inzercia, predaj, predám, bazár

Predam na home defense

Kategória: Poľovníctvo, lov

Predam na home defense. Cena 400€.
Brokovnica Umarex T4E HDX 68 16J

Brokovnica HDX 68 je poháňaná dvoma bombičkami CO2 12g. Vkladajú sa do puzdra prekrytého pažbou brokovnice. Vo chvíli, keď je potrebné mať zbraň pod tlakom, stačí naraziť uzáver v zadnej časti pažby a dôjde k natlakovaniu zbrane. Vďaka tomuto systému nedochádza k zbytočnému opotrebovaniu tesnenia a ventilu zbrane, ktoré spôsobuje neustále nosenie zbrane pod tlakom.

Konštrukcia je tvorená zliatinovým základným rámom, ktorý je až následne pokrytý polymérom.

Istenie proti náhodnému výstrelu tzv. poistka je umiestnená za spúšťou na ráme brokovnice. Má podobu prepínača ovládaného stlačením z pravej či ľavej strany. Aby bolo možné nabíjanie a prebíjanie je potrebné mať brokovnicu odistenú a spúšť stlačenú.

Strelivo Rubber Ball sa vkladá z boku do zásobníka cez otvorený záver, ktorý pojme až 16 ks streliva. Otvor na nabíjanie sa otvorí po natiahnutí brokovnice jej predpažbím. Pohybom predpažbia vzad a vpred dochádza k prebíjaniu.

Spúšťový mechanizmus má v prípade modelu T4E HDX 68 režim Single Action. Spúšť má na starosti iba samotný výstrel. K natiahnutiu bicieho mechanizmu dochádza počas prebíjania.

Vzduchová brokovnica Umarex T4E HDX 68 nemusí slúžiť len na obrannú streľbu. Nie je síce pre závodnú terčovú streľbu, ale dobre si poradí aj s plechovkami alebo inými cvičnými terčmi.

S mierením Vám tu pomôžu štandardné mieridlá, kedy muška je pevná a cieľnik nastaviteľný výškovo aj stranovo. Vďaka prítomným RIS lištám 22 mm je možné vybaviť HDX, kolimátorom, optikou, laserom a iným taktickým doplnkom.
Predam na home defense
Podobné inzeráty
Strelecké púzdra IMI Defense, strelecké doplnky
IMI Defense CZ SP-01, CZ75 38€ IMI Defense Sig P229 35€ IMI Defense dvoj púzdro na zásobníky MP03 29€ Taktický kryt záveru pre Glock 19 17€ Fab Defense Glock Cocking Handle 45€ Fab Defense absorbér pažby SA 58 30€ Falco vnútorné púzdro G34 20€ Blackhawk predlžená spúšť 30€
IMI Defense IMI-Z1400 Level 3 Glock 19/23/32
Určeno pro služební bezpečnostní potřeby (policie, vojsko) a jiné ozbrojené složky. IMI DEFENSE Level 3 pouzdro nabízí dvojí bezpečnostní mechanismus s jednoduchou kombinací palcem a stiskem prstu zbraň v minimálním čase. IMI Defense pouzdro Level 3 nabízí stejnou všestrannost a uživatele modularitu jako standardní Roto pouzdra díky unikátnímu systému, který umožňuje připevnit pouzdro s jakoukoliv z platforem a možnost pro uživatele určit úhel natočení btw. 0-360 ° Funkce a výhody: Dualní bezpečnostní s nulovým časem reakce Otáčí se o 360 stupňů (pomocí imbus klíče) Připojuje se ke všem IMI Defense platformám: Pádlo (viz obrázek) Opasková redukce Molle redukce LOW RIDE (snížená opasková platforma) Taktická stehenní platforma Vyrobeno z vysoce odolného polymeru Pouzdro je pro praváka Vyrábí se: černá
guľovnica samonabíjacia MK67 STV Group (vz 58)
Predám novú, nestrieľanú samonabíjaciu guľovnicu vz. 58 (MK67) novovýroba (STV Group) tvrdochróm hlaveň, kaliber 7,62x39 s prípravou na montáž, balenie: jeden zásobník 10r, jeden zásobník 5r, čistenie, olejnička, popruh, montážny kameň na bočnú montáž nahodene nove doplnky: - predpažbie FAB defense - kompenzátor Navratil Arms KompN1 Tactical - rúčka FAB defense - sklopná pažba Gunexpert (výškovo nastaviteľná) Foto s Fab Defense zásobníkom je ilustračné ¨- zásobník nie je súčasťou balenia zbraň kategórie B - nie je potrebná výnimka záruka odo dna predaja ZP a NP nutnosť Som predajca
Predam Rukoväť Daniel Defense
predam Rukoväť Daniel Defense AR15 .223 9mm Luger airsoft vzduchovka grip
Predam Rukoväť Daniel Defense
predam Rukoväť Daniel Defense pripadne vymenim za naboje 9mm .22lr alebo diabolky 5.5 AR15 .223 9mm Luger airsoft vzduchovka grip
Daniel Defense DDM4 V7 PRO Rattle can
Predam Gulovnicu Daniel Defense DDM4 V7 PRO 18palcova hlaven,raze 223.rem je vhodna na sportove/zavodne/discipliny.Zakupena bola 2022,sucastou zbrane su aj doplnky:vsetko na fotografiach. prepravny kufor Plano. takticky popruh Magpul bipod Magpul. zasobniky Magpul kolimator Shield rmsc-4moa montaz kolimatora Arisaka Radian Raptor-SD puskohlad Vortx Strike eagle ebr-8moa 1-8*24 montaz puskohladu Audere levitas. takticka taska Warrior assault Systems. vesta nosic platov Tasman tiger S/M. naboje 223.200kusov. servisny stojan. Na nadobudnutie vlastnictva je nutne ZB/NP.