inzercia, predaj, predám, bazár

Predám kvalitný výkonný odšťavovač MOULINEX JUICE MACHINE

Kategória: Ostatné drobné

Predám výkonný KVALITNÝ väčší ODŠŤAVOVAČ funkčný MOULINEX JUICE MACHINE,nepoužívaný už dlhší čas.Nerobíme už šťavy.Kvalitný nerezový diel-sitko/odšťavovač,silný motor!Kvalitné nádoby z odolného tvrdeného zdravotne nezávadného polyméru!Predaj za SYMBOLICKÚ CENU!!Najlepšie OSOBNÝ ODBER na trase Rajka-Bratislava.Pošlem aj na dobierku ak sa inak nedá..Bol to drahý odšťavovač.Cena len symbolických 10-,EUR!
Predám kvalitný výkonný odšťavovač MOULINEX JUICE MACHINE
Podobné inzeráty
Odšťavovač Tefal
Predám odšťavovač značky Tefal ZN 655H66 Juice extractor XXL. Je úplne ako nový plne funkčný. Tefal ZN 655H66 Juice extractor XXL.
Špirálový odšťavovač - lis na ovocie Zelmer Juice Maker JP15
Predám špirálový odšťavovač - lis na ovocie Zelmer Juice Maker JP1500 s komplet príslušenstvom.
Odstiavovac MOULINEX JUICE MACHINE JU 500
Funkcny odstiavovac Moulinex JU500, bez nadoby na odpad. Pište mail.
Predám odšťavovač zelmer
Odšťavovač bol používaný 2 mesiace. Zelmer JE1200.5. Príkon: 500 watt. Základný materiál: plast. Farba: šedá, biela Popis produktu Odšťavovač JE 1200 od firmy Zelmer s moderným dizajnom do každej kuchyne. Moderný odšťavovač ZELMER je vyrobený z vysoko kvalitných materiálov. Umožňuje výrobu šťavy z celých plodov ovocia bez nutnosti šúpanie šupky. Odšťavovač má dve nastavenia rýchlosti, objemnú nádobu na zvyšky - 1,5 l a 0,9 l nádobu na šťavu so separátorom peny. Technické parametre Regulácia otáčok: mechanická Nastaviteľné úrovne: 2 Nádrž na šťavu: áno Oddeľovač peny Časti umývateľné v umývačke: áno Výkon: 500 W Kapacita nádoby na odpad : 1,5 l Kapacita nádoby na dužinu : 0,9 l Materiál puzdra: plast Farba: šedá
Odšťavovač Philips Viva Collection HR1855/70
Odšťavovač Philips Viva Collection HR1855/70 Pár krát použitý,všetko funguje bez záruky už ale funkčný akurát už nemám k tomu 800ml džbán,ale k tomu si možete dať hoc akú nádobu ....a nie je ani krabica cena 50 ,nový stojí 100 euro Najlepšie osobný odber ale posielam aj na dobierku Odšťavovač s príkonom 800 W XL plniaca trubica – 75 mm Nádoba na dužinu s objemom 1,2 litra Technológia QuickClean s ľahko čistiteľným mikrositkom Systém proti odkvapkávaniu Drip Stop Bezpečnostné svorky Priestor na kábel 1 nastavenia rýchlosti Čistenie nebolo nikdy jednoduchšie Odšťavovač Philips je vybavený technológiou QuickClean, vďaka ktorej sa ľahko čistí. Celý proces čistenia zvládnete za minútu vďaka integrovanej nádobe na dužinu a hladkému povrchu. Funkcia predbežného čistenia vytvorí v prístroji vodnú fontánu, ktorá umyje nežiaduce vlákna veka a uľahčuje čistenie sita. Dužina sa hromadí v nádobe na dužinu, takže ju nemusíte odstraňovať z miest, kam nepatrí. Užite si interaktívne odšťavovanie Veko a nádoba na dužinu sú priehľadné, takže uvidíte na ovocie a zeleninu pri odšťavovaní. Zároveň je vidieť úroveň naplnenia nádoby na dužinu. Všetky diely prístroja možno ľahko zostaviť. Zrazu pripravíte až 2 litre šťavy, bez toho, aby bolo nutné vysypávať nádobku na dužinu. Silný 800 W motor ľahko odšťaví aj to najtvrdšie ovocie a zeleninu.
Odšťavovač Moulinex
Predám odšťavovač Moulinex 650G3E, vo veľmi dobrom stave, použitý len pár krát.