inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kuchynskú váhu Silva 2.

Kategória: Ostatné - biela

Predám kuchynskú váhu Silvu 2.
20 €
Predám kuchynskú váhu Silva 2.
Podobné inzeráty
Predám kuchynskú váhu
Predám kuchynskú váhu. Cena 25€.
Predám kuchynskú váhu orava
Predám nepoužitú kuchynskú váhu orava-ev2.
Predám kuchynskú váhu ECG 117 slim - nová zo zárukou
Predám digitálnu kuchynskú váhu ECG 117 slim , nová ešte nerozbalená zo zárukou. - kupovaná 25.07.2022. -nosnost vahy do 5 kg. Cena 10 eur. .
Profi digitálna kuchynská nerezová váha
Dobrý deň predám novú nerozbalenú kuchynskú váhu. Page Profi 200 kuchynská váha - digitálna SOEHNLE 61509 Soehnle Digitálna kuchynská váha Page Profi 200 61509 Digitálna kuchynská váha Soehnle Page Profi 200 je osadená veľkou plochou na váženie z vysoko kvalitnej nerezovej ocele s povrchovou úpravou proti odtlačkom prstov. Dokáže zvážiť bremeno s hmotnosťou až 15 kg s presnosťou na 1 g. Váha sa ovláda dotykom (dotykový senzor s dvoma snímačmi), číslice na veľkom osvetlenom 22mm LCD displeji sú ľahko čitateľné. Displej sa po zvážení sám vypne, čím šetrí batériu. Kuchynská váha Soehnle Page Profi 200 disponuje funkciou TARA = dovažovanie, vďaka ktorej ľahko zvážite aj viac ingrediencií naraz. Váhu môžete uložiť buď horizontálne alebo ju zavesiť (napríklad na stenu za kuchynskou linkou), takže nezaberie takmer žiadny priestor a budete ju mať stále na dosah. Bezpečnosť pri vážení zaisťujú protišmykové nôžky a detská poistka krytu batérie. Batérie sú navyše aj súčasťou balenia, takže váhu môžete hneď začať používať. Kuchynská váha Page Profi 200 značky Soehnle sa ľahko ovláda aj udržuje. Parametre kuchynskej váhy Page Profi 200: - maximálna nosnosť: 15 kg - presnosť váženia: 1 g - funkcia TARA (= dovažovanie) - možnosť prepínania g / lb - 3x AAA 1,5V batérie sú súčasťou balenia - rozmer: 17,5 x 24 x 1,6 cm - materiál: plast / bezpečnostné sklo / nerez oceľ - farba: strieborná
Xiaomi Mi Body Composition Scale 2
Predám úplne novú, nerozbalenú váhu Xiaomi Mi Body Composition Scale 2 Parametre produktu Výrobca Xiaomi Typ váhy analyzačná Max. nosnosť 150 kg Presnosť 50 g Pamäť 16 osob LCD displej áno Automatické zapnutie áno Voda áno Tuk áno Svalová hmota áno Múdra váha na meranie telesnej hmotnosti i ďalších dát. Zistite, ako ste na tom s telesným tukom, svalovou hmotou, BMI, bazálnym metabolizmom či ďalšími hodnotami. Mi Body Composition Scale 2 poskytuje vďaka pokročilému senzoru vysokú presnosť merania a je preto ideálnym pomocníkom pre každého, komu nie je jeho fyzické zdravie ľahostajné. Je vybavená dvojitým režimom váženia a okrem seba samého na nej zvážite napríklad tiež ovocie či zeleninu. Pomocou technológie Bluetooth ju ľahko prepojíte so svojím smartfónom. Pôsobivý elegantný dizajn z nej robí skvelý interiérový doplnok. Meria s vysokou presnosťou Váha je vybavená senzorom v tvare G z mangánovej ocele, vďaka ktorému zmeria vašu váhu maximálne presne. Dokáže zaznamenať už 50-gramové rozdiely. Podáva komplexné údaje o vašej kondícii Váhové číslo však zďaleka nie je všetko, čo tento prístroj dokáže. Poskytuje komplexné údaje o vašej fyzickej kondícii a zmeria hodnoty ďalších 12 ukázateľov. Okrem telesnej hmotnosti si posvieti aj na svalovú hmotu, telesný tuk, BMI, vodu v tele, fyzický vek aj iné hodnoty. Prezradí vám dokonca aj to, ako ste na tom so svojou rovnováhou Disponuje dvomi režimami váženia Váhu využijete nielen pre váženie seba samého, ale poslúži aj ako pomocník napr. pri vážení ovocia alebo zeleniny. Disponuje totiž dvomi režimami, dynamickým a statickým, a jednoducho medzi nimi možno prepínať. Možno na nej zvážiť veci už od 100 gramov. Spárujte sa s vašim smartfónom Vďaka technológii Bluetooth váhu ľahko prepojíte so svojím smartfónom. V aplikácii Mi Fit si potom kedykoľvek prehliadnete všetky potrebné údaje. Navyše dokáže rozpoznať až 16 rôznych užívateľov, nikto vám tak nenaruší merané údaje. Doplní akýkoľvek interiér Elegantná a minimalistická. Taká váha je, a preto sa hodí do každej miestnosti. Jednoduchý dizajn tvorí zaoblené krivky a tvrdené biele sklo. --- Osobný odber v Košiciach. Po zlých skúsenostiach posielam poštou alebo Packetou až po úhrade na účet VOPRED (cena za tovar+poštovné). Balenie bude kvalitné a odoslanie rýchle. Spoľahnite sa. Ak nedvíham, alebo je číslo nedostupné, napíšte SMS alebo mail, určite sa ozvem ešte v rovnaký deň.
Krájač salámy značky Silva
dôvod predaja (nevyužívaná)