inzercia, predaj, predám, bazár

Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave

Kategória: Nábytok pre deti

Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave. Uvedená cena je bez matraca Traumeland +50€ a mantinela Baby´s only +50€. Pôvodná cena postieľky bez doplnkov bola 800eur.

K postieľke pridávam zadarmo hrací kolotoč Baby´s only.

V prípade, že kúpite komplet postieľka+matrac+mantinel, bude cena 340€.


Popis:

Prestaviteľná postieľka Quax s nožičkami a roštom z masívnej borovice je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby a vývoj vášho dieťatka od novorodenca až po batoľací vek. Postieľka má tri možnosti polohovania matraca a kvalitný drevený rošt. Jednu bočnici viete zložiť a Vaše dieťa môže postieľku využívať ako detskú pohovku.

Praktická postieľka je dostatočné pevná a vhodná k používaniu pre deti až do 4 rokov.
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave
Podobné inzeráty
Postieľky luxusnej zn. Quax, kolekcia Indigo - biela 140x70c
Predám 2 dizajnové postieľky - kolekcia Indigo od špičkového belgického výrobcu Quax (2v1) - (pôvodná cena: 1 positelka 899 Eur/ks + matrac v TOP stave cca 100 Eur + zabrána pre staršie dieťa + cca pôvodne 180 Eur/ks) Každú postieľku je možné prerobiť na sofu pomocou prídavného dielu, ktorý pridávam v cene (inak 125 Eur/ks). Zároveň je možné pomocou bezpečnostnej zábrany prerobiť postieľku na junior posteľ do 6 rokov dieťaťa. Detská postieľka Indigo je vhodná od narodenia do 6 rokov dieťaťa K postieľke si môžete nakombinovať komodu alebo skriňu v rovnakej farbe (môžem poslať link) Postieľka: možnosť posúvať rosť do 3 nastaviteľných výšok 27, 37 a 50 cm 2 stacionárne strany, vnútorný rozmer postieľky pre matrac 140x70 cm štandard EN 716:2008+A1:2013 z bukového / MDF. vyrobené v Európe. vysokokvalitné matrace v TOP stave v cene + Príslušenstvo v cene: bezpečnostná zábrana, matrac, obliečka na matrac, perina, obliečka na
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave
Predám luxusnú postieľku Quax Indigo 120x60cm v super stave. Uvedená cena je bez matraca Traumeland +50€ a mantinela Baby´s only +50€. Pôvodná cena postieľky bez doplnkov bola 800eur. K postieľke pridávam zadarmo hrací kolotoč Baby´s only. V prípade, že kúpite komplet postieľka+matrac+mantinel, bude cena 280€ Popis: Prestaviteľná postieľka Quax s nožičkami a roštom z masívnej borovice je navrhnutá tak, aby uspokojila potreby a vývoj vášho dieťatka od novorodenca až po batoľací vek. Postieľka má tri možnosti polohovania matraca a kvalitný drevený rošt. Jednu bočnici viete zložiť a Vaše dieťa môže postieľku využívať ako detskú pohovku. Praktická postieľka je dostatočné pevná a vhodná k používaniu pre deti až do 4 rokov.
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippo a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippo. Tiež je k tomu malá hrkálka. Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené. Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Osobný odber v Žiline.
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippo a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippo. Tiež je k tomu malá hrkálka. Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené. Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda. Osobný odber v Žiline.
Krásna drevená ohrádka, zn. Quax
Predám luxusnú detskú drevenú Quax ohrádku Claire. Farba biela. Rozmery 98,5 x 78,5 x 79,5. K tomu pridám Quax anti roztočový matrac, Quax obojstranné ochranné hniezdo Hippop a Quax obojstranný koberček na hranie do ohrádky Marie Lucca Hippop. Tiež je k tomu malá hrkálka. Ohrádka je krásna, na kolieskach, v super stave, poťahy sú nezničené. Cena je možno vyššia, ale iba doplnky do ohradky boli v cene, za ktorú ju predávam so všekým ako je v popise. Pri rýchlom jednaní, možná dohoda. Osobný odber v Žiline.
Quax komoda na prebalovanie-seria Indigo
Dobry den, mam na predaj komodu s prebalovacim pultom od belgicekj znacky Quax, ktory je specificky svojimi nadcasovymi modelmi. Komoda sa predava kompletne ako je na obrazku aj s prebalovacim pultom a madracom. Velkost : 101 x 55 x 90 cm (Sirka x Hlbka x Vyska). Nozicky a vnutorna "kostra" suflikov je z olejovaneho buku. Komoda ma na pravej strane mikro skrabanceky, ktoru su vidno pri blizsom skumani, predpokldam, ze su z nadstavby na prebalovanie. Komoda stala cez 700 Euro, skrabanceky su zohladnene v cene. Pouzivane po jednom dietati, nabytok ma doma aj D.Cibulkova,Ivana Gaborik alebo Sisa Kr. pre sovje ratolesti. Pri vaznom zaujme je mozny dovoz v mramci Bratislavy; po zlozeni zalohy.