inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kvalitnú lúčnu senáž

Kategória: Služby pre zvieratá

Predám kvalitnú lúčnu senáž z tohtoročnej úrody, siata tráva , lúčna zmes zložená z kvalitných bylín a to Ďatelina lúčna, Kostrava červená, Kostrava trsteníkovitá, Lipnica lúčna, Mätonoh mnohokvetý, Mätonoh trváci, Reznačka a Timotejka lúčna. Plochy na jar pobránené.
Senáž je balená v okrúhlych balíkoch s váhou cca 500kg ks-balík s priemerom 125 cm.
Vhodné na kŕmenie koní a dobytka ale aj pre ovce a kozy. Po dohode možnosť dovozu k odberateľovi.
Cena 40 eur za balík senáže.
Máme na predaj aj kvalitné lúčne seno, cena 150 eur za tonu.
Predám kvalitnú lúčnu senáž
Podobné inzeráty
Predám kvalitnú lúčnu senáž
Predám kvalitnú lúčnu senáž z tohtoročnej úrody, siata tráva , lúčna zmes zložená z kvalitných bylín a to Ďatelina lúčna, Kostrava červená, Kostrava trsteníkovitá, Lipnica lúčna, Mätonoh mnohokvetý, Mätonoh trváci, Reznačka a Timotejka lúčna. Plochy na jar pobránené. Senáž je balená v okrúhlych balíkoch s váhou cca 500kg ks-balík s priemerom 125 cm. Vhodné na kŕmenie koní a dobytka ale aj pre ovce a kozy. Po dohode možnosť dovozu k odberateľovi. Cena 40 eur za balík senáže. Máme na predaj aj kvalitné lúčne seno, cena 150 eur za tonu. kontakt:
Predám kvalitné lúčne seno
Predám kvalitné lúčne seno z tohtoročnej úrody, siata tráva , lúčna zmes zložená z kvalitných bylín a to Ďatelina lúčna, Kostrava červená, Kostrava trsteníkovitá, Lipnica lúčna, Mätonoh mnohokvetý, Mätonoh trváci, Reznačka a Timotejka lúčna. Plochy na jar pobránené a seno riadne vysušené. Seno je balené v hranatých balíkoch s váhou cca 500kg ks-balík Balíky sú uskladnené v suchu vo vetranom senníku. Seno ani raz nezmoknuté. Vhodné na kŕmenie koní a dobytka ale aj pre ovce a kozy. Po dohode možnosť dovozu k odberateľovi. Množstvo 100 ton Cena sena je 150 eur za tonu, cena balika 75€ Mame na predaj aj kvalitnu lucnu senaz Mail: lesyuhliska@ Telefón:
Venčenie, stráženie, starostlivosť o psíkov menšieho vzrastu
Ponúkam stráženie Vášho psíka v čase,keď si chcete/či potrebujete spraviť vlastný program a nemáte ho komu zveriť do opatery. Nakoľko sama som majiteľkou štvornohej princezny a určite za žiadnych okolností by som ju nedala do napr.psieho hotela kde je kvantum psíkov rôznych plemien a pováh, preferujem prostredie, kde sa psík bude cítiť ako doma,to sa týka najmä psíkov zvyknutých byť v byte,kde majú svoj gauč, peliešok a pohodlie, čo však neznamená, že neradi chodia von sa vyblázniť a hrať ☺️ toto všetko viem zabezpečiť aj Vášmu štvornohému miláčikovi,pretože u mňa doma je nielen plný kôš hračiek a maškrtiek,no taktiež si potrpím na hygienu,aktivitu,pohodlie, kvalitnú stravu..u mňa bude o Vášho drobčeka postarané rovnako, ako o moju malú.. Jedinou podmienkou je, aby Váš psík bol socializovaný-čiže aby nemal problém vychádzať s inými psíkmi, a tiež aby bol menšieho vzrastu, nakoľko ja mám francúzsku buldočku tak aby sa vedeli spolu pohrať a vyblázniť..preferujem teda plemená typu buldoček, mops, maltezak, jazvečík, čivava, pomeranian, špic a pod. Mám 2 peliešky, 4 misky na vodu i granulky a ako som už vyššie spomenula kvantum hračiek.. Viem sa postarať o Vášho miláčika na hodinu, no i na celý deň..Poprípade ak by to bolo za potreby i na noc, či víkend. Na fotkách ktoré som pridala je moja fenka a fenka rovnakej rasy, ktorú som už neraz mala v opatere.
Predám včelie Úle B10
Predám včelie Úle B10 Predám nové včelie Úle B10 Úl B10 zostava obsahuje 1ks varroa dno 2ks nadstavkov zateplené 2 cm polistirenom 1ks oplechovaná strieška Je možné si vybrať dno buď plné alebo na polovicu zasieťované vid foto Je možné kúpiť komponenenti na úľ aj jednotlivo 1ks Nadstavok B10- 26€/ks 1ks Nadstavok E10- 23€/ks 1ks Varroa dno- 28€/ks 1ks Strieška z oplechovaním- 22€/ks Cela zostava úľa - 85€ Ak máte záujem volajte na tel.č alebo píšte mail
Predám Psí a Mačací domček
Predám Psí a Mačací domček, rôzne prevedenia, možnosť vybrať si, rozmery 60cmX60cmX80cm, podlaha hotelový koberec alebo linoleum, kompletná vnútorná tepelná izolácia 30mm styrodur. Drevo vnútorne a zvonku ošetrené ochranným náterom a vodeodolnou farbou.
Predám B6 rojáčik
Predám rojáčik na odchyt rojov je to na B ramiky konkrétne na 6 kusov