inzercia, predaj, predám, bazár

PREDÁM LEN NA ĎALŠÍ CHOV

Kategória: Dobytok

LEN NA ĎALŠÍ CHOV! NIE NA MÄSO!!!!!!
Predávam 3 kusy kráv plemena Maďarský stepný dobytok. Jedna krava je teľná 7 mesiacov (potvrdené veterinárom) a ďalšie dve vieme dať vyšetriť veterinárom či sú teľné. Každá krava má pas, sú pravideľne odčervované (posledné odčervenie 26.10.2022).
Pripúšťané boli býkom plemena Charolais, pri teľení sú zvyknuté na pomoc človeka a sú bezproblémové na akúkoľvek manipuláciu. Neútočia, nekopú. Sú veľmi dobré matky.

Predávam ich !IBA SPOLU!

Cena teľnej kravy - 800€ bez DPH
Cena prázdnej kravy - 700€ bez DPH (vieme dať vyšetriť teľnosť na požiadanie)
Ľudia s neserióznym záujmom ani nevolať!!!!!!!!!
PREDÁM LEN NA ĎALŠÍ CHOV
Podobné inzeráty
Jalovica SS
Predám 11 mesačnú ss simental jalovičku,vchodný na ďalší chov.jalovica stále pod matkou,veľmi kludná povaha.registrovaný chov.cena:850eur
Ponúkame vám na predaj Hz dobytok mesoveho tipu
Dobrý deň, ponúkame na predaj Hz dobytok mesoveho tipu, Francúzsky Charolais 100%, limuzína, Simental,a Wagyu je Japonské plemeno najlepšie celého sveta! Dvovod predaja ukoncujem chov kvôli nedostatok času odchádzam do zahraničia za 2- týždne. tým pádom cenaje symbolická dasa na cene dohodnúť . Máme 25- kusov od 120- kíl do 250- kg bycky aj jalovice.potom kravy,a Vysoko telne jalovice. Na Chov.viac info na tel číslo , 7. Bycky Charolais malé po 250€. Ďakujem po dohode je možné aj dovoz v okolí .. v lete vonku teraz všetko na maštali.
Chov dobytku
Chov dobytku Hľadám pána alebo rodinku ktorá by mala záujem chovania dobytka doma ak má NATO podmienky a nemôže si dovoliť kùpiť dobytok ,jedná sa o prasce, pštrosi,a kravu alebo býka samozrejme kusi podľa dohodi (1 alebo 2napriklad) .pre viac info ma kontaktujte .okres Žarnovica a okolie .
Predám jalovicu
Predám jalovicu limuzin , limousine vhodná na ďalší chov registrovaná , vek 1,5 roka ta vľavo tmavšia. Cena 1100 eur mám aj staršiu na predaj. Predávam len registrovanému farmárovi!!!
Predám jalovice
Predám jalovice čistý limuzin, limousine vo veku 2 roky vhodné na ďalší chov naučené v el. ohradniku cena 1300 eur kus. Predávam len registrovanému farmárovi!!!
Predám jalovicu
Predám jalovicu čistý limuzin, limousine vo veku 2 roky vhodná na ďalší chov naučená v el. ohradniku cena 1300 eur kus. Predávam len registrovanému farmárovi!!! nie na mäso