inzercia, predaj, predám, bazár

Predám Midimerge

Kategória: Ostatné nástroje

Predám MIDI-Merge 2xIN,,,1xOUT.
Predám Midimerge
Podobné inzeráty
Predám nádherný gong aj s dreveným stojanom
Predám tento nádherný gong aj s ručne robeným stojanom. Gong má priemer 50cm mám aj plstenú paličku. Stojan som ručne vyrábal aj zdobil. Gong je privezený z nepalu a kúpil som ho za 600€. Predám ho za 550€ vrátane stojanu a paličky. Gong má veľkú silu a vybráciou. Spraví radosť na duši ???? dôvod predaja financie.
Predám diatonickú harmoniku / Heligónku Hohner Ouverture V
Predám diatonickú harmoniku / Heligónku Hohner Ouverture V S dvorjradová s poltónami, 5-hlasná CF ladenie,BEZ STOJÁKA!!! odborne prekontrolovaná, vo výbave : remene + kufor. Osobný odber, posielam aj dobierkou exprés kuriérom.
PREDÁM ORIGINÁL CD - ARTILLERY - Legions 2013
Predám originál CD - ARTILLERY - Legions 2013 /METAL BLADE RECORDS/THRASH METAL/ CD aj booklet je vo veľmi dobrom stave, cena = 11€ + poštovné, len email, telefón je vymyslený.
Predám Akai MPD32
Predám Akai MPD32 Akai MPD32 je MIDI / USB pad ovládač pre DJa, producentov. Ako nový - Nepoužívaný . Chýba CD (ale nieje potrebné) Prosím nevolať, komunikujem cez email.
Predam heligonku HOHNER Club III M, ladenie C- F
Predam heligonku HOHNER Club III M, ladenie C- F, vo velmi dobrom stave.Heligonka je 3-hlasna, ma 5 registrov a je odborne prekontrolovana. Po dohode poslem aj na dobierku v bezpecnom baleni s poistenim...
Predam heligonku Delicia Favorit III, TOP stav...
Predam heligonku Delicia Favorit III + kufor vo velmi dobrom stave, ladenie B -Es-As. Heligonka je 3-hlasna, 3-radova, je odborne prekontrolovana, naladena bez dalsej investicie. Po dohode mozem poslat na dobierku v bezpecnom baleni s poistenim...