inzercia, predaj, predám, bazár

Predám morské prasiatka rozetové

Kategória: Drobné cicavce

Predám morské prasiatka .Sú to bratia ,boli kupovaní z chovu od chovatelov pred dvomi mesiacmi ,vraj sú čistokrvní. My ich musíme dať preč ,žena má silnú alergiu. Sú takej živej povahy ,vrčkajú na cingavé zvuky papajú aj seno aj trávu jablčko starý chlieb.A jediná podmienka predávame ich len spolu !
Predám morské prasiatka rozetové
Podobné inzeráty
Morčatá/ morské prasiatka
Morča/ Morské prasiatka Darujeme 2 morské prasiatka/Morčatá. Súrodenci. ♂️ 1x samček narodený jul/august - typ krátkosrstý, čierna s bielou (kastrovaný) ♂️ 1x samček narodený v septembri - typ tricolor rozetkový Odber len spolu oboch. S morčatkami sa manipuluje ale sú plachšie, takže si hľadajú domov kde sa im budú venovať. V pripade zaujmu s chovom poradíme. Posledne dve fotky: Matka - krátkosrstá, tricolor Otec - srsť typu rex čierny s bielou Darujeme len do dobrých rúk, serióznym luďom s aspoň základnými znalosťami o chove morčiat, poprípade s ochotou si to doštudovať ! Prosím kontaktujte na mail (kikapoky@), číslo je vymyslené Inzerát platný do zmazania, pravidelne aktualizovaný.
Predám morské prasiatka rozetové
Predám morské prasiatka .Sú to bratia ,boli kupovaní z chovu od chovatelov pred tromi mesiacmi. My ich musíme dať preč ,žena má silnú alergiu. Sú takej živej povahy.Papajú aj seno aj trávu jablčko starý chlieb.A jediná podmienka predávame ich len spolu !
Morské prasiatka
Predám morské prasiatka,dve sú rozetové a jedno hladké,odber a cca 3 týždne.
Morske prasiatka a skrecky
Predam mlade morske prasiatka samcekovia, hladke aj rozetove, dzungarske skrecky roznych sfarbeniach len osobny odber
Prasiatka morské
Z môjho hobby chovu predám mladé morské prasiatka (Morčatá) hladkosrste kus 5e,rozetove kus 8e.Mam viac kusov nemám všetky nafotené.Ak má niekto záujem nech sa páči ,môžte si prísť vybrať ukážem Vám aj iné.Pri kúpe morčiatka rada s chovom poradím,treba sa pýtať.Ponuka platí celoročne.Pozri všetky moje inzeráty.
Morské prasiatka
Predám mladé troj až šesť týždňové morské prasiatka samce najmenšia je samička sú to rozetove len osobne u nás