inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Microcom SMS DECTphone

Kategória: Bezdrôtové telefóny

Digitálny bezdrôtový telefón,
nepoužívaný.
Predám Microcom SMS DECTphone
Podobné inzeráty
Bezdrôtový telefón Microcom
Predám digitálny bezdrôtový telefón určený na pevnú linku - zn. Microcom s možnosťou prijímania a odosielania sms. Nový, nepoužívaný. Zabalený v originál krabici. Osobný odber v Bratislave alebo v Stupave.
Bezdrôtový telefón Microcom
Predám digitálny bezdrôtový telefón určený na pevnú linku - zn. Microcom s možnosťou prijímania a posielania sms. Súčasťou je nabíjacia základňa, sieťový adaptér, pripojovací kábel k pevnej linke a slovenský návod na obsluhu. Všetko je plne funkčné,krátko používané, potom odložené v krabici, ako nové. Môžem poslať poštou príp.na dobierku. Kontakt smskou alebo mailom.
Pevná linka bezdrátová Microcom
Plne funkčný. Nutné kúpiť nabíjateľné mikrotušky AAA 2kusy
Vnútorný telefón Commax WDP-180DS.
Predám prídavný vnútorný telefón COMMAX WDP-180DS. Komunikácia s externou stanicou; Ovláda 9 základných zvukov plus 8 skutočných skladieb; Funkcia budíka (Budík); LCD- 4096 farieb, CSTN LCD (128 x 128); Zobraziť čas / dátum na LCD; 5 farieb pozadia displeja; Nastaviteľné ID (2 typy: volajúci 1, volajúci 2); Funkcia SMS (typ 1, typ 2); Podpora pre 5 jazykov; Funkcia konferenčného hovoru (1 externá linka / 2 interné); GSM čítačka SIM na prenos čísla (voliteľné). Možnosť poslať aj poštou, alebo cez Packetu. Poprosím kontaktovať na e-mail, alebo telefonicky na , nie SMS. Za pochopenie ďakujem. Jozef
Predám bezdrôtový telefón Alcatel Versatis 600
Predám málo používaný plne funkčný bezdrôtový telefón na pevnú linku Alcatel Versatis 600. Je potrebné si dokúpiť 2ks AAA nabíjateľné batérie. Pošlem aj poštou (+2.70Euro) alebo aj na dobierku (+4Euro). Kontakt mailom alebo SMS.
Predám Panasonic
Predám bezdrotovy telefón Panasonic KX-TG161FX,100% stav,cena dohodou.Volať.Nie SMS.