inzercia, predaj, predám, bazár

Predam kvalitny včeli med.

Kategória: Potraviny

Predam kvalitny včely med z vlastnej včelnici.Som registrovany včelar .V ponuke mam med baleny po 1kg v 720ml fľašach.
Kvetovy -5 eur
Agatovy -6 eur
Lipovy -7 eur
Pastovany -6eur
Na trase Sobrance -Michalovce viem zaniesť.
Predam kvalitny včeli med.
Podobné inzeráty
Včelí med
Č.ev.: 191/2017 Predám včelí med Lipový 9 Euro/ 720 ml Medovicový med 12 Euro/ 720 ml Agátový med 9Euro/ 720ml Med je plnený do nových pohárov, nie dáka výmena použitých pohárov, použité patria do popolnice pre ZS.. Včelí med je od našich včelstiev ktoré boli umiestnené v Lese.. Lipový med a Agátový med je z lesa pohoria Tríbeč. Cena medu je pevná, do obchodov nedodávam!
Včelí med
Č.ev.: 191/2017 Predám včelí med Lipový 9 Euro/ 720 ml Medovicový med 12 Euro/ 720 ml Agátový med 9Euro/ 720ml Med je plnený do nových pohárov! Včelí med je od našich včelstiev ktoré boli umiestnené v Lese.. Lipový med a Agátový med je z lesa pohoria Tríbeč. Cena medu je pevná, do obchodov nedodávam!
Vceli med, včelí med
Predám včelí med z vlastnej včelnice, repkový 6 €, kvetový 7 € a slnečnicový 6 € - je to minuloročný med, tohtoročný ešte nie je. MED NEBOL ŽIADNO TEPELNE UPRAVOVANÝ! Med je balený v nových umytých pohároch a viečkach. Posielam i poštou i zásielkovňou (+ suma za odoslanie), náklady za dodanie sú nižšie ak je platba vopred na účet.
Včelí med
Predám včelí med z vlastnej rodinnej včelnice.Prírodné a poctivé včelárenie podľa spôsobov našich predkov.Garantujem 100%bioprodukt.Ponúkam med JARNÝ(zmes lúčnych kvetov,kvetov ovocných stromov a repky)cena 9 e a med AGÁTOVÝ cena 10e.Med je balený v gravírovanom včelárskom pohári(0,7 L.)s originálnym vrchnákom s včelárskou tématikou.Takto balený med je vhodný aj ako darček ktorý vždy poteší.Dovoz mesto Senica a Malacky je v cene.
Včelí med 2022
Ponúkam na predaj kvalitný včelí med z lesov obce Richvald, okr.Bardejov. V ponuke: •Zmiešaný kvetový med - 7€ •Zmiešaný lesný med - 9€ •Medovicový med - 10€ Cena je za 7dcl sklo=950g. Osobný odber Richvald, príp. po dohode doveziem do Bardejova alebo blízkeho okolia. Volať na číslo (alebo WhatsApp)
Predám domáci med
Predám pravý včelí med z vlastnej produkcie. Zákazníkmi je hodnotený ako extra chutný. V ponuke mám: Tmavší jarný kvetový med - bezrepkový (foto) Tmavý kvetovo-agátový med Tmavší letný kvetový med Predávam v 720ml facetových pohároch - váha 1kg. Cena je totožná pre všetky druhy 8€. Med viem doviesť na trase Nová Baňa - BB