inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kulmu Rowenta for Elite Model LOOK

Kategória: Fény, Kulmy

Predám kulmu Rowenta for ELITE MODEL look - nová, nikdy nepoužitá. Cena 5€
V prípade záujmu kontaktovať cez SMS.
Predám kulmu Rowenta for Elite Model LOOK
Podobné inzeráty
Rowenta elite model look kulma
Predám kulmu Rowenta elite model look CF2132F0. Bez poškodení, ako nová. Použitá 1x, nevhodný darček. Kulma na vlasy, teplota 180 ° C, keramický povrch, závesné pútko, rýchla doba zahriatia iba 1 minútu, studená špička. Vytvára pevné kučery vďaka priemeru 16 mm, ktorý poskytuje vynikajúce výsledky. V prípade záujmu ma kontaktujte emailom alebo telefonicky, ak nezdvíham zanechajte sms a ja sa ozvem. Preferujem osobný odber, ale po dohode pošlem aj na dobierku. Na email odpovedám skoro ihneď. Aktuálne do zmazania.
NOVÁ Kulma ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL
Predám úplne novú ionizačnú automatickú kulmu ROWENTA PREMIUM CARE SO CURL v originál balení spolu s krásnym ružovým vreckom. Bola len otvorená a vyskúšaná, funguje na 100%. Dôvod predaja je že ju nevyužijem, zbytočne by mi zavadzala v skrini. Cena je pevná, na dobierku neposielam, odosielam POŠTOU len po zaplatení. Osobný odber možný v obci v okolí BB. Prosím, kontaktujte ma cez sms, Viber alebo Whatsapp. Automatická loknovacia kulma na vlasy Rowenta Premium Care So Curl CF3730F0 vám zvládne vytvoriť bohaté vlny doslova za pár okamihov. Vlasy navyše nielen sama navíja, ale ich aj patrične ošetruje. Vďaka výkonnému ionizátoru a povrchu napustenému kašmírovým keratínom a arganovým olejom budete mať vlasy nielen krásne natočené, ale aj hydratované, vyživené a úžasne lesklé. KW: ionizačná kulma, automatická kulma, nová kulma, kulma rowenta, kulma na vlasy, nová kulma na vlasy.
Kulma na vlasy
Predám kulmu na vlasy značky Rowenta For Elite Model Look Curling Tong CF2132F0. Prosím, kontaktovať mailom. Ďakujem.
Žehlička na vlasy Rowenta
Rowenta for elite model look, v dobrom stave, bez poškodenia, plne funkčná. Dobierkou neposielam, uprednostňujem osobné prevzatie.
Rowenta for elite model look 3in1
Dobrý deň, ponúkam na predaj 2x použitú kulnu/žehličku/krepovačku od Rowenty Cena novej na internete 48€ Vlastnosti: - kulma, žehlička a vlnovačka v 1 - priemer kulmy 35 mm - keramický povrch - eliminuje statickú elektrinu - ionizačná funkcia - 2 integrované hrebene - otočná šnúra o 360° - zámok - tlačidlo on/off - studená špička - veľmi rýchle zahriatie už za 45 sekúnd - nastavenie teploty 170 °C, 200 °C Najlepšie osobný odber, v rámci Bratislavy a okolia viem doniesť.
KULMA s KEFOU
Predám KULMU s KEFOU „Rowenta“ – fúkacia kulma zn. „ROWENTA for elite“. Gulatá kefa s priemerom 20 mm na úpravu stredne dlhých vlasov, 2 stupne výkonu, tlačidlo studeného vzduchu, funkcia Ionic – ionizácia pre hladšie a lesklejšie vlasy. Kulma je v peknom zachovalom stave, málo používaná.