inzercia, predaj, predám, bazár

Predám misku na vodu/granule Trixie

Kategória: Mačky

Trixie keramická veľká
Popraskaná glazúra, na kúsku odbitá

1,4 l / Ø 20 cm

3+postovne
Predám misku na vodu/granule Trixie
Podobné inzeráty
Predám misku na vodu/granule Trixie
Trixie keramická veľká Popraskaná glazúra, na kúsku odbitá 1,4 l / Ø 20 cm 4+postovne
Mačiatka
Darujem 5 dobre vychovaných mačiatok do dobrých rúk. Sú čiernej farby, asi 4 mačky a jeden kocúrik. Mačiatka sú vychované v záhradnom domčeku, kde sa narodili a bývali s mamou. Mama ich naučila na záchod do piesku. Už doniesli aj úlovky. Sú poblazdení do lovu po mame. Ta je skvelá lovkyňa. Máme veľa mačiek a je najlepšia. Sú naučený aj na granule. Mám veľa mačiek a viem, ake drahé je ich stravovanie. Granule sú najlacnejšia varianta. Dostávajú aj konzervu tak aspoň raz za deň a mlieko, granule, vodu majú stále k dispozícii. Sú odčervené. Majú sa radi aj s našim psíkom. Mačiatka darujeme do dobrých astarostlivých ruk. Kontaktujte ma najlepšie na email sarakascakova@ alebo telefonicky na číslo .
Applaws Kitten granule 7,5kg + darčeky
Predám včera otvorené prémiové bezobilninové granulky Applaws Kitten, 7,5kg balenie (odobratá bola len 1 miska), obsahujú až 80% mäsa, žiaľ naše mačiatko preferuje iné. Pribalím i prenosnú tašku, handmade škrabadlo (nerez misku s konopným povrázkom), handmade loptičku a hračku. Osobne v BA Ružinov. Cena spolu 33 eur.
Predam pelech na radiator Trixie
Predam pelech na radiator zn. Trixie, malo pouzivany. Kovova konstrukcia. Kontakt emailom.
hračka pre mačky Trixie cat activity fun board
predám hračku pre mačky. Ako nová. Cena nie je vrátane pošty. Popis z internetu: ,,Trixie hračka Cat Activity Fun Board Inteligenčná hračka od Heleny Dbalý, vhodná pre všetky mačky, s piatimi rôznymi úlohami pre telesnú i mentálnu zábavu, môže sa umývať v umývačke, veľkosť cca. D 30 x Š 40 cm,,
Pelech Trixie
Predám málo (asi celkovo 2x) používaný peliešok Trixie. Preferujen osobný odber.