inzercia, predaj, predám, bazár

Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.

Kategória: Ostatné značky

Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované.

STK a EK platné do 09/2024.

Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci.

Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami.

Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-)

Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod.

Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-)

Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov.

Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži...

Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia.

Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch.

Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný.

Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave.

Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 16" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 205/55 R 16 Kelly Winter by GoodYear.

Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava.

Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus.

Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Podobné inzeráty
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované. Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci. Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami. Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-) Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod. Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-) Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov. Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži... Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia. Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch. Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný. Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave. Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 17" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 225/45 R 17 Kelly Winter by GoodYear. Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava. Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus. Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
Predám LEXUS IS300 kombi, 6-valec, automat, jedinečné auto.
Predám jedinečný krásny červený LEXUS IS300 Sport Cross kombi, r.v.2002, nezničiteľný japonský motor montovaný aj do športovej Toyota Supra, radový 3.0 L 6-valec, 157 kw, 215 koní, zadný náhon, automat, 264.000 km, v zime auto minimálne jazdené, garážované. Motor bez turba, EGR a ďalších kazítok, poctivý atmosférický japonský agregát 2JZ-GE - kto nevie o čo ide, naštudovať - kovaná kľukovka, ojnice a pod. Motor nemá spotrebu oleja od výmeny po výmenu ani pol deci. Skvelé xenónové svetlá s ľahko vymeniteľnými novými výbojkami. Auto pre znalca a fajnšmekra značky Lexus / Toyota. Na bežné vozenie si radšej pohľadajte Octaviu kombi alebo Passat. :-) Automatická 5-st. prevodovka s možnosťou radenia na volante + športový režim + obmedzovanie stupňov pri ťahaní a pod. Možnosť manuálneho vypnutia trakčnej kontroly - nepredávam ale drifterom... :-) Krásny zachovalý interiér, komplet elektrika, vyhrievané sedadlá v kombinácii koža + alcantara brúsená koža, originál rádio na kazety + 6x CD menič, 6x airbag, ABS, ASR, TCS, TRC, tempomat, režim prevodovky NORMAL, aj SPORT, veľký kufor, delené zadné sedadlá, gumené aj textilné koberce, auto vhodné aj pre rodinu, pri normálnej jazde je spotreba benzínu do 7.5 litra. Pri jazde kde sa využíva výkon a sila motora je spotreba aj 11 litrov. Silné a rýchle auto nevhodné pre neskúseného vodiča a začiatočníka, auto nepredám hocikomu a nového majiteľa si starostlivo vyberiem. Auto predám najvyššej ponuke, uvedená cena je minimálna možná, zjednávať a zľavovať je zbytočné, viem čo mám v garáži... Niečo z výbavy: koža + brúsená koža interiér, vnútri čisté a nezničené, voňavé auto, lakťové opierky vpredu aj vzadu, servisná knižka, 3 x kľúč, plná výbava aká sa v tom roku montovala, Lexus Premium Sound JBL hudba, predné aj zadné hmlovky, elektrické okná aj zrkadlá, automatická 2-zónová klimatizácia. Týchto áut je veľmi málo v Európe, žiadne iné takéto kombi už Lexus nevyrábal. Cena auta bude iba stúpať, je to ojedinelé auto, na Slovensku sú maximálne 4 kusy v tomto prevedení a s týmto motorom. Táto verzia sa vyvážala väčšinou do USA ako prémiové auto značky v tých rokoch. Auto má EČV (značky) s voliteľnou logistikou, ktoré si ponechávam, takže splnomocnenie alebo okamžitý prepis je nutný. Plnený iba originál olej Toyota, na aute je všetko v pôvodnom stave. Lexus je aktuálne obutý na úplne nových 16" ALU antracit hliníkových diskoch DEZENT + úplne nové zimné pneumatiky 205/55 R 16 Kelly Winter by GoodYear. Na leto sú k autu originálne strieborné 17" ALU hliníkové disky s letnými pneumatikami 225/45 R17 Sava. Toto auto nad cestou doslova lieta, motor má hladký ľahký zamatový chod. Nemal som ešte auto, ktoré by jazdilo ľahšie a jemnejšie ako tento Lexus. Auto predám len serióznemu záujemcovi s kúpnou zmluvou (vyhotovím) a overeným splnomocnením (treba si doniesť).
LEXUS IS 250 V6 208PS 6AT kúp. v SR, orig. KM, STK/EK 7/23
Predám LEXUS IS 250 kúpený nový v SR, 7 rokov 2. majiteľ, originál pôvodné kilometre. Nejedná sa o pofidérny dovoz. Rok výroby: 2006 Motorizácia: 2.5 V6 benzín (atmosféra) 153kw/205ps Spotreba: záleží od nohy, priemer v kľude okolo 7l Prevodovka: 6. stupňový automat (radí bez chyby) Najazdené km: 317000, motoricky však ide ako hodinky, nesvietia žiadne kontrolky... Výbava: ABS, ASR, TCS, ESP, 12x AIRBAG, centrál na DO v kľúči, bezkľúčové otváranie/zatváranie/štartovanie, 3 jazdné režimy, originál rádio s výborným ozvučením na 6xCD/AUX/bluetooth, 3 ramenný kožený multifunkčný volant polohovateľný v dvoch osiach, tempomat, 2 zónová automatická klimatizácia, 4x elektrické okná (ALL AUTO), vyhrievané/elektrické/podsvietené/sklápateľné spätné zrkadlá, predná/zadná lakťová opierka s úložným priestorom, zadná opierka s prechodom na lyže..., palubný počítač, zadné parkovacie senzory, vonkajší teplomer, anatomické - výškovo nastaviteľné sedadlá atď... Servis: od nová pravidelný servis s pravidelnými výmenami oleja/filtrov... Osadená nová autobatéria, nové zadné pneumatiky, nový snímač brzdového pedála, nová váha vzduchu, pravidelná výmena oleja v prevodovke, naposledy pri 270 000km, motor ma rozvodovú reťaz (bola kontrolovaná priamo v LEXUSE ZA, je v poriadku, bez vôle), minulý rok menený alternátor, lambda sonda, menené boli aj predné tlmiče/dorazy/kotúče/platničky/čapy/geometria, 4 roky dozadu zvolávačka LEXUS na palivové čerpadlo Auto je na svoj vek a kilometre relatívne zachovalé, viď. fotky, je bez hrdze! (v minulosti lakované šoférove dvere - z dôvodu nacúvania ťažným zariadením a pravý zadný blatník s vnútorným lemom) K autu sú 2 kľúče, všetky manuály/brožúry/servisná kniha. Obuté na jazdenej zimnej sade pneumatík na originál elektrónoch LEXUS, viď. fotky a pridám aj letnú sadu pneumatík na originál ALU LEXUS R17 Rýchle jednanie, možná dohoda na mieste! Volať na , ale len v prípade vážneho záujmu
Predám LEXUS CT200h
Predám LEXUS CT200h. (HYBRID) Farba: blue lagoon metalic Nájazd: km Pohon: hybrid (benzin/elektro) rok vyroby: 2019,model 2020 Naozaj krásne, garážované auto prémiové japonskej značky TOYOTA, luxusný segment LEXUS. Veľkosť cca ako VW GOLF, o niečo väčšie. Jedinečný a neokukany design, ideálne pre človeka ktorý sa chce lisit a nemať tuctove auto. AUTO KTORE SI VSIMNETE. Krásna, priplatkova farba, perfektne jazdné vlastnosti, vybava a hlavne veľmi úsporné prevádzkové náklady. 4,6l kombinovaná spotreba, da sa jazdit aj na 3,6l benzinu. Tichý chod motora, ekológia a štýl.. Auto po 1.majitelovi, ako nové kúpené v Lexus Budapest, všetky manuály, 2x kľúč atď, samozrejmosťou. Výbava: 4x elektrické okná, elektrické,vyhrievané a tónované a sklopne zrkadlá, Tónované skla, od stĺpika B tmavé folie, bezklucove otváranie a zatváranie, bezklucove startovanie, kožený multifunkčný a nastaviteľný volant, nastaviteľné anatomické sedacky čalúnené alcantara, zadné delené sedadlá, predné sedadlá vyhrievane, digitálna 2 zonova klíma, central, alarm, imobilizer, CD,USB, SD sloty, 12V zásuvka, rádio, infotiment, viacero režimov jazdy, tempomat ,ABS, ESP, ISOFIX, parkovacie senzory vpredu, vzadu, automaticke svetla,xenony ,denne svietenie ,hmlovky, LED. Dažďový senzorz zadny stierac.. Originál LEXUS kolá z ľahkej zliatiny, obuté na 90% pneu, atď.atd. Všetky manuály a 2x originál ovládače sú samozrejmosťou Naozaj TOP stav, nikdy nič striekane atď.
Predám  hybrid LEXUS CT200h
Predám LEXUS CT200h. (HYBRID) Farba: blue lagoon metalic Nájazd: km Pohon: hybrid (benzin/elektro) rok vyroby: 2019,model 2020 Naozaj krásne, garážované auto prémiové japonskej značky TOYOTA, luxusný segment LEXUS. Veľkosť cca ako VW GOLF, o niečo väčšie. Jedinečný a neokukany design, ideálne pre človeka ktorý sa chce lisit a nemať tuctove auto. AUTO KTORE SI VSIMNETE. Krásna, priplatkova farba, perfektne jazdné vlastnosti, vybava a hlavne veľmi úsporné prevádzkové náklady. 4,6l kombinovaná spotreba, da sa jazdit aj na 3,6l benzinu. Tichý chod motora, ekológia a štýl.. Auto po 1.majitelovi, ako nové kúpené v Lexus Budapest, všetky manuály, 2x kľúč atď, samozrejmosťou. Výbava: 4x elektrické okná, elektrické,vyhrievané a tónované a sklopne zrkadlá, Tónované skla, od stĺpika B tmavé folie, bezklucove otváranie a zatváranie, bezklucove startovanie, kožený multifunkčný a nastaviteľný volant, nastaviteľné anatomické sedacky čalúnené alcantara, zadné delené sedadlá, predné sedadlá vyhrievane, digitálna 2 zonova klíma, central, alarm, imobilizer, CD,USB, SD sloty, 12V zásuvka, rádio, infotiment, viacero režimov jazdy, tempomat ,ABS, ESP, ISOFIX, parkovacie senzory vpredu, vzadu, automaticke svetla,xenony ,denne svietenie ,hmlovky, LED. Dažďový senzorz zadny stierac.. Originál LEXUS kolá z ľahkej zliatiny, obuté na 90% pneu, atď.atd. Všetky manuály a 2x originál ovládače sú samozrejmosťou Naozaj TOP stav, nikdy nič striekane atď.
Lexus GS 460
2008 Lexus GS 460, 4,6L N/A V8, 255 kW, 460 Nm ________________________________________ Ponúkam GS-ko vo veľmi vzácnej motorizácii s označením 460. Pri modely s touto motorizáciou platí známe „kto vie, ten vie“. Okrem strešného okna má auto vo výbave prakticky všetko, čo pre daný modelový rok Lexus ponúkal. Dnes už táto výbava určite neohúri, no ide stále o celkom decentné zvezenie. Od apríla 2023 vstupujú do platnosti nové registračné poplatky za vozidlá, ktoré značne znevýhodnia kúpu starších a silnejších áut ako je tento Lexus. Dávam poslednú možnosť kúpiť auto bez nutnosti platenia prehnanej eko dane. Ja osobne vlastním auto od 5/2021, od tej doby boli na aute riešené tieto veci: - 6/21 výmena motorového oleja a filtrov pri 256000km, nové TPMS snímače - 10/21 nový akumulátor pre aktívny stabilizačný systém - 12/21 nový koncový diel výfuku od firmy AMA - séria bola na môj vkus až príliš utlmená, teraz má auto veľmi decentný zvuk - 2/22 nová STK a EK - 4/22 výmena motorového oleja a filtrov pri 264500km, výmena zadných brzdových kotúčov a platničiek, vizuálna renovácia predných i zadných strmeňov, renovácia neoriginálnych R19 diskov - 8/22 výmena predných brzdových kotúčov a platničiek V hľadáčiku mám ešte výmenu oleja v prevodovke, diferenciály a výmenu sviečok. Neduhy auta: - pôvodné rozvody motora - pri studených štartoch sa zvykne ozvať asi na sekundu reťaz - sedacia časť poťahu vodičovej sedačky už trochu vysedená, nič prekvapivé pri veku a kilometroch - rosiace sa predné svetlomety - typická choroba GS-ka tretej generácie K spomínaným rozvodom: predpokladám, že pôjde o bežný problém motora 1UR-FSE, teda o napinák reťaze na vodičovej strane. Nakoľko je prístup k rozvodom obmedzený priestorom, odporúča sa motor vybrať von z auta. Myslím si, že tu je už na mieste kompletná výmena rozvodov, ktorá je síce nákladná, no prakticky zaručí, že bude auto schopné bezproblémovo jazdiť ďalších 250000 kilometrov. Je ťažké určiť si cenu, nakoľko je GS 460 žalostne málo na predaj. Sledujem zahraničné inzertné portály a môžem povedať, že tieto autá v EU za viac ako rok dokážem narátať na prstoch jednej ruky. Prosím, aby ma kontaktovali iba osoby, ktoré majú oň skutočne záujem. Auto nepotrebujem rýchlo predať a teda nepôjde za cenu GS 300. So serióznym záujemcom som ochotný jednať o cene a zohľadniť všetky relevantné nedostatky auta, najmä technické. Preferujem najprv e-mailovú komunikáciu, preto v inzeráte uvádzam fiktívne tel. číslo. Cena k jednaniu je 10500€. Najazdené km: 270000