inzercia, predaj, predám, bazár

Predám malé morčatka dnes (24.2.2023) majú jeden deň

Kategória: Drobné cicavce

Predám do dobrých rúk 2 malé zlaté morčatka dnes sa narodili ( 24.2.2023) odber možný o 2 týždne cena za kus je 7,50 podmienku je ich zobrať spolu sú súrodenci poprípade záujmu ma kontaktujte na telefóne číslo alebo na e-mail dominikacervena9@ .
Predám malé morčatka dnes (24.2.2023) majú jeden deň
Podobné inzeráty
2x skinny morča s komplet výbavou a krmivom
Hľadám nový domov pre naše krásne skinny morčatká Elenku a Helenku. Sú to sestry, majú 12 mesiacov. NIE SÚ VHODNÉ NA MNOŽENIE!! Nakoľko ešte nemali mláďatá a bezdetné morčatká po 1 roku už majú problém vrhnúť mladé. Sú vhodné do domácnosti pre radosť. My sa už o nich žiaľ viac nemôžeme starať, preto ich ponúkame do dobrých rúk s komplet výbavou - priestrannou klietkou aj so stojanom na kolieskach, pitítkom, 2 domčekami, 2 pelechmi, držiakom na seno, WC plus prelety do WC (veľké vrece) pridám aj kliešte na pazúriky a kopec krmiva zn.Versale Laga- cca 10 kg. Morčatká potrebujú mať stále k dispozícii seno. 80%ich potravy tvorí seno. Morčatká sú najprv plaché, po čase si zvyknú. Nekúšu, sú prítulné a krásne. Sú bezsrsté, vhodné aj pre alergikov. Sú chované na textílií, alebo novinách. Piliny by odrali ich kožičku. V cene: -Klietka Ferplast 100 - rozmery: D 95 x Š 57 x V 46 cm -Stojan na kolieskach (výška 50 cm) - 2 pelechy, domček, 2x miska na granule, WC, kliešte na pazúre, pitítko, metlička so zmetákom na čistenie klietky -Cca 10 kg krmiva plus seno -slamove pelety do WC -2x skinny morča
Morčatá
Chs JULIA'S piggies ponuka na predaj morčatká samčekov 30€ a samičky 35€.Morčatka budu zvyknuté na ruch v domácnosti a na male deti. Odber možný od 24.5.2023. viac informácií na Alebo na FB Dovoz zadarmo po dohode možný trasa Nitra-Banska Bystrica-Ružomberok-Košice(Prešov)
Morčatká
Chs JULIA'S piggies ponuka na predaj morčatká. Budu zvyknuté na ruch v domácnosti a na malé deti. Odber možný od 8.6.2023.samička 35€. Viac informácií na alebo na FB Dovoz zadarmo po dohode možný trasa Nitra-Banska Bystrica-Ružomberok-Košice(Prešov)
Morčatká
Predám morcatka za symbolickú cenu, najlepšie, výmena za žrádlo. Majú 6 týždňov.
Skinny morčatka
Máme na predaj 3 skinny morčatka všetko su to samci, maju 4 týždne, sú hravé prítulne a vhodné pre alergikov. Uprednostnili by sme záujemcu ktory už ma skusenosti s chovom skinny morčiat ale nieje problem zaučiť aj nováčika. Len osobný odber popripade vieme doviesť v Trenčianskom okrese.
Darujem morčatka do dobrých rúk a správnym ľuďom
Darujem morčatka sú dlho srste a majú dva mesiace sú milé pritulné radi sa hrajú vyrástli pri deťoch po prípade záujmu ma kontaktujte na číslo alebo na e-mail dominikacervena9@