inzercia, predaj, predám, bazár

Predám lyžiarsku bundu Northfinder

Kategória: Ostatné zimné

Predám lyžiarsku bundu Northfinder veľkosť L,nová,nenosená.Pošlem aj poštou+5€.
Predám lyžiarsku bundu Northfinder
Podobné inzeráty
Predám lyžiarsku bundu Northfinder Eryk
Predám lyžiarsku bundu Northfinder Eryk veľkosť L,nová,nenosená.Pošlem aj poštou+5€.
Northfinder LANGDON veľkosť L
Predám nikdy nenosené, len vyskúšané pánske 2-vrstvové lyžiarske nohavice značky Northfinder LANGDON vo veľkosti L. Sú vybavené mnohými praktickými vlastnosťami pre maximálne pohodlie. Nohavice ponúkajú nastaviteľný pás, ventiláciu na nohaviciach a vystužená spodná časť nohavíc je samozrejmosťou. YKK® zipsy kvalitné zateplenie odolné voči vetru výstuž spodnej časti nohavíc pravidelný strih pútka na opasok elastický pás Preferujem osobný odber v Bratislave, prípadne na trase Bratislava - Vranov. Viem ich poslať aj cez Zásielkovňu na dobierku za 4,6€. V prípade platby vopred na účet je poštovné 3,3€.
Dámske softshelové nohavice Northfinder Vinstoria NOVÉ
Ponúkam na predaj tieto čisto nové dámske čierne softshelové nohavice aj s visačkami. PC:54,99€ Dôvod predaja: Nesadla veľkosť. Veľkosť M Jednoduché, viacúčelové 3vrstvové softshellové dámske nohavice Northfinder Vinstoria pre cestovanie a turistiku v chladnom počasí. Vinstoria sú pripravené bezpečne prečkať každé počasie a môžete ich nosiť pokojne aj celý deň. Zateplený softshell je odolný a udrží vás v teple. Vďaka pružnému spandexu ponúkajú nohavice pohybový rozsah a dostatok pohodlia. Nastaviteľný elastický pás a pútka na opasok zaisťujú dokonalé upevnenie. Tri vrecká na zips pojmú kľúče, tyčinky a sú pritom bezpečné a ľahko prístupné. Sťahovacia manžety chráni dostatočne vašu obuv. Perfektné a nadčasové sú tieto softshellové nohavice, ktoré nepoznajú limity. Čo viac potrebujete? Hlavné prednosti nohavíc Vinstoria: zipsy YKK zateplený softshell pružný spandex nastaviteľný elastický pás pútka na opasok 3 vrecká na zips sťahovacie manžety vodoodpudivosť, vetruodolnosť vhodné pre outdoorové aktivity
Lyžiarsky komplet
Predám softshellové lyžiarske nohavice Northfinder čierne, veľkosť S, bunda bielo-sivo-čierna veľkosť 38, vodný stĺpec 10000, recco - reklamovaný V. Velez-Zuzulovou. Komplet málo používaný - už je malý.
Mikina pod lyziarsku bundu s nakrcnikom Calvin Klein
Predam dva roky nosenu teplucku mikinu Calvin Klein performance s nakrcnikom kupovanu v USA, velkost M bez poskodeni, za menej ako polovicku Osobny odber BA
Detská Lyziarska bunda
Predám detskú (dievčenskú) lyžiarsku bundu Burton, veľkosť 2T 2-4roky.. a detské oteplovačky veľkosť 98/104. Cena 10€ bunda a 5€ oteplovacky. Možnosť kúpy spolu aj samostatne.