inzercia, predaj, predám, bazár

Predám mini ventilátor

Kategória: Ostatné drobné

Dobrý deň, predám mini ventilátor, skoro vôbec nepoužívaný.

Len osobný odber

Pozrite aj moje ďalšie inzeráty :)
Predám mini ventilátor
Podobné inzeráty
Xiaomi Mi Smart Ventilátor 2
Predam inteligentny ventilator Xiaomi Mi Smart Ventilátor 2. Ventilator bol len kratkodobo pouzity pred instalaciou klimatizacie. Ventilator sa vyznacuje tichym chodom, sirokou skalou nastavenia intenzity a vanku. Moznost pripojit cez wifi a ovladat cez aplikaciu. Ventilator sa predava s kompletnym prislusenstvom a krabicou. Popis produktu: Rozmery 343 x 330 x 1000 mm Váha 3kg Výkon 20m³/min Hlučnosť ≤58dB(A) Frekvencia napájania 50/60Hz Napájanie 100-240V Výkon 15W Obsah balenia: 1x rozšíriteľná tyč, 1x základňa, 1x skrutka rotorov, 1x skrutka krytu zadnej strany, 1x motor a telo ventilátora, 1x príslušenstvo ventilátora (predný kryt, rotory, zadný kryt), 1x špeciálny kľúč, 1x skrutky krytu, 1x kábel napájania, 1x manuál Link: Viac info mailom: turbiatko@
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy
Predam Ventilátor stolný ROHNSON R-837 - v zaruke, novy , nerozbalena krabica Kupovany na . Zaruka do 09.06.2024, v krabici + faktura novy stoji 23.90€ ponukam, za 15€ parametre: ROHNSON R-837 Najmä počas sparného leta, keď sa nedá poriadne vyvetrať v byte, dome aj kancelárii, bude nenahraditeľným parťákom stolný tichý ventilátor do bytu ROHNSON R-837. Slušný výkon 50 W v okamihu garantuje tak žiadané osvieženie. Na účinnejšie rozprúdenie vzduchu po miestnosti môžete použiť funkciu oscilácie. Rýchlosť cirkulácie vzduchu si nastavíte tým, že si vyberiete preferovanú hodnotu z 3 dostupných tlačidiel rýchlosti. Lopatky majú priemer 40 cm. Ventilátor do izby Rohnson má pri prevádzke hlučnosť 52 dB. Kľúčové funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Typ ventilátora Rohnson: stolný Ventilátor má 3 nastavenia rýchlosti Hlučnosť: 52 dB Môžete počítať s výkonom 50 W Vo výbave má lopatky s priemerom 40 cm Farba ventilátora: čierna Funkcie ventilátora ROHNSON R-837 Zároveň s osciláciou sa dá pohodlne na ROHNSON R-837 upraviť aj žiaduci smer sklonu, kadiaľ si prajeme nechať vzduch cirkulovať.
Teplovzdušný ventilátor
Predám výkonný teplovzdušný ventilátor Eurom EK3201 3000 W s plynulou reguláciou. Ventilátor bol používaný 3 mesiace. Link na ventilátor Osobný odber Bratislava, Popradská ul. Ventilátor je možné poslať aj na dobierku za poplatok 6,-EUR splatný vopred.
Ventilátor CATA e100 GSTH digitálny
Predám ventilátor CATA e100 GSTH šedý, ventilátor do kúpeľne alebo kuchyne s elegantnou sklenenou čelnou doskou. Prednosti výrobku: • Časovač • Displej • Hygrostat • Funkcia mikroventilácie (stály chod) • Montáž do steny alebo stropu • Jednoduché čistenie (čelnú dosku je možné zložiť pootočením) Ventilátor CATA e100 GSTH šedy s časovačom, displejom a funkciou mikroventilácie. Montovany môže byť so stropu alebo do steny. Ventilátor je nový nepoužitý,kúpil som cca pred pol rokom avšak kúpeľku a wc mám inej farby takze šedá farba ventilátoru sa mi nehodí :) už mám nové, Kupoval som 115€ ks, moja cena je 80€/ks (dohoda)
ohrievač vzduchu ECG TV3030
Predám ohrievač vzduchu ECG TV3030 NEVYUŽITÝ ECG TV 3030 Heat R je biely ventilátor s tepelným výkonom 2 000 W. Môžete si vybrať z dvoch úrovní výkonu 1 000/2 000 W. Ventilátor má plynule nastaviteľný termostat. Teplovzdušný ventilátor ECG TV 3030 Heat R Jednoduché a rýchle zvýšenie teploty v miestnosti Plynule nastaviteľný termostat 2 nastavenia tepelného výkonu Výber medzi teplým a horúcim vzduchom Režim fúkania vzduchu bez vykurovania Kompaktný dizajn Praktická rukoväť na prenášanie Tepelná ochrana proti prehriatiu Protišmyková základňa Kontrolka prevádzky Príkon: 1 000/2 000 W Dĺžka kábla: 120 cm Hladina hluku: 50 dB Rozmery (Š × V × H): 225 × 262 × 140 mm Hmotnosť: 0,80 kg Biely dizajn V zime hreje, v lete chladí Ak nechcete kupovať dva ventilátory na vykurovanie a chladenie, potom je pre vás ideálny ventilátor ECG TV 3030 Heat R, ktorý dokáže miestnosť vyhrievať, ale má aj režim fúkania bez vykurovania. Na teplovzdušné vykurovanie ho stačí zapojiť do zásuvky, umiestniť na vhodné miesto a vybrať si z dvoch úrovní výkonu (teplý alebo horúci vzduch - 1 000/2 000 W). Ventilátor má plynule nastaviteľný termostat, takže jeho prevádzku môžete prispôsobiť presne svojim potrebám. V horúcich letných dňoch oceníte špeciálny režim fúkania bez ohrevu. Jeho hlučnosť je len 50 dB . Integrovaný svetelný indikátor vás informuje o tom, kedy je jednotka v prevádzke.
Maly ventilator - stolny ventilator
Predam Maly ventilator - stolny ventilator. GEMBIRD USB ventilátor NF-03. Cena je 2,99eur. Doprava: osobne - Piešťany, Trnava a okolie. postou - s dobierkou alebo bez. Telefon: E-mail: gymkruhy@