inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kuchynku

Kategória: Hračky

Predám ako novú kuchynku značky kidkraft + darček plnú tašku kuchynských potrieb.
Predám kuchynku
Podobné inzeráty
Predam detsku drevenu kuchynku
Predam detsku drevenu kuchynku, kupovana tento rok, malo pouzivana, vid foto. Predavam tak ako je na fotke. Nova kuchynka podobna tej nasej stoji cez 130 eur, vid napriklad link:
Predám Lidl drevenú kuchynku
Predám Playtive Junior drevenú kuchynku. Minimálne používaná, funkčná, bez poškodení. Stabilná konštrukcia z pravého dreva, 3-násobne výškovo nastaviteľná. PC 59€. Osobný odber Kráľová pri Senci.
Predam kuchynku
Predam rocnu kuchynku. Vyborny stav, neposkodena. Zn. Lamart. Obsahuje prislusenstvo, varic vydava zvuk, aj rura na pecenie, kontrolky svietia. Cena 25e. Dohoda mozna.
Predám detskú kuchynku STEP2
Predam peknu stylovu kuchynku znacky STEP2. Tato detská kuchynka je optimálna vďaka svojej veľkosti pre hru viac detí. Kuchynka obsahuje mnoho herných prvkov a velke množstvo úložných priestorov. Ma naozajstnú :) elektronick[ varnú dosku, ktorá svetielkuje a vydáva zvuky, mikrovlnku, telefón, chladničku, piecky a kávovar.Kuchynka je pekna a plne funkcna. Dám ku kuchynke zdarma aj extra vedierko s doplnkami ( napr.ovocím a zeleninkou) V prípade záujmu ma kontaktujte emailom alebo SMS.
Predam detsku kuchynku
Predám detskú kuchynku Miele viď obrázok.
Predam detsku kuchynku z Lidlu.
Predam detsku kuchynku z Lidlu, vsetky svetla a zvuky funkčné.