inzercia, predaj, predám, bazár

predam myš Genesis GX78 Laser gaming mouse, p/n: NMG-0689

Kategória: Myši

predam novu laserovu (hracsku) mys
vhodnu pre hracov alebo grafikov

volitelne rozlisenie az 5670 dpi
az 11 programovatelnych tlacidiel

pripojenie USB
dlzka privodneho kabla 250cm
predam myš Genesis GX78 Laser gaming mouse, p/n: NMG-0689
Podobné inzeráty
Predám úplne novú, nerozbalenú myš Trust Yvi Wireless Mouse.
Predám úplne novú, nerozbalenú myš Trust Yvi Wireless Pink Circles Mouse. Na myš je plná 2ročná záruka, záručný list pridám. Link: Cena: 8€/1ks 15€/2ks 21€/3ks Osobný odber v rámci Košíc, príp. pošlem na dobierku ako doporučený list v malej krabici, kde je nutné vopred na účet poslať 2,50€ poštovné.
Predám hernú myš Acer Nitro Gaming Mouse
Predám plne funkčnú hernú myš Acer Nitro Gaming Mouse. Drôtová (USB) vhodná pre pravákov. 6 možností farebného podsvietenia. Dĺžka kábla 1,5m
Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse
Predám nepoužitú, nerozbalený myš: Lenovo Legion M600 Wireless Gaming Mouse Inzerát je platný do zmazania.
predam myš DELL Wireless Mouse
predam novu mys DELL Wireless Mouse WM126 p/n: WM126-BK Obsah balení Bezdrátová myš Dell-WM126 1 baterie AA Přijímač USB datasheet:
Logitech G903 HERO 25K ⚡Lightspeed⚡, bezdrôtová herná myš
Predám bezdrôtovú hernú myš Logitech G903 HERO 25k ⚡Lightspeed⚡ Myška je nová - predvádzačka. Funguje bez chyby, svieti, nabíja sa, má skvelú 1ms odozvu a nastaviteľnú citlivosť až 25600 DPI vďaka HERO senzoru (aj na kábli aj bezdrôt). K myške je spárovaný USB ⚡Lightspeed⚡ dongle, ale funguje aj na kábel. Má 11 tlačidiel, výdrž 140-180h. Dá sa k nej dokúpiť veľa voliteľného príslušenstva: - bezdrôtové nabíjanie - bezdrôtová podložka - závažia - bočné tlačidlá - aj veľa iných náhradných dielov A veľa veľa iného nájdete na stránke výrobcu: Pošlem aj na dobierku v origo obale, ale jedine pri poštovnom vopred. Pozri aj iné moje inzeráty.
G502 X GAMING MOUSE
Predám novú, nerozbalenú hernú myš v originálnom balení. Dôvod predaja - nevhodný darček. V prípade záujmu prosím písať správu. Kľúčové vlastnosti: Ultra presný senzor HERO 25K Technológia LightForce kombinujúca výhody optických a mechanických spínačov Vylepšené tlačidlo pre zmenu rozlíšenia Rolovacie koliesko Dual-Mode Hmotnosť minimalizovaná na 89 gramov Spoľahlivé pripojenie káblom s USB 2.0 Viac info: