inzercia, predaj, predám, bazár

Predám motor do digestora

Kategória: Digestory

Predám motor s ventilátorom do výsuvného digestora, výšky 18 cm. Motor je funkčný a vyčistený. Len osobný odber. Kontakt: telefon prip. mail v popise.
Predám motor do digestora
Podobné inzeráty
Predám nástenný digestor, čierne sklo, 90 cm, značka ORANIER
model: ROTA typ digestora: nástenný rozmer: 90 cm povrchová úprava: nerez v kombinácii s čiernym sklom motor: 748 m3/h hlučnosť: max. 64 dBA ovládanie digestora: dotykové + diaľkové ovládanie počet stupňov výkonu: 3 + 1 intenzívny, biele podsvietenie osvetlenie: 2 x 2,8 W LED žiarovky (teplá biela) priemer potrubia pre odťah vzduchu: Ø 150 mm / možná redukcia aj na 125 mm prevádzka digestora: externý odťah, možnosť aj na recirkulačný režim Digestor je nový, nepoužívaný. Záruka 2 roky. Bol vystavený ako vzorka v predajni. Katalógová cena: 1 300 € ZĽAVA 40 % Cena výstavnej vzorky po zľave
Predám 2ks uhlíkový filter do digestora
Predám 2ks uhlíkových filtrov do digestora CFC0141563 Pasujú do digestora značky Elica Sú nové nerozbalene
Motor do digestora 600W s ovládaním
Predám motor do digestora 600W s ovládaním, plne funkčný (video v prípade záujmu). Kontakt: hrasnamartin26@ Nitra. Pošta: poštovné preferujem (po zlých skúsenostiach) vopred na účet ako záruku, že si zásielku prevezmete a nebudem stratový, ak by ste si ju náhodou nevyzdvihli. Zvyšok sumy za tovar zaplatíte na dobierku. Tovar Vám nenútim, sami oň máte záujem, ak nie ste ochotní na toto pristúpiť a uhradiť sumu za poštovné vopred na účet, ani ma, prosím, nekontaktujte, aby sme sa zbytočne neoberali o čas. Ďakujem. V prípade záujmu zašlem viac informácií a detailnejších fotografií.
Predám uhlíkové filtre do digestora Klarstein
Predám úplne nové uhlíkové filtre do digestora Klarstein, velkost 17 cm. Číslo modelu filtrov 10027530 vid. foto.
Predám novú filter digestora
Predám uhlikovy filter do digestora
Motorcek digestora.
Predám motorček digestora plne funkčný.