inzercia, predaj, predám, bazár

predám mtb prilbu Specialized Vice

Kategória: Súčiastky a diely

predám mtb prilbu Specialized Vice, veľkosť XL 58-62 nastaviteľná, farba camouflage titan. prilba je nosena ale v dobrom stave, bez poškodenia.
v prípade záujmu volat
predám mtb prilbu Specialized Vice
Podobné inzeráty
predám mtb prilbu Specialized Vice
predám mtb prilbu Specialized Vice, veľkosť XL 58-62 nastaviteľná, farba camouflage titan. prilba je nosena ale v dobrom stave, bez poškodenia.
Predám komponenty na MTB
Dobrý deň, predám komponenty na MTB zhodené z biku (Specialized Rockhooper) po cca 100 km + ešte nejaké čo som mal v garáži. Vidlica zdvih 100mm/ 15,5cm dĺžka krku - po každom výjazde vyčistené nohy a aplikované mazanie na vidlice (predaná) Úplne nova XT páčka ešte zapečatená - dôvod predaja objednal som pravú ale potrebujem ľavú. Kazeta SunRace 9speed - najazdených 100km Komplet radenie 2x9speed Shimano, kľuky, stred, hlavové zloženie Specialized ak bvy bol záujem mám aj reťaz k radeniu. Brzdy 2x predná + zadná Shimano MT200 s novou brdovou kvapalinou + nové platničky B05S Plášť Maxxis Rekon 29x2,6 jeden je dobrý + druhy pár km zvládne ale dam ho k prvému grátis. Prevodník Shimano 11s 32 zubový - najazdené 200km. Vodítko reťaze Ztto - 10km na biku Kotúče minimálne jazdené - 3x Shimano SM-RT 10-S - 160mm, centerlock, 1x Shimano SM-RT56-S - 160mm, Shimano SM-RT10-M - 180mm centerlock Ceny dohodou - zavadzia mi to v garáži a ešte niekomu poslúži.
Predám za 20€ 2ks Schwalbe 29x2,25" MTB
Predám 2ks nepoužitých plášťov Schwalbe Hurricane Addix Performance 29x2,25" MTB. Svojim vzorom je určený pre suché a rýchle trate s častým prejazdom po asfalte. Podrobnejšie info: Preferujem osobný odber v BA. Cena spolu za oba plášte 20 € Kontakt emailom, číslo je neplatné.
Predam set kolies 26 mtb
Predam kolesa na mtb 26ky. Su cisto nove (najazdene cca 100km)....obute na jazdenych mtb plastoch nech su hned pouzitelne. Zamer bol mat cestny (cestne plaste su uz predane) a mtb set na jeden bajk....no nechytilo ma to.
Predam značkovú cyklistickú  prilbu SPECIALIZED
Predam takmer nepouživanu ochrannú cyklistickú prilbu zn. SPECIALIZED ktorá je dlhodobo nevyužitá a možno posluži niekomu inému . Model: EVADE 3 / Smal-- 51-56 cm. Možnosť vyskušat, prípadne odoslania na dobierku.
Predám MTB prilbu Bell 4Forty Air MIPS
Predám nepoužitú MTB prilbu Bell 4Forty Air MIPS veľkosť S (52-56 cm) farba matná biela/čierna. Len vyskúšaná. Nesadla veľkosť. Kompletné balenie. Možnosť poslať dobierkou DPD + 5€. Parametre tu: