komplet zariadené akvárium pre vodné korytnačky. Akvárium je robené na mieru aj so skrinkou. Rozmery sú: Dĺžka 120cm Šírka 35cm Výška 100cm (aj so skrinkou) Akvárium predávam so zariadením - korene, skaly Dve vyhrevne lampy - pridám náhradné žiarovky Kvalitny externý filter fluval 407 - cistim raz za pól roka. Maximálna spokojnosť s výkonom - nie je skoro ani počuť V akvárium mám dve korytnačky - trachemys scripta - samec a samičky vek cca 4 roky 2x mauremys reevesi (korytnačka čínska) - vek cca 3 roky Od malička sú všetky štyri spolu a sú na seba zvyknuté. Nebijú sa a väčšinou sa vyhrievajú všetky pokope Predávam z súkromných dôvodov Za poplatok 50€ som ochotný priniesť v okruhu 100km od BB alebo ZV . Ideálne osobný odber. V prípade potreby pomôžem ako všetko naštartovať a rovnako aj s chovom 120 35 100
Predam komplet akvárium s vodnými korytnačkami
Predam komplet zariadené akvárium pre vodné korytnačky. Akvárium je robené na mieru aj so skrinkou. Rozmery sú: Dĺžka 120cm Šírka 35cm Výška 100cm (aj so skrinkou) Akvárium predávam so zariadením - korene, skaly Dve vyhrevne lampy - pridám náhradné žiarovky Kvalitny externý filter fluval 407 - cistim raz za pól roka. Maximálna spokojnosť s výkonom - nie je skoro ani počuť V akvárium mám dve korytnačky - trachemys scripta - samec a samičky vek cca 4 roky 2x mauremys reevesi (korytnačka čínska) - vek cca 3 roky Od malička sú všetky štyri spolu a sú na seba zvyknuté. Nebijú sa a väčšinou sa vyhrievajú všetky pokope Predávam z súkromných dôvodov . Ideálne osobný odber. V prípade potreby pomôžem ako všetko naštartovať a rovnako aj s chovom 120 35 100