inzercia, predaj, predám, bazár

Predam Mikrofon Boya BY-M1DM - Bratislava

Kategória: Ostatné audio video

Predam set - mikrofon Boya BY-M1DM

Bol par krat pouzity, je ako novy.
Dovod predaja, prechod na iny mikrofon.
Gratis pridam galenie baterii -- v baleni je 5 kusov.

Zásada Kondenzátorový (elektretový)
Smerová charakteristika Všesmerový
Pripojenie 3,5 mm Jack
Dĺžka kábla 4 m
Mozne pripojit k Mobilu, Kamere, PC/NB

Osobny odber v BA - Petrzalka
Reagujem len na email. Cislo je vymyslene, Vdaka
Predam Mikrofon Boya BY-M1DM - Bratislava
Podobné inzeráty
predam mikrofon Boya
Predam nepouzivany videomikrofon Boya, vhodny aj k mobilu ci fotoaparatu...Podobny ako Rode Videomic...Je to smerovy kondenzatorovy mikrofon...
boya by-wm3d
predam uplne novy nerozbaleny bluetooth mikrofon pripojitelny do zariadeni s koncovkami na obrazku. nevhodny darcek, nemozne vratenie penazi zo strany obchodnika.
Štúdiový Mikrofón Maono
Predám tento mikrofón Značky MAONO ( AU-PM422) Je to profesionálny mikrofón na tvorenie hudby, podcasty či pre streamovanie atd. Mám originálne balenie so všetkým príslušenstvom čo k tomu patrí. A to: Stojan, Držiak na mikrofón, PoP Filter, kábel USB 2.0 do PC a Konektor A do mikrofónu a samozrejme samotný mikrofón Maono aj filter na mikrofón. Mikrofón je veľmi málo používaný . Dole prikladám fotky Volajte na uvedené číslo po 14:00
Mikrofón USB, Mikrofón UHURU UM-920 Podcast
VYSOKÁ KOMPATIBILITA Windows, MAC OS a PS4, mikrofón je možné použiť aj pre iPhone, ale budete potrebovať originálny adaptér Apple (nie je súčasťou dodávky) PRÍSLUŠENSTVO PRE STABILITU A elimináciu HLUKU UM920 USB streamovací mikrofón je dodávaný s odolným držiakom pre otrasy, ktorý znižuje otrasy zvonku pri nahrávaní, silný mikrofónový stojan s ťažkou mikrofónovou základňou, takže sa neprevrhne pri zatlačení alebo zaklopaní. AKO NASTAVIŤ MIKROFÓN S VAŠÍM ZARIADENÍM (PC A LAPTOP) Nastavenie úrovní softvéru Správne nastavenie úrovne mikrofónu je dôležité pre optimálny výkon. Úroveň mikrofónu by mala byť čo najvyššia bez toho, aby došlo k preťaženiu vstupu vášho počítača. Podrobnosti o nastavení nájdete v užívateľskej príručke alebo sa obráťte na náš servisný tím! POZORNOSŤ Tento USB záznamový mikrofón NEMÔŽE kompatibilný s XBOX alebo Android telefónom, USB Hub!!! Nie je povolené používať dva kondenzátorové mikrofóny súčasne na jednom PC zariadení! TOP stav. Mikrofón je so všetkým príslušenstvom a nepoužitý. Originálny kufrík. (kufrík má pár malých chýb, ale nič veľkého)
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350
Predám mikrofón Audio-Technica ATR3350 Kondenzátorový klopový mikrofón vhodný pre použitie v rozhlasových, televíznych vysielaniach alebo pre komentované športové aktivity, kde je potrebný aktívny pohyb. Mikrofón je nainštalovaný na kábli s dĺžkou 6 m. Samozrejmosťou je kvalitný klip pre pripnutie na oblečenie a protiveterná ochrana pre minimalizáciu neželaných ruchov. Mikrofón je vybavený kapsulou s všesmernou charakteristikou, ktorá sníma zvuk vo frekvenčnom rozpätí od 50 Hz do 18 kHz. Súčasťou balenia je aj sada batérii pre napájanie mikrofónu. Farebné prevedenie: Black. Typ: Kondenzátor Smerová charakteristika: Omni Frekvenčný rozsah: 50 Hz - 18 kHz Impedancia: 1000 Ohm Balenie obsahuje Náhradné batérie, Mikrofón, Protiveterná ochrana Hmotnosť: 6 g Pôvodná cena 30 € Predám za: 16 € poštovné zadarmo Platba po dohode vopred na účet. Na dobierku neposielam. Do CZ neposielam. Kontakt zatiaľ len správa, číslo je vymyslené. V prípade vážneho záujmu aj telefonicky. Len seriózny záujem. Špekulanti nepísať. Predávam, nevymieňam! -------- KLIKNITE NA MOJE MENO A POZRITE SI AJ MOJE ĎALŠIE INZERÁTY. :)
Predam novy mikrofon SNOWBALL
Predam tento uplne novy, neotvoreny mikrofon. Vytvárajte nahrávky v štúdiovej kvalite jednoducho s mikrofónom USB Snowball od spoločnosti Blue Microphone. Vďaka ocenenému dizajnu dvoch kapsúl Blue Microphone vytvára Snowball ostré a čisté nahrávky bez spätnej väzby a skreslenia. Unikátny prepínač vzorov vám umožňuje prepínať medzi tromi rôznymi nastaveniami, čo vám dáva flexibilitu pri nahrávaní vokálov, nástrojov, podcastov, rozhovorov, VOIP a ďalších. Vďaka dizajnu plug-and-play, ktorý je kompatibilný s Mac aj PC, Snowball nevyžaduje žiadne ďalšie ovládače a je pripravený na nahrávanie ihneď po vybalení. Stručný pohľad na USB mikrofón Snowball: • Profesionálne nahrávanie vokálov, nástrojov, podcastov a ďalších v štúdiovej kvalite • Unikátny dizajn dvoch kapsúl zaisťuje bohatý prirodzený zvuk • Tri možnosti snímania pre nahrávanie - priamo pred mikrofón (spev), všade okolo mikrofónu (súbory) a extra hlasné zdroje (elektrická gitara) • Kompatibilné s PC a Mac, nie sú potrebné žiadne ovládače • K dispozícii vo viacerých možnostiach povrchovej úpravy • Obsahuje robustný nastaviteľný stojan na mikrofón a kábel USB Vďaka vizuálnemu dizajnu inšpirovanému klasickým záznamovým zariadením bude štýlová a retro estetika Snowball doplnkom akéhokoľvek počítačového systému. Jeho kovová mriežka a rám z brúseného hliníka pripomínajú vzhľad starodávnych mikrofónov. Snowball je dodávaný s nastaviteľným statívom, ktorý vám umožní umiestniť mikrofón vzhľadom na zdroj zvuku, čím sa zlepší kvalita zvuku. Má tiež LED indikátor, ktorý pri napájaní mikrofónu svieti červeno.