inzercia, predaj, predám, bazár

Predám laná

Kategória: Ostatné

Predám laná - oko dvoj hak, oko troj hák, oko štvor hák, oko oko. Rôzne nostnosti.
Predám laná
Podobné inzeráty
Oceľové lano
Predám oceľové laná 2 Ks o priemere 20 mm a dĺžke 1.lano - 8850mm a 2.lano - 8970mm. Označenie lán - 6x36WS-IWRC sZ B. Lana sú ukončene závitovými tyčami M 30. Nosnosť Lán je: 279 kN ( cca 28 Ton ). Laná sú úplne nové, vyrobené na zákazku a nepoužité. Laná majú aj certifikát ISO 9001:2008. Laná majú podobné použitie ako laná s textilnou dušou, ale v porovnaní s nimi sú tvrdšie, majú vyššiu minimálnu únosnosť a väčšiu odolnosť voči priečnym tlakom, „stlačeniu“ a extrémnym teplotám. Cena za 1 KS 230 € alebo Dohodou
Oceľové lano
Predám oceľové laná 2 Ks o priemere 20 mm a dĺžke 1.lano - 8850mm a 2.lano - 8970mm. Označenie lán - 6x36WS-IWRC sZ B. Lana sú ukončene závitovými tyčami M 30. Nosnosť Lán je: 279 kN ( cca 28 Ton ). Laná sú úplne nové, vyrobené na zákazku a nepoužité. Laná majú aj certifikát ISO 9001:2008. Laná majú podobné použitie ako laná s textilnou dušou, ale v porovnaní s nimi sú tvrdšie, majú vyššiu minimálnu únosnosť a väčšiu odolnosť voči priečnym tlakom, „stlačeniu“ a extrémnym teplotám. Cena za 1 KS 230 € alebo Dohodou. Na Sms neodpovedám, len telefonicky kontakt.
Lanový rebrík/7m/vysokej kvality
Rebrík je v stave noveho. Dôvod predaja nevhodná kúpa. Kupovaný cez eshop/slovenské Profesionálne lanový a povrazový rebrík na strechu 7 m - Certifikovaný Pevný, stabilný a kvalitný pomocník uľahčí prácu nad zemou a dodá pocit bezpečia i pohodlia. Výrobok zaručuje ľahkú manipuláciu vďaka ľahkej, ale pevnej konštrukcii. Lanový rebríka z kvalitných drevených priečok a pevného lana nájde svoje uplatnenie všade, kam sa len ťažko dostanete s klasickým rebríkom. Často sa využíva pri opravách striech alebo pri zostupe zo skaly. Povrazový rebrík skvele poslúži aj deťom v lanovom parku alebo ako prístupový rebrík do stromového domčeka. Najsilnejší lanový rebrík na trhu - 48 prameňov! Šírka: 40 cm Dĺžka: 7m Priečky: z bukového dreva, ryhované, symetricky vložené Priemer priečky: 38 mm Materiál lana: 4dielne polypropylénové zdvíhacie lano Zloženie lana: 4 krútenie lana (každý má 12 jednotlivých prameňov) Celkový priemer lana: 22 mm Zakončenie: slučky s priemerom 20 cm Maximálna nosnosť: 200 kg Výška priečok: 30 cm Certifikát: číslo PCA Z / 02/002/12 Ochranné pásky vyrobené z materiálu odolného proti oderu, UV žiareniu a vlhkosti. Popruh je pripevnený k lanu nitmi, zakrýva stranu schodíka a lano. Lanový rebrík má rôzne použitie: ako únikový a požiarny rebrík ako strešný rebrík pre zostup do kanalizačných šácht, nádrží, síl vykonávanie strešných alebo stavebných prác na šikmých strechách ideálny ako vybavenie pre detské ihriská atď.
Ruční motorový lesnický naviják DOCMA, VF155 AUTOMATIC ULTRA
NOVÝ Ruční motorový lesnický naviják DOCMA Forest Winch - VF155 AUTOMATIC ULTRALIGHT Použití nejen v lesnictví ale také k vyprošťování automobilů (offroad), tak i na stahování sítí v rybářství, na výměnu vodičů v elektrické rozvodné síti, na vytahování lodí a všude tam, kde není možné použít jiný typ navijáku. Přenosný lesní naviják VF150 - 54 cm³ - včetně lana 80m Použití vysoce výkonných a kvalitních materiálů zaručuje dlouhou životnost. Přenosný lesní naviják s automatickým vedením lana. Textilní lano Výkonný benzínový motor Solo, 54,2 cm³ Maximální tažný výkon 1,485 kg Tažný výkon skladkou 2.970 kg Zahrnuje lano 80 m x Ø 5 mm Automatický brzdový systém Hmotnost 25 kg Používá vlastí návin lana! Možné Doplňky: - lana - vak na lano - krosna - omega - vak na naviják - kladka - popruh s ráčnou - hák Cena 92.135 Kč včetně DPH (při koupi se bude přepočítávat na EUR dle aktuálního kurzu).
Ruční motorový lesnický naviják DOCMA,VF155 MANUÁL ULTRALIGH
NOVÝ Ruční motorový lesnický naviják DOCMA Forest Winch - VF155 MANUÁL ULTRALIGHT Použití nejen v lesnictví ale také k vyprošťování automobilů (offroad), tak i na stahování sítí v rybářství, na výměnu vodičů v elektrické rozvodné síti, na vytahování lodí a všude tam, kde není možné použít jiný typ navijáku. Tyto špičkové produkty koupíte u nás, za nejnižší zaváděcí ceny v Evropě! Přenosný lesní naviják VF155 - 54 cm³ - včetně lana 80m Použití vysoce výkonných a kvalitních materiálů zaručuje dlouhou životnost. Přenosný lesní naviják s manuálním vedením lana. Textilní lano Výkonný benzínový motor Solo, 54,2 cm³ Maximální tažná síla 1,485 kg Tažná síla s kladku 2.970 kg Zahrnuje kabel 80 mx Ø 5 mm Automatický brzdový systém Hmotnost 21,5 kg Používá vlastí návin lana! Možné Doplňky: - lana - vak na lano - krosna - omega - vak na naviják - kladka - popruh s ráčnou - hák Cena 82.159 Kč včetně DPH (při koupi se bude přepočítávat na EUR dle aktuálního kurzu).
Ruční motor.lesnický naviják DOCMA - VF155 AUTO Honda GX50
Ruční motorový lesnický naviják DOCMA Forest Winch - VF155 AUTOMATIC Honda GX50 Použití nejen v lesnictví ale také k vyprošťování automobilů (offroad), tak i na stahování sítí v rybářství, na výměnu vodičů v elektrické rozvodné síti, na vytahování lodí a všude tam, kde není možné použít jiný typ navijáku. Přenosný lesní naviják VF155 - 54 cm³ - včetně lana 80m Použití vysoce výkonných a kvalitních materiálů zaručuje dlouhou životnost. Přenosný lesní naviják s automatickým vedením lana. Textilní lano Výkonný benzínový motor Honda GX50 Maximální tažná síla 1,485 kg Tažná síla s kladku 2.970 kg Zahrnuje lano 80 mx Ø 5 mm Automatický brzdový systém Hmotnost 25 kg Používá vlastí návin lana! Možné Doplňky: - lana - vak na lano - krosna - omega - vak na naviják - kladka - popruh s ráčnou - hák Cena 96.694 Kč včetně DPH (při koupi se bude přepočítávat na EUR dle aktuálního kurzu).