inzercia, predaj, predám, bazár

Predám KRUPS EVIDENCE EA890110/70A

Kategória: Kávovary

Dobrý deň, predám kávovar KRUPS EVIDENCE EA890110/70A-2719.

Kávovar je používaný, no vo veľmi zachovalom stave.

Kávovar má cca 3 roky. Pred cca 2 týždňami prešiel generálnou údržbou keď bol zvnútra vyčistený a boli na termoblocku menené tesnenia za nové. Teda aj na pieste aj pod ním. Nič netečie, vodu ťahá tak ako má. Mlynček melie podľa aktuálneho nastavenia mletia a takisto všetky programy kávovaru fungujú.

Tlačidlá sú funkčné, displej takisto. Súprava hadičky na mlieko je úplne nová, nepoužitá. Starú sme stratili a na novej sme už mliečnu penu nerobili.

Kávovar bol v drvivej väčšine používaný na espresso s menšou časťou na cappucino. Mali sme ho doma stým, že denne spravil cca 4 kávy. Kávovar bol pravidelne odvápňovaný a čistení.

Kávovar je vybavený plne podsvieteným displejom, menu a rozhranie je v slovenskom jazyku s možnosťou prestavenia na iný. Zobrazuje čas a takisto je vybavený automatickým zapnutím podľa času a dňa v týždni (pon-piatok/vikend), automatickým vypnutím po určitom čase (možnosť konfigurácie od 5 min až po 1.5h). Upozornenia na čistenie, automatický preplach a vlastné prestavovanie množstva vody sú samozrejmosťou. Ďaľšie funkcie sú popísané v návode na použitie.

Preferujem osobný odber v Bratislave v Dúbravke kde si ho môžete u mňa aj otestovať pred kúpou.

Cena: 230 € + dohoda na cene možná.

Volať môžete v princípe kedykoľvek cez deň. Ak sa vám neozvem, pošlite SMS správu a akonáhle budem môcť ozvem sa vám naspäť.

#kavovar
#krups
#delonghi
#evidence
#kava
#coffemachine
#coffee
Predám KRUPS EVIDENCE EA890110/70A
Podobné inzeráty
Kávovar Krups
Automatické espresso Krups EA890110 Evidence sa postará o každý detail, od mletia zŕn až po naplnenie šálky, s maximálnou rýchlosťou a ľahkosťou, môžete objaviť zážitok z dokonalej kávy v domácom prostredí, a to všetko so štýlovým a elegantným vzhľadom. Kávovar sa predáva s krabicou a komplet príslušenstvom. Krups EA890110 Evidence 15 receptov Funkcia One-Touch-Cappuccino Príprava 2 šálok kávy súčasne Objem zásobníka na kávové zrná: 260g Odnímateľný zásobník na vodu s objemom 2,3L Systém detekcie prázdneho zásobníka na vodu Nastavenie množstva vody v šálke Výstup kávy s nastaviteľnou výškou Kónický mlynček na kávu Automatický cyklus dvojitého mletia pre veľké kávy (220ml) Funkcia teplej vody a pary Patentovaný kompaktný systém termobloku Filtračný systém Programovateľné automatické vypnutie Individuálne nastavenie Výkon: 1450 W Tlak: 15 bar Dôvod predaja je že máme nový kávovar. Stroj ako taký nieje už v záruke. Kávovar má krabicu. Kávovar je v 100% stave, bolo menené tesnenie a bol vyčistený v autorizovanom servise v Prešove. K výmene tesnenia mám doklad a tam bola záruka a reklamácia vrámci vymení. Na foto je aj zobrazenych počet káv. Len osobne.
Krups Evidence EA890110
Predám málo použivaný 2 ročný zachovalý plnoautomatický kávovar s dotykovým ovládaním Krups Evidence EA890110 pôvodná cena 490e teraz za 310 e
Predám kávovar KRUPS OPIO spolu s mlynčekom na kávu KRUPS
Predám pákový kávovar KRUPS XP320830 Opio Espresso spolu s mlynčekom na kávu KRUPS GVX242. Všetko je udržiavané, funkčné a vo výbornom stave, okrem malej prasklinky na plastovej nádobke na pomletú kávu mlynčeka - viď foto. Všetko bolo kupované v Alza v 06/2020. Pákový kávovar KRUPS XP320830 Opio Espresso: Mlynček na kávu KRUPS GVX242:
Krups evidence kavovar
PC 570 Ako novy, vycisteny Plne funkcny Pouzivany 2 roky Idealne osobny odber nitra Automatický kávovar KRUPS EA890810 Evidence Black byl navrhnutý na prípravu úplne dokonalej kávy v pohodlí domova. Ponúka nielen prvotriedne výsledky prípravy kávy, ale zároveň aj skvele vyzerá. Použitím tých najlepších technológií a kvalitných materiálov vznikol automatický kávovar, ktorý je veľmi nevšedný. Nech už ste fanúšik akejkoľvek kávy, určite siprídetena svoje, automatický kávovar KRUPS EA890810 Evidence Black totiž zvládne pripraviť 15 rozličných druhov kávy a aj čaj. Stačí len chvíľka a budete si môcť vychutnávať chvíle odpočinku a pohody so svojim obľúbeným nápojom. Kontakt
Predám kávovar značky KRUPS EA890110 EVIDENCE BIELY
Predám plne funkčný kávovar Krups. Čistený len s Krups originál príslušenstvom. Doteraz realizovaných 2400 káv.
KRUPS Evidence Chróm s nádobou na mlieko
Predám KRUPS Evidence Chróm s nádobou na mlieko 2,5r, pravidelne čistený originál Krups príslušenstvom. Doteraz realiovaných 1 617 káv (domáce použitie).