inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kuriatka Wyandotka oranžová vlnitá zdrobnelá

Kategória: Hydina

Predám kuriatka Wyandotka oranžová vlnitá zdrobnelá narodené 26.4. a 1.5. Cena 4 Eur za kus.
Predám kuriatka Wyandotka oranžová vlnitá zdrobnelá
Podobné inzeráty
Predam kohutikov Wyandotka oranžová vlnitá zdrobnelá
Predam kohutikov Wyandotka oranžová vlnitá zdrobnelá majú 12 tyzdnov
Nasadove vajíčka a kuriatka
Ponúkam násadové vajíčka MIX gazdovského chovu . Všetky sliepky a kohuti sú spolu v jednom výbehu. Sliepky a kohútov nepredavam !!! Len kuriatka a násadové vajíčka . Sliepky : Barneveldka hnedá dvojlemovaná Faverolka lososovitá Leghorn Araucana Greenshell Darkshell Wyandotka strieborná vlnitá Kohuti : Barneveld hnedý dvojlemovaný Wyandot strieborný vlnitý Faverol lososovitý Barneveld mix čiernobiely Barneveld mix hnedý Viem poslať aj kuriérom . Ale cena vopred na účet a neručím za rozbitie vajec . Preferujem osobný odber . Obec Nitrica . Po dohode viem vajička aj vyliahnuť a predať kuriatka ako 3 dňové až týždňové . Cena vajíčka je 1€ Cena kuriatka 5€ Pre viac info volať .
Kuriatka kurčata
Predám 5 týždňové kuriatka: Orpingtonka modrá a slash 8 ks Paduánka 2 ks Brahmanka biela kolumbia 4 ks Wyandotka zlatočierne lemovaná 6 ks Predám 8 dňové kuriatka; Wyandotka stribornočierne lemovaná 16 ks Orpingtonka modrá a slash 19 ks Orpingtonka žltá 19 ks Barnaveldka 7 ks Brahmanka čierna kolumbia 4 ks Paduánka 5 ks Hodvábnička 3 ks Kuriatka sú vakcinované Na predaj ku kuriatkom je aj krmivo 25 kg 17-19 eur
Wyandotka oranžová vlnitá - kuriatka
Ponúkam na predaj kuriatka zdrobnelej wyandotky oranžovej vlnitej. Budú mať 3 týždne. Čistá línia. Kuriatka sú kŕmené kvalitnou zmesou a je podávaný Acidomid D. Osobný odber NZ. Cena za kuriatko je 8€, v prípade odberu viacerých možnosť dohody.
Predám kuriatka Wyandotka zlatá čierno lemovaná
Predám kuriatka Wyandotka zlatá čierno lemovaná zdrobnelá, liahnuté 16 - 17.2., cena 3,50 Eur.
Predám kuriatka Wyandotka zlatá čierno lemovaná
Predám kuriatka Wyandotka zlatá čierno lemovaná zdrobnelá, liahnuté 16 - 17.2., cena 4 Eurá.