inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Lego Hidden Side 70427 Vitaj v Hidden Side

Kategória: Hračky

Komplet dieliky, original krabica, navod. Nevystavovane, ako nove. 189 ks dielikov.

Fanúšikovia virtuálnej reality a videohier si zamilujú úžasný svet LEGO® Hidden Side, kde sa fyzický a digitálny svet prelínajú do úžasného zážitku z rozšírenej reality (AR) pre jedného alebo viacerých hráčov. Táto hračka honby na duchov Vitajte v Hidden Side (70427) v sebe spája otvorenú tvorivú hru LEGO stavebníc s aplikáciou. Interakcia s modelom tak spúšťa udalosti v digitálnom svete. Digitálna interaktívna stavebnica pre deti Pri použití inteligentného zariadenia s bezplatnou aplikáciou LEGO s využitím rozšírenej reality tento strašidelný model odhaľuje svet duchov. Deti tak môžu loviť duchov, bojovať s hlavným duchom Lady E a objavovať a riešiť záhady, či už samostatne alebo online s priateľmi. A štyri minifigúrky zaručujú, že je tu vždy priestor na nápaditú hru na postavy! Vitajte v Hidden Side LEGO Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a špeciálnymi udalosťami.
Táto LEGO® Hidden Side stavebnica v sebe spája otvorenú, tvorivú hru LEGO stavebníc s aplikáciou, ktorá ponúka úžasný zážitok z hry s využitím rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Dokonalá voľba pre deti vo veku od siedmich rokov.
Čo je v balení? Digitálny interaktívny model strašidelného metra LEGO® Hidden Side so zábavnými funkciami a vlastnosťami, ako aj minifigúrkami lovca duchov Jacka a posadnutého Axela Chopsa, Scrimpera a Waylona.
Pri použití inteligentného zariadenia s aplikáciou pre rozšírenú realitu LEGO Hidden Side tento strašidelný model odhaľuje úžasný digitálny svet. Deti následne môžu loviť duchov, riešiť záhady a bojovať s hlavným duchom Lady E.
Hľadáte skvelý darček na narodeniny alebo pri inej príležitosti pre deti vo veku od siedmich rokov? Táto stavebnica LEGO® Hidden Side je skvelým darčekom pre fanúšikov LEGO stavebníc a deti, ktoré zbožňujú virtuálnu realitu a digitálne hry.
Po zostavení meria model LEGO® Vitajte v Hidden Side (70427) viac než 17 cm na výšku, 22 cm na šírku a 13 cm do hĺbky.
Stavebnica bez batérií. Aplikácia Hidden Side využívajúca rozšírenú realitu je kompatibilná s vybranými zariadeniami so systémom iOS a Android. Kompatibilitu si môžete overiť na Pred pripojením sa na internet by si deti mali vypýtať povolenie od rodičov.
Začať hru s touto stavebnicou s využitím aplikácie s rozšírenou realitou LEGO® Hidden Side je jednoduché. Jej súčasťou je jednoduchý návod na stavanie vbalení aj na internete. Stačí teda otvoriť vrecká s kockami a zábava sa môže začať!
LEGO® Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a udalosťami.
Stavebnice LEGO® Hidden Side spĺňajú najprísnejšie normy v odvetví a kritériá na kvalitu, aby s
Predam Lego Hidden Side 70427 Vitaj v Hidden Side
Podobné inzeráty
Predam Lego Hidden Side
Predam tieto lega: Vsetky ako nove, raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. Kombinácia stavebnice a interaktívnej aplikácie zaujme na celé hodiny. Malým dobrodruhom model ponúka množstvo doplnkov, tajomných komôr a potulujúcich sa duchov, ktorých prostredníctvom digitálnej aplikácie chytajú a popri tom plnia rôzne ďalšie úlohy. LEGO® HIDDEN Side 70419 Stará rybárska bárka = 30 eur LEGO® Hidden Side 70435 Opustená väznica v Newbury = 35 eur LEGO® Hidden Side 70432 Strašidelný jarmok = 50 eur LEGO® Hidden Side 70431 Temný maják = 50 eur LEGO® HIDDEN Side 70424 Vlak duchov = 70 eur LEGO® Hidden Side 70428 Jack a plážová bugina = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70418 J. B. a jeho laboratórium plné duchov = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70420 Záhada na cintoríne = 35 eur LEGO® Hidden Side 70433 Ponorka J.B. = 20 eur LEGO® Hidden Side 70423 Paranormálny autobus 3000 = 60 eur LEGO® Hidden Side 70425 Strašidelná stredná škola v Newbury = PREDANE Predam Lego HIDDEN Side 70422 Útok na stánok s krevetami = 40 eur Predam Lego Hidden Side 70427 Vitaj v Hidden Side = 15 eur
Predam Lego Hidden Side
Predam tieto lega: Vsetky ako nove, raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. Kombinácia stavebnice a interaktívnej aplikácie zaujme na celé hodiny. Malým dobrodruhom model ponúka množstvo doplnkov, tajomných komôr a potulujúcich sa duchov, ktorých prostredníctvom digitálnej aplikácie chytajú a popri tom plnia rôzne ďalšie úlohy. LEGO® HIDDEN Side 70419 Stará rybárska bárka = 30 eur LEGO® Hidden Side 70435 Opustená väznica v Newbury = 35 eur LEGO® Hidden Side 70432 Strašidelný jarmok = 50 eur LEGO® Hidden Side 70431 Temný maják = PREDANE LEGO® HIDDEN Side 70424 Vlak duchov = 70 eur LEGO® Hidden Side 70428 Jack a plážová bugina = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70418 J. B. a jeho laboratórium plné duchov = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70420 Záhada na cintoríne = 35 eur LEGO® Hidden Side 70433 Ponorka J.B. = 20 eur LEGO® Hidden Side 70423 Paranormálny autobus 3000 = 60 eur LEGO® Hidden Side 70425 Strašidelná stredná škola v Newbury = PREDANE Predam Lego HIDDEN Side 70422 Útok na stánok s krevetami = 40 eur
Predam Lego Hidden Side
Predam tieto lega: Vsetky ako nove, raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. Kombinácia stavebnice a interaktívnej aplikácie zaujme na celé hodiny. Malým dobrodruhom model ponúka množstvo doplnkov, tajomných komôr a potulujúcich sa duchov, ktorých prostredníctvom digitálnej aplikácie chytajú a popri tom plnia rôzne ďalšie úlohy. LEGO® HIDDEN Side 70419 Stará rybárska bárka = 30 eur LEGO® Hidden Side 70435 Opustená väznica v Newbury = PREDANE LEGO® Hidden Side 70432 Strašidelný jarmok = 50 eur LEGO® Hidden Side 70431 Temný maják = PREDANE LEGO® HIDDEN Side 70424 Vlak duchov = 70 eur LEGO® Hidden Side 70428 Jack a plážová bugina = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70418 J. B. a jeho laboratórium plné duchov = 20 eur LEGO® HIDDEN Side 70420 Záhada na cintoríne = 35 eur LEGO® Hidden Side 70433 Ponorka J.B. = 20 eur LEGO® Hidden Side 70423 Paranormálny autobus 3000 = 60 eur LEGO® Hidden Side 70425 Strašidelná stredná škola v Newbury = PREDANE Predam Lego HIDDEN Side 70422 Útok na stánok s krevetami = 40 eur
Predam Lego Hidden Side 70428 Jack a plážová bugina
Predam Lego Hidden Side 70428 Jack a plážová bugina, ako nove, raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. LEGO® Hidden Side™ 70427 Vitaj v Hidden Side, výrobca LEGO. Deti milujú úžasný svet Hidden Side, ktorý v sebe spája fyzický a digitálny svet. Táto stavebnica LEGO® Hidden Side Jack a plážová bugina (70428) kombinuje zostaviteľný LEGO model s aplikáciou. Spolu ponúkajú zážitok zo zmiešanej hry pre jedného alebo viacerých hráčov, v rámci ktorého interakcia s hračkou spúšťa udalosti v digitálnom svete Deti od siedmich rokov budú zbožňovať túto stavebnicu LEGO® Hidden Side so skvelou plážovou buginou, ktorá kombinuje tvorivú LEGO hru s digitálnou hrou. Výsledkom je úžasný zážitok z rozšírenej reality pre jedného alebo viacerých hráčov. Táto LEGO® stavebnica s využitím rozšírenej reality obsahuje digitálnu, interaktívnu plážovú buginu zo sveta Hidden Side so skvelými funkciami a vlastnosťami. Navyše v nej nájdete minifigúrky Jacka, Parkera a posadnutého mechanika Scotta Francisa. Táto LEGO® plážová bugina sa pri použití inteligentného zariadenia s bezplatnou LEGO aplikáciu pre rozšírenú realitu mení. Deti následne môžu riešiť záhady, loviť duchov a bojovať proti hlavnému duchovi Truckerovi Daleovi v strašidelnom digitálnom svete. Po zostavení meria tento model LEGO® HiddenSide Jack a plážová bugina (70428) viac než 10 cm na výšku, 11 cm na dĺžku a 8 cm na šírku. LEGO® Hidden Side sa odohráva vo vymyslenom mestečku Newbury, kde duchovia strašia ľudí a budovy. Zážitok z hry s využitím rozšírenej reality neustále vylepšujeme novým obsahom, duchmi a udalosťami. Počet dielikov 170, figurky 3Vhodné pre deti od 7 rokov
Predam Lego HIDDEN Side 70422 Útok na stánok s krevetami
Predam Lego HIDDEN Side 70422 Útok na stánok s krevetami. Ako nove, raz postavene, nevystavovane, Top stav. Original krabica, navod, vsetky dieliky. Doprajte svojim malým staviteľom napínavé dobrodružstvo so sadou LEGO® Hidden Side ™ 70422 Útok na stánok s krevetami. Táto úžasná stavebnica kombinuje zostaviteľný LEGO model a herné aplikáciu pre plne interaktívny herný zážitok. Stiahni si aplikáciu Hidden Side, naskenujte model pomocou telefónu a priveď stavebnicu k životu. Vďaka priebežným aktualizáciám, novým záhadám k riešeniu, predmetom k nájdeniu, duchom k chytenie a silným šéfom duchov k udolání sa deti so sadami LEGO Hidden Side užijú úplne nový herný zážitok! Táto stavebnica pre deti je doslova nabitá skvelými doplnkami pre hodiny nápaditého hrania. Ceduľu reštaurácie môže posadnúť duch! Súčasťou sú aj minifigúrky dvoch hrdinov so smartphonom, šéfkuchára, servírky a zákazníka, a navyše figúrka roztomilého psíka zo záhrobia. S nimi si zaručene užiješ veľa zábavy. Pri pohľade skrz aplikácii Hidden Side je kuchyňa plne interaktívne. kľúčové vlastnosti Stiahni si aplikáciu LEGO® Hidden Side ™, namier telefón na reštauráciu s krevetami a prebuď stavebnicu k životu. Presúvaj telefón a skúmaj meniace sa prostredie modelu. Táto sada využívajúci rozšírenú realitu obsahuje 6 figúrok: Jacka Davids so smartphonom a Parker L. Jacksonovou so smartphonom, šéfkuchára Enza s dvoma nožmi, Sally s vozíkom a hrnčekom, Ronnyho, a navyše Davidsova psíka zo záhrobia, Spencera. Súčasťou je tiež parádny motokára s miestom pre 2 minifigúrky, prepracovaná kuchyňa reštaurácie a veľká ceduľa s krevetou, ktorú môže posadnúť duch. Vo fiktívnom mestečku Newbury sa to hemží duchmi a je len na deťoch, aby ich pochytal. So stavebnicami LEGO® Hidden Side ™ sa vydajú na interaktívne dobrodružstvo, pri ktorom si budú hrať s modelmi a plniť úlohy v digitálnej aplikácii. Stavaj a hraj sa s ozajstnou stavebnicou a potom jej Oživte pomocou aplikácie. Používať aplikáciu LEGO® Hidden Side ™ je ako pozerať sa cez okno do úžasného a strašidelného sveta, v ktorom na teba čaká množstvo tajuplných záhad a duchov, ako napríklad anomala. < li=""> Pre hranie v rozšírenej realite je potreba mobilný telefón alebo tablet, ktorý nie je súčasťou sady. Kompatibilný s vybranými zariadeniami iOS a Android. Skontroluj kompatibilitu na /devicecheck Než sa na webové stránky pozrieš, spýtaj sa svojich rodičov alebo zákonných zástupcov. Reštaurácia s krevetami meria cez 19 cm na výšku, 32 cm na šírku a 10 cm do hĺbky.
Velka zbierka lego friends rozne
Lego Friends 41128 Vesmirna atrakcia 15 Lego friends 41100 Lietadlo 24 Lego friends 41094 Majak 21 Lego friends 41036 Zachrana na moste v dzungli 15 Lego friends 41008 Kupalisko 40 Lego friends 41037 Plazovy dom Stephani 25 Lego friends 41004 Skusobne podium 15 Lego friends 43186 Emin prives 24 Lego friends41378 Misia na zachranu delfinov 28 Lego friends 41699 Kaviarnicka pre zatulanezvierat 20 Lego Friends 41332 Emma a jej umelecky stojan 16 Lego friends 41097 Balon 24 Lego friends 41033 Zachrana pri vodopade v dzungli 14 Lego Friends 41024 Papagaj na bydielku 14 Lego Friends 41113 Party s darcekmi a suvenirmi 13 Lego Friends 41019 Mala oaza korytnacky 10 Lego Friends 41048 Levica v savane 10 Lego Friends 41029 Male jahniatko Stephani 12 Lego Friends 41359 Balenie srdieckovych boxov 20 Lego Friends 41026 Slnecny zber 20 Lego Friends 41027 Mia a stanok s limonadou 20 Lego Junior 10748 Emma a oslava milacikov 12 Lego Friends 41017 Domcek na strome pre vevericku 9 Lego Friends 41018 Ihrisko pre macky 7 Lego Friends 41023 Srnka v lese 8 Lego Friends 41011 Stephanie trenuje futbal 13 Lego Friends 41020 Jezkov ukryt 8 Lego Friends Konik 10 Lego friends 41125 Veterinarsky prives s konom 23 Lego Elves 41186 lves Nadine dobrodruzstvo 17 Lego Friends 41038 Zakladna zachranarov v dzungli 20 Lego friends 41313 Kupalisko 29 Lego friends 41374 Andrea party pri bazene 38 Lego friends 41124 starostlivost o steniatka 24 Lego friend 41311 pizzeria v Heartlake 24 Lego friends 4138 Olivia a jej uhrisko so skreckami 13 Lego friends 41128 kolotoc raketa 14 LEGO Friends 41011 Stephanie trénuje futbal 7 Lego Friends 30113 Pekársky stánok 5 Lego Disney 41143 Cucoriedka a jej kuchyna 10 Lego Friends 41332 umelecky stojan 12 Lego Friends 41107 auto popovej hviezdy 15 Lego Friends 41103 podium 12 Lego friends 41117 štúdio s popovou hviezdou 10