inzercia, predaj, predám, bazár

Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel

Kategória: Súčiastky a diely

Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel. Sedlovka má priemer 25mm a je mierne poškodená - viď. foto. Predám spolu za 15e alebo jednotlivo dohodou. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel
Podobné inzeráty
Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel
Predám ľavé kľuky a sedlovku na historický bicykel. Sedlovka má priemer 25mm a je mierne poškodená - viď. foto. Kľuky za 10e, sedlovka dohodou. Komunikácia mailom, tel.č. vymyslené.
Predám 3 kľuky na historický bicykel a sedlovku
Predám kľuky na historický bicykel. Dve lavé a jednu pravú so závitom na rozetu. Sedlovka má priemer 25mm a je mierne poškodená - viď. foto. Spolu všetko za 15e + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.
Predám 2 ľavé kľuky na historický bicykel
Predám dve ľavé kľuky na historický bicykel. Spolu za 10e + poštovné alebo osobne v Bratislave. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.
Predám 3 kľuky na historický bicykel
Predám kľuky na historický bicykel. Dve lavé a jednu pravú so závitom na rozetu. Spolu 20e/dohoda. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.
Predám 3 kľuky na historický bicykel
Predám kľuky na historický bicykel. Dve lavé a jednu pravú so závitom na rozetu. Spolu 10e + poštovné. Komunikácia mailom, tel.číslo vymyslené.
Predám odpruženú sedlovku ROCKSHOX
Predám odpruženú sedlovku ROCKSHOX Dĺžka 340mm Priemer hrúbky je 27mm Cena je 30ePredám odpruženú sedlovku ROCKSHOX Dĺžka 340mm Priemer hrúbky je 27mm Cena je 25e