inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kvalitné bavlnené obliečky spolu s perinou a vankúšom

Kategória: Kojenecké potreby

Predám kvalitné bavlnené obliečky do detskej postielky/detskej postele. Obliečky majú rozmer 100 x 135 cm. Všetky tri kusy sú krásna a kvalitná bavlna s kvalitnou obojstrannou potlačou - praním zostávajú farby stále krásne živé. Perina má zapínanie na zips.
Detské obliečky sú s motívom:
- včielka Maja
- bágre a stavebné autá
- medvedíky

Spolu s obliečkami predávam aj antialergický paplón a vankúšik. Všetky časti sú pratelné, vypraté a obliečky aj vyžehlené. Striedali sme dve súpravy vankúš/perina a rôzne obliečky - pozri aj moje ostatné inzeráty. Inzerát platný do zmazania.
Predám kvalitné bavlnené obliečky spolu s perinou a vankúšom
Podobné inzeráty
Sada do posielky - perina,vankúš,mantinel,obliečky,plachty
Predám sadu do postielky: - perinku (rozmer 80x110cm) s vankúšom do postielky - 1x ružové obliečky so slonikom - 1x sivé obliecky s nosorožcom (na jednej strane su male nosorožce, na druhej jeden veľký) - 1 x sivý mantinel do postieľky (170cm dlhý) - 2 x tenká plachta do postieľky (ružová a smotanová) - 2x froté plachta (oranžová a smotanová) Veci su v peknom stave po dvoch deťoch. Vyčistené, vydezinfikovane, vyžehlené a pripravené pre ďalsie babatko. Cena spolu: 10 eur
Paplonik, vankus, plachty do detskej postielky
Ponukam paplonik s vankusom do detskej postielky,bez skvrn a inych poskodeni, v super stave, ciste, vyprate v dezinfekcnom prostriedku, v rovnakom stave dve bavlnene obliecky a jeden chranic matraca, vsetko pre standardnu velkost detskej postielky a postelnej bielizne. K tomu darujem neutralne unisex detske obliecky so zirafkami. Osobny odber Petrzalka alebo +postovne.
Predám komplet výbavu do detskej postieľky zn. Tuttolina
Predám kvalitnú kompletnú výbavu do detskej postieľky štandardného rozmeru v krémovej (béžovej) farbe, čo zaručuje, že je vhodná pre dievča i pre chlapca. Výbava obsahuje: - komplet mantinel (hniezdo) do postieľky s obliečkou v rovnakom milom vzore ako obliečky na vankúš a perinku. Jednotlivé časti majú šnúrky na pripevnenie o postieľku. (mantinel do postieľky vyzerá na prvej foto, že nie je okolo celej,ale je, ja som mala na jednej strane zdvojené, aby sme na seba videli :) ) - baldachýn nad postieľku. Nebol k nemu stojan, tak manžel vyrobil držiak, ktorý bol pomocou drievka a hmoždinky pripevnený na stenu. V prípade záujmu môžem pribaliť tento držiak. Na trhu existujú originál stojany, mne to prišlo zbytočne drahé. - vankúš a perinu s mackom v rozmere 100x135 cm - dvojo kvalitných bavlnených obliečok v béžovej farbe (jedny do setu a druhé náhradné), ktoré spĺňajú všetky zdravotné štandardy. Perina sa uzatvára schovaným zipsom - viď foto. Oboje obliečky sú s chutným vzorom macka a značky Tuttolina. Jedny nové obliečky na vankúš a perinku stoja 29€ (aktuálna ponuka na trhu napr.: ). Všetky časti sú pratelné, všetko je čisté. Komplet celú výbavu pre malého drobca predávam spolu za 50€. Inzerát platný do zmazania.
Predám komplet výbavu do detskej postieľky zn. Tuttolina
Predám kvalitnú kompletnú výbavu do detskej postieľky štandardného rozmeru v krémovej (béžovej) farbe, čo zaručuje, že je vhodná pre dievča i pre chlapca. Výbava obsahuje: - komplet mantinel (hniezdo) do postieľky s obliečkou v rovnakom milom vzore ako obliečky na vankúš a perinku. Jednotlivé časti majú šnúrky na pripevnenie o postieľku. (mantinel do postieľky vyzerá na prvej foto, že nie je okolo celej,ale je, ja som mala na jednej strane zdvojené, aby sme na seba videli :) ) - baldachýn nad postieľku. Nebol k nemu stojan, tak manžel vyrobil držiak, ktorý bol pomocou drievka a hmoždinky pripevnený na stenu. V prípade záujmu môžem pribaliť tento držiak. Na trhu existujú originál stojany, mne to prišlo zbytočne drahé. - vankúš a perinu s mackom v rozmere 100x135 cm - dvojo kvalitných bavlnených obliečok v béžovej farbe (jedny do setu a druhé náhradné), ktoré spĺňajú všetky zdravotné štandardy. Perina sa uzatvára schovaným zipsom - viď foto. Oboje obliečky sú s chutným vzorom macka a značky Tuttolina. Jedny nové obliečky na vankúš a perinku stoja 29€ (aktuálna ponuka na trhu napr.: ). Všetky časti sú pratelné, všetko je čisté. Komplet celú výbavu pre malého drobca predávam spolu za 45€. Inzerát platný do zmazania. Pozri aj ostatné moje inzeráty
Obliečka na matrac
Do mojžišovho koša ale ale do vaničky kočíka mám na predaj 2 obliečky Sleepee We Care na matrac. Obliečky sú mäkké a z veľmi príjemného materiálu. Obliečky majú klasický systém na gumu,takze sa ľahko prezliekajú. Obliečky predávam iba spolu (PC za 2ks 28€, moja cena 18€)
Obliečky do postieľky s výšivkou 100x135cm+bavlnená plachta
Tovar je nový,nepoužívaný. Sada obsahuje: Modré obliečky do postieľky s výšivkou Macko na obláčiku + modrá bavlnená plachta s gumkou. Materiál 100% bavlna. 1. Obliečka na vankúš 40x60 cm,zapínaná na zips. (vzor štvorčeky modré) 2. Obliečka na paplón 100x135 cm,zapína sa na zips. Je vyrobená z károvanej(štvorčeky modrá) a hladkej látky. Veľká výšivka v strede obliečky je na hladkej látke. Okraje obliečky (vrch a spodok) sú z károvanej látky. 3.Bavlnená plachta 60x120cm s gumkou modrá. Materiál 100% bavlna. Cena je bez poštovného(dopravy)!