inzercia, predaj, predám, bazár

Predám mnohonôžky

Kategória: Terárijné zvieratá

Predám vlastne odchovy mnohonôžiek
Trigonoiulus corallinus 3€/ks
Anadenobolus monilicornis 3,5€/ks
Po dohode viem poslať. Len vážny záujem! S chovom poradím. Viac informácií v sms alebo mail.
Predám  mnohonôžky
Podobné inzeráty
Mnohonôžky telodeinopus aoutii
Dobrý deň predávam mnohonôžky rodu telodeinopus aoutii pár druh dobrý pre začiatočníkov mnohonôžky sú neškodné zvieratá nedokážu ani kusnuť s chovom veľmi rád poradím kontaktovať ma môžete cez tel. čislo alebo Instagram: michal_the_beetlesbreeder
Mnohonôžky/Millipedes
Ponúkam na predaj vlastný odchov mnohonôžok: -Anadenobolus monilicornis(BumbleBee millipedes) -Benoitolus siamensis(Svieti pod UV) Veľkosť 2-3-4-5cm Nenáročné na chov. S chovom rád poradím. Cena a viac informácií SMS/WhatsApp/E-mail. Minimálny odber 5ks Pri väčšom odbere možnosť určiť pohlavie a poprípade rozdeliť samčekov od samičiek(už podľa vášho výberu)+ mnohonôžky grátis. Preferujem osobný odber v Novom Meste nad Váhom. Možnosť poslať Zásielkovňou (Packetou) na vami zvolené miesto (SK/CZ). ZABUDNITE NA DOBRIERKU! !GARANCIA ŽIVÉHO DORUČENIA! Ak nevieš slušne začať konverzáciu ako sa patrí tak sa ani neobťažuj ma kontaktovať. MOŽNOSŤ PRIVIESŤ PO DOHODE NA TRASE: NM-TN-PU-PB-ZA-CA Ostrava Možnosť priviesť na AkvaTera Trenčín 27.11.2022 Inzerát platný do zmazania.
Mnohonôžky - telodeinopus aoutii
Ponúkam na predaj mnohonôžky telodeinopus aoutii 3+1 gratis 1ks - 5€ Komplet cca 150 kusov - 100€
Predám  mnohonôžky
Predám vlastne odchovy mnohonôžiek Anadenobolus monilicornis 3,5€/ks Trigonoiulus corallinus 3,5€/ks Spirostreptus gregorius 4€/ks Veľkosť 3cm a viac Po dohode viem poslať. Len vážny záujem! S chovom poradím. Viac informácií v sms alebo mail.
Tropická mnohonožka Telodeinopus aoutii (23-25cm)
Patrí medzi africké mnohonožky pochádzajúce z Ghany, vhodné pre začiatočníkov. Dorastá do veľkosti 23-25 ​​cm, živí sa hrabankou, trúchnivým drevom, zeleninou, ovocím a rôznym organickým materiálom. Na predaj kusy od veľkosti 15 cm. 1 kus = 7,99 € Akcia: 4+1 kus zadarmo + poštovné v ČR a SK zadarmo. V zimných mesiacoch zasielam výhradne s heatpackom s výdržou cez 48 hodín. Ako bonus dostanete zadarmo v substráte tropické a temperátne druhy chvostoskokov, ktorí sa vám v teráriu v priebehu pár týždňov namnožia do bežného počtu.
Mnohonôžky z vlastného odchovu - rôzne druhy
Ponúkam na predaj prebytky z môjho chovu mnohonôžok. Sú vhodným chovancom aj pre maloletých chovateľov, do rúk začiatočníkov, ale aj skúsených teraristov. V ponuke sú väčšie/dospelé jedince týchto druhov: Anadenobolus monilicornis - 8€ / ks (možnosť zostaviť páry) Centrobolus splendidus - asi 7-8 cm jedince - 10€ kus (možnosť zostaviť páry) Spirostreptus servatius - asi 10-15 cm jedince - 15€ / ks (možnosť zostaviť páry) ale aj odrastené mláďatá týchto druhov: Anadenobolus monilicornis - 5€ / ks Atopochetus spinimargo - 6€ / ks Benoitolus siamensis - 7€ / ks (svietia pod UV!) Centrobolus sp. Mozambik - 5€ / ks Centrobolus splendidus - 5€ / ks Rhinocricus sp. - 5€ / ks Posielam poštou, prípadne osobný odber v BA. Viem doručiť na AkvaTera Košice (13.11.) a AkvaTera Trenčín (27.11.). Píšte mi prosím email, alebo SMS. Na správy typu "cena" ... "este su" a iné nekultúrne bazmeky od ľudí, čo nevedia, že sa patrí aspoň pozdraviť ani neodpisujem. Je lepšie si o tých živočíchoch vopred niečo prečítať, poznatky si môžete doplniť mojim videom