inzercia, predaj, predám, bazár

predam L.O.L karavan

Kategória: Hračky

predam L.O.L babiky,caravan,auto ruksak uvedena cena je PEVNAAAA za vsetko co je na fotkach zvlast nepredam.Po dohode v ramci Kosic doveziem.
predam L.O.L karavan
Podobné inzeráty
Peppa Pig - rodinka + kempingovy karavan
Predam postavicky + kempingovy karavan z rozpravky Peppa Pig. Karavan bol povodne baleny len s postavickou Peppa. My k nemu pridavame aj ostatne postavicky. Karavan ma vsak vovnutri sedacky len pre male postavicy (Peppa a George). Daju sa don vlozit aj postavicky rodicov, zmestia sa tam vsak ledva :-) . Povodnu krabicu uz nemam, karavan vsak bol dodavany s kempingovym stolom, ten je este vo vozidle zabaleny. Cena 10 + postovne.
Barbie karavan
????!VIANOČNÉ PREKVAPENIE!???? Barbie karavan, ružovej farby, karavan sa dá otvárať Vo vnútri je posteľ, televízor (ktorý, keď sa preklopí slúži ako ďalšia posteľ) kuchynka, kúpeľňa Z vonkajšej strany je bazén (vyklápací), keď sa bazén vyklopí, sú tam zabalené, neodbalené, veci/zariadenie do karavanu ako napr. Vankúše, stolička, atď Taktiež sú pribalené neodbalené nálepky, atď. Ktorými sa dá karavan oblepiť Stav: NEPOUŽÍVANÝ, NOVÝ Cena: 75€ (pôvodná cena 100€) IBA OSOBNÝ ODBER Pre viac informácií píšte správu ????
Predám Barbie karavan
Predám Barbie karavan. Karavan je funkčný, kompletný.
Predám Lol karavan aj z bábikami či výbavou
Posuvam ďalej lol karavan. Malo sa hralo snim. Dá sa rozložiť či zložiť. Karavan stal okolo 130€ ja ho dávam za 50€ pre viac informácii písať email či sms vhodne po stromček dieťaťu co ma rado lol bábiky
L.O.L. – Módny karavan 4v1
Predám karavan L.O.L. surprise, takmer nepoužívaný. Bližšie info na odkaze -
Barbie rozkladací karavan
Predám barbie rozkladací karavan ( v dobrom stave.